Solusi pikeun masalah konsumsi batré dina kisaran Xperia Z saatos pembaruan resmi pikeun KitKat

Solusi pikeun masalah konsumsi batré dina kisaran Xperia Z saatos pembaruan resmi pikeun KitKat

Numutkeun ka mérek Jepang éta sorangan, éta parantos dilaporkeun dina a komunikasi panganyarna ngalangkungan blogna nyalira, masalah panggunaan batré anu langkung ageung tina kisaran Xperia Z , saatos pembaruan resmi pikeun Android KitKat, éta asalna tina aplikasi anu dipimilik ku Google, Google Play Services.

Kami parantos tiasa sacara pribadi mariksa, dina terminal Xperia Z1, sapertos konsumsi batré tina aplikasi Google Play Services naék ka 95% teu langkung sareng teu kirang. Di dieu kami ngajelaskeun naséhat anu parantos dipasihkeun Sony salaku solusi samentawis pikeun masalah kinerja serius ieu dina Android KitKat.

Anu mimiti sadayana nyaéta nyésakeun anjeun screenshot tina pernyataan resmi ti Sony dimana anjeunna ngajelaskeun kumaha ngajawab masalah konsumsi batré anu kaleuleuwihi ti rentang Xperia dina KitKat:

Solusi pikeun masalah konsumsi batré dina kisaran Xperia Z saatos pembaruan resmi pikeun KitKat

Pikeun ngarengsekeun sakedap masalah serius ieu, urang kedah uninstall pembaruan Layanan Google Play pangénggalna, pikeun ieu urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Setélan / Akun sareng singkronisasi / Google / Iklan sareng urang cirian kotak pikeun nganonaktifkeun iklan dumasar minat.
  2. Setélan / Cadangan sareng Malikkeun y pupus centang salinan cadangan kotak data abdi.
  3. Setélan / Kaamanan / Manajer Alat y Kami nganonaktifkeun pilihan Manajer Alat Android.
  4. Tungtungna urang buka Setélan / Aplikasi sareng urang milarian Layanan Google Play, pencét dinya sareng pilih pilihan na uninstall apdet.
  5. Urang balikan deui terminal sareng éta waé.

Kalayan ieu urang kedahna parantos gaduh dibereskeun masalah dahsyat tina konsumsi kaleuleuwihan tina rentang Xperia Z kalayan vérsi panganyarna tina Android KitKat, solusi anu leres-leres valid pikeun modél Sony Xperia Z, ZL, ZR sareng Tablet Xperia Z.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Éta parantos tiasa dianggo pikeun kuring, hatur nuhun pisan, ayeuna ngantosan sony atanapi Google pikeun solusi anu pasti. Tapi sakumaha kuring nyarioskeun anu anjeun pasihkeun, kuring parantos lirén tina batréna henteu langkung ti 12 jam dugi ka 48 jam sateuacan Hatur nuhun pisan

  2.   xavi cenahna

    Ieu ngan ukur pikeun ngaleungitkeun si maot ti luhur ti saprak éta sélulérna terus-terusan masihan kagagalan yén aya aplikasi anu lirén ngaréspon anu mangrupikeun gangguan anu kuring saatos nyabut éta ngamimitian ngabakar pilem google play pilem kuring ngaleungitkeun éta sareng langkung gagalna terus aplikasi anu sanésna anu sony henteu ngalakukeun nanaon tentang éta nganggo terminal anu hargana seueur artos anjeun kedah kéngingkeun pembaruan sareng siap-siap upami aya jalma anu kajantenan ka anjeun sareng terang kumaha ngébréhkeunana, salam

  3.   Jorge cenahna

    éta henteu ngahurungkeun kuring éta tetep maot

  4.   iretnolari cenahna

    Éta panasaran, kuring tumaros sareng nalika kuring ngamimitian deui éta angkat tina 9% anu saacanna ditandaan janten 45%, éta ogé ngecas ku cara anu langkung logis, sateuacan nyandak sakedik pisan pikeun nandaan 100% sareng saatos 20 menit sengit anggo éta bakal pareum!