Trik pangsaéna Poé Terakhir di Bumi pikeun Android

dinten panungtungan di bumi

Poé Terakhir di Bumi mangrupikeun salah sahiji kaulinan survival anu luar biasa dina Android. Saprak taun ka tukang, éta geus direbut jutaan pamaké sarta pasti salah sahiji kaulinan survival pang populerna kaluar dinya. Ieu salah sahiji kaulinan survival pang populerna kaluar aya, sarta loba pamaén hayang diajar kumaha carana maén. Upami anjeun resep genre ieu, Poé Terakhir di Bumi mangrupikeun pilihan anu saé. Ieu trik saderhana, tapi bakal ngabantosan anjeun pikeun maénkeun kaulinan ieu. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon anu luar biasa pikeun ngagunakeun taktik ieu, anu mangrupikeun hal anu saé, sabab éta gampang pisan dianggo.

Aya seueur unsur dina Poé Terakhir di Bumi sahingga henteu gampang pikeun ngontrolana. Éta mangpaat terang téknik anu ngagampangkeun kahirupan urang di dunya ieu. Ieu mangrupikeun sababaraha téknik pangsaéna anu anjeun tiasa dianggo.

Apex Legenda
Tulisan anu aya hubunganana:
25 Kaulinan Uap Gratis Terbaik 2022

Baju jeung tapak suku

dinten panungtungan on baju bumi

La pakéan minuhan leuwih ti hiji fungsi estetika dina Poé Tukang di Bumi. Ieu bisa mantuan ngajaga urang tina loba bahaya urang nyanghareupan. Maké hiji hal bisa nyieun béda badag, sabab bisa meta salaku panyalindungan, nyegah urang ti dying mimitina. Urang salawasna kudu boga hal on.

El footwear ogé penting dina Poé Tukang di Bumi. Kusabab éta bakal ngamungkinkeun urang ngajalankeun langkung gancang, anu paling penting nyaéta sapatu atanapi sapatu. Unggal waktos urang kedah kabur ti musuh dina pertandingan, urang tiasa kabur langkung gancang. Dampak ieu dina survivability tina skenario di buruan téh écés.

Bawa ukur anu penting sareng anjeun

Loba pamaén mopohokeun salah sahiji tips paling éféktif Poé Terakhir di Bumi, tapi penting pikeun diperhatoskeun. Lamun urang kaluar tina kemah, urang mindeng kudu indit néangan batu, tangkal, atawa kadaharan. Lamun urang manggihan jumlah badag produk tangtu, urang mindeng teu boga cukup spasi pikeun nampung sagalana. Ogé, urang kedah ngalakukeun dua perjalanan, sareng éta picilakaeun. Urang ngan kedah nyandak barang pangpentingna nalika urang ninggalkeun camp di buruan.

Ieu ngandung harti yén urang kudu mimitian ku sababaraha pakarang, botol cai jeung hal sejenna. Nalika urang ngumpulkeun barang, urang tiasa ngahasilkeun kampak sareng kampak, janten henteu kedah nyandak sakumpulan duanana. Ieu mangrupikeun titik kritis anu tiasa ngadamel bédana dina seueur skenario.

Serang sadayana zombies salawasna ti tukangeun

Poé panungtungan di bumi nyerang zombies

Teu salawasna luyu ngagunakeun strategi ieu dina Poé Terakhir di Bumi, tapi éta salawasna mangrupakeun ide nu sae. Ngalawan sato atanapi zombie dina Poé Terakhir di Bumi éta tiasa sesah pisan. Utamana lamun urang teu boga loba pakarang atawa panyalindungan. Dina kaayaan éta, tarung sigana bakal panjang sareng sesah. Di katuhu handap layar, aya tombol crouch. Tombol ieu bakal ngidinan urang pikeun ngadeukeutan ka zombie tanpa aranjeunna sadar, ngamungkinkeun urang pikeun ngadeukeutan ka zombie tanpa aranjeunna perhatikeun yén kami aya di dinya.

Urang tiasa ngalih sareng nempatkeun diri di tukangeun anjeunna nganggo tombol ieu. Nalika urang aya di tukangeunana, urang bakal pencét anjeunna. Sababaraha kali, hit tunggal bakal cukup pikeun knocked anjeunna handap, kalawan nu urang bakal geus dihindari perang tedious yén urang moal meunang keur teu boga pakarang alus. Ogé, penting pikeun terang yén éta mujarab pikeun kijang, anu bakal ngajalankeun langkung gancang upami anjeun ngareuwaskeun aranjeunna.

