Kumaha cara muka dada di Clash Royales gratis

Clash Royale 9

Aya loba ganjaran anu bisa diala ku muka chests di pasea Royale. Salian emas, permata, pasukan anyar, sareng barang-barang magis, Clash Royale ogé nawiskeun sababaraha jinis dada. Aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun level up leuwih gancang. Seueur pamaén hoyong muka dada Clash Royale gratis.

Urang bakal ngajalajah naha ieu tiasa dilaksanakeun sareng ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa muka chests haratis tanpa ngantosan. Éta ogé kaulinan anu kasohor pisan dina Android. Sadaya cara pikeun muka peti gratis tanpa ngantosan dijelaskeun di handap ieu.

clash royale-1
Tulisan anu aya hubunganana:
The 5 pangalusna Clash Royale montapuercos dek

Kumaha cara muka dada di Clash Royale tanpa ngantosan sareng sah

Pamaké anu biasana maénkeun Clash Royale aranjeunna tiasa kéngingkeun alat anu ngamungkinkeun aranjeunna muka dada gaib sareng super magis, kitu ogé chests turnamén jeung chests makuta, ngaleungitkeun kudu ngadagoan jam pikeun muka chests. Urang bisa ngalakukeun hal eta haratis, kitu ogé acquire kenop dada.

Teu kudu ngadagoan muka dada ti bagean handap layar nalika anjeun muka Clash Royale; konci ieu bakal ngalakukeun pakasaban. Ieu mangrupikeun dorongan anu dihargaan pisan ku pamaén Clash Royale, anu parantos ngantosan lami. Ieu leuwih éféktif batan tokens bursa ayeuna defunct, nu dikutuk dina poé maranéhanana. Konci ieu bakal ngabantosan urang salami pertandingan ku sababaraha cara.

Cheats pikeun muka chests

Clash Royale Android

También existen bebas cheats di Clash Royale anu ngamungkinkeun urang pikeun muka konci chests haratis, sajaba pendekatan légal jeung bebas nu urang kudu di buruan. Kusabab éta pilihan alus teuing pikeun pamaén tina kaulinan masif populér.

Para manjangkeun waktu terminal urang pikeun cocog hiji dieusian ku dada, urang bade ngamajukeun waktos urang pikeun tilu jam pikeun chests pérak, dalapan jam pikeun chests emas jeung dua belas jam pikeun chests magic. Ieu mangrupikeun curang Clash Royale anu henteu sah sacara hukum. Ieu hadir kalawan loba bahaya lamun make eta. Éta sanés hal anu anjeun kedah cobian, tapi masih tiasa dianggo. Upami pamekar Clash Royale mendakan yén anjeun nganggo hack pikeun ningkatkeun kauntungan anjeun, aranjeunna bakal ngahapus akun anjeun sareng anjeun moal tiasa maén deui.

Unggal pamaké kudu evaluate sarta beuratna konsékuansi tina ngagunakeun Hack ieu. Lamun geus lila maén sarta geus nyieun loba kamajuan, eta bisa jadi teu jadi mangrupakeun ide nu sae a make curang ieu, sakumaha akun anjeun bisa dihapus. Pikeun pamaén anyar Clash Royale, karugian moal sakumaha signifikan sakumaha dina kaulinan séjén. Anjeun kedah milih naha nganggo hack ieu atanapi henteu.

Item magic

clash royale-1

Aya barang-barang sihir anu sanés dina Clash Royale anu tiasa dianggo pikeun muka dada gratis. Konci henteu ngan hiji anu bisa dipaké ku cara kieu, kaulinan ogé nyadiakeun kami kalawan objék séjén anu bisa dipaké. Lamun urang teu boga kenop tapi objék séjén nu ngidinan urang pikeun ngalakukeunana, urang kudu inget eta sepanjang waktos. Ieu sababaraha objék magis anu tiasa urang anggo dina kaulinan:

jokers kartu

Dina glance kahiji, jokers tina kartu Éta sigana kartu normal. Tapi, kartu ieu masihan anjeun sababaraha kauntungan. Salaku conto, kartu liar tiasa ningkatkeun jumlah kartu anu anjeun lakukeun dina hiji waktos. Sanajan kitu, teu kabeh kartu bakal nguntungkeun sarua tina jokers ieu, sabab dibagi kana kategori. Akibatna, pangaruhna bakal gumantung kana jinis kartu. Ieu mangrupikeun jinis wildcard:

  • Jokers umum: ngan lumaku pikeun kartu umum.
  • wildcards husus: aranjeunna ngidinan pikeun ngaronjatkeun kamajuan pikeun kartu husus.
  • epik wilds: ngan bisa dilarapkeun ka kartu epik.
  • Wildcards Legendaris: Bisa dipaké pikeun sagala kartu Legendaris.

