Awas pikeun kaulinan paus biru !!

Awas pikeun kaulinan paus biru !!

Kuring henteu weruh naha anjeun kantos nguping kaulinan bahaya anu ngalir dina jaring anu handapeun nami deskriptif tina "Kaulinan Paus Biru", sato anu dipikaterang pikeun kacenderungan bunuh diri ku ngadeukeutan pantai sareng terdampar di basisir, nyaéta ngaruksak masarakat rumaja di dunya anu beradab.

Gim anu asalna ti Rusia sareng anu sumebar di sakumna dunya kalayan insiden khusus di Rusia nyalira sareng nagara-nagara Amérika Latin sapertos Argentina, Peru sareng Chili sareng anu sanésna, ayeuna bahaya pisan caket ka Spanyol dugi ka kasus anu munggaran. saurang nonoman ngora ngaku ka unit Psikiatri di rumah sakit Barcelona kalayan tatu sareng motong sakujur awakna. Kaulinan anu pohara, bahaya pisan anu narik rébuan nonoman ti sakumna dunya tanpa diferensiasi ras atanapi sosial sareng di handap ieu kami bakal nyaritakeun naon anu diwangun ku éta anjeun waspada kana kacurigaan atanapi parobihan anu leutik tina tingkah polah budak-budak anjeun