Maéhan sateuacan Anjeun ngumpulkeun barang

Kumpulkeun bahan, bagian atawa kadaharan nalika maén Poé Terakhir di Bumi mangrupikeun hal anu kedah sering urang laksanakeun. Ku sabab kitu, urang kedah sering ngalakukeun éta dina Poé Akhir di Bumi. Ieu bisa jadi rada chore dina sababaraha kali. Utamana nalika aya seueur zombie di luhur urang, nyobian nyerang urang. Urang kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun sadaya zombie sateuacan nyandak aranjeunna atanapi mupus aranjeunna dina skenario ieu.

Maéhan kabéh zombies saméméh maranéhna ngamimitian murag atawa motong ngajadikeun kaayaan ieu leuwih aman pikeun urang. Dina kasus ieu, hal anu penting pikeun ngalakukeunana. Éta penting pikeun kaamanan prosés. Ieu hal anu loba pamaén ulah ngalakukeun, tapi dianjurkeun pikeun ngalakukeunana, sabab simplifies prosés ieu.

Kaulinan anu pangsaéna pikeun maénkeun offline pikeun Android
Tulisan anu aya hubunganana:
5 kaulinan Android susah anjeun kedah nyobian

Otomatis nyokot barang

Di sisi kénca layar, aya hiji tombol disebut Otomatis. Nalika anjeun parantos ngumpulkeun sadaya bahan tina lingkungan dina dinten terakhir di Bumi, anjeun tiasa ngaktipkeunana. Nalika anjeun ngalakukeun éta, karakter anjeun bakal mimiti nyokot otomatis kabéh collectibles iwal suitcases. Ieu bakal nyieun picking up loba gampang jeung gancang unggal waktu. Anjeun parantos maéhan sadaya zombie upami anjeun nuturkeun naséhat dina bab sateuacana, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan aranjeunna nyerang anjeun nalika anjeun angkat.

Masak dahareun

dinten panungtungan on dahareun bumi

Nyaho kumaha salamet Poé Ahir di Bumi penting pisan. Hal ieu kacida penting pikeun nyaho kumaha carana miara dahareun jeung sumber cai urang. Aya seueur trik salamet, sareng salah sahijina nyaéta kadaharan sareng cai. Kadaharan atah henteu disarankeun sabab masihan urang kirang énergi. Urang kedah tuang langkung sering upami urang ngalakukeun éta tanpa masak, tapi ieu nyababkeun seueur tuangeun anu dibuang. Langkung saé masak tuangeun urang tibatan tuang atah sabab masihan urang langkung énergi.

Es leuwih hade masak kadaharan urang ti batan ngadahar atah. Éta masihan urang langkung énergi tibatan tuang atah. Ieu boga dampak noticeable, anjeun tiasa ningali. Dina kaulinan teu perlu dahar sakumaha mindeng, nu ditarjamahkeun jadi hemat jelas dahareun.

Como cai mangrupa sumberdaya penting dina Poé Terakhir di Bumi, urang tiasa kalayan gampang ngumpulkeun éta kalayan kolektor hujan urang. Urang teu kudu buang jauh botol cai kosong nu urang kumpulkeun sabab urang bisa make eta pikeun ngumpulkeun cai dina sababaraha menit. Ieu bakal ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang unggal waktos.

Battles jeung karakter séjén

meureun pamaén séjén nu urang manggihan di alam hayang nyerang urang; aranjeunna meureun hoyong naon urang boga, sarta kami bakal nyaho sabaraha hirup jeung weaponry aranjeunna gaduh. Kaputusan anu urang lakukeun bakal gumantung kana éta.

Upami urang maéhan karakter ieu, urang bakal langsung terang naha urang tiasa maéhan anjeunna atanapi henteu, gumantung kana pakarang anjeun boga jeung kaséhatan Anjeun. Urang bakal bisa nyokot sakabeh barang-barangna lamun urang maehan manéhna, tapi lamun manéhna maéhan urang, urang bakal leungit sagalana urang mawa, kaasup ransel jeung baju. Urang tiasa ngajalankeun langkung gancang atanapi sami sareng jalma ieu upami urang ngagem sapatu, tapi upami urang henteu ngagemna, langkung saé lumpat ka arah daérah héjo dina peta anu nyanghareupan luar tibatan dipaéhan ku karakter anu sanés ieu. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun assess kaayaan sarta meta sasuai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.