Penting pikeun ngarti yén kalayan cheats ieu, anjeun kedah ngaluarkeun emas pikeun level up unit sanajan anjeun gaduh jumlah kartu anu diperyogikeun. Kituna, anjeun kudu salawasna tetep dina pikiran nu ngalengkepan tingkat hiji boga ongkos tangtu pakait sareng eta di buruan.

koin magic

La akumulasi emas dina Clash Royale mangrupikeun prosedur anu panjang anu peryogi seueur kasabaran sareng tabungan. Dugi ka gaduh cukup pikeun level up hiji atawa leuwih unit, anjeun bakal nempo sabaraha emas eta hargana jeung kumaha lalaunan eta accumulates. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah émut, sabab éta mangaruhan cara anjeun maén.

Supercell geus dipikawanoh masalah ieu sarta geus facilitated nu tingkat kartu nepi tanpa méakkeun emas inserting koin magic. Koin ajaib henteu ngirangan emas tina akun anjeun nalika anjeun level kartu. Anjeun bakal tiasa muka dada gratis di Clash Royale nganggo koin ajaib.

buku kartu

Mertimbangkeun sagala hal ieu, Anjeun tiasa make nepi ka 20 kartu dina sagala buku kartu anjeun gaduh di Clash Royale. kartu ieu teu biasana kapanggih dina kaulinan sahingga rada langka. Jokers, kawas kartu ieu, boga rupa-rupa tingkatan kualitas, hal séjén pikeun tetep dina pikiran nalika ngagunakeun hiji. Ieu mangrupikeun kualitas:

  • Buku Kartu umum: Ngidinan anjeun nambihan dugi ka 20 kartu umum.
  • Buku Kartu husus: Ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun nepi ka 20 kartu pikeun sagala kartu husus.
  • Buku Kartu Epik: Sarua sareng di luhur, nambihan 20 kartu kana kartu epik.
  • Buku kartu legendaris: aranjeunna ogé nambihan kartu legendaris, tapi dina hal ieu jumlah maksimum nyaéta 19.

Clash Royale nawarkeun hiji item gaib dipikawanoh salaku buku kartu sadaya buku, nu item magic paling praktis dina kaulinan. Sakali deui urang boga masalah jelas, saprak objék ieu teu umum. Ieu teu hal ilaharna kapanggih dina kaulinan. Sanajan item ieu pisan berharga, paling pamaén moal bisa make eta. Ieu teu hal ilaharna kapanggih dina kaulinan.

Kumaha carana meunang ieu item magic

Clash Royale Android

Kami hoyong tiasa gaduh ieu Item magic dina akun Clash Royale urang, sabab gaduh éta bakal ngagampangkeun kahirupan urang. Dina kaulinan, aya sababaraha cara pikeun kéngingkeun barang-barang ieu. Ieu mangrupikeun cara-cara ieu:

  • Mayar pas perangna: dina hal ieu urang tiasa nampi dua kali barang sihir kalayan versi premium pas, sabab éta mangrupikeun cara anu langsung pikeun ngalakukeunana.
  • Crowns dileler pikeun unggul patandingan, tapi diperlukeun loba kasabaran pikeun ngalakukeunana.
  • Ku ngalengkepan tangtangan khusus anu biasana diluncurkeun game ti jaman ka jaman, anjeun ogé tiasa kéngingkeun barang-barang magis.
  • Ilubiung dina turnamén sareng acara ogé ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun ngaksés barang-barang gaib ieu. Sanajan kitu, ieu bakal butuh sababaraha waktu.
  • Mésér barang-barang ieu di toko in-game moal gratis, sapertos ayeuna. Nanging, éta ogé moal gratis.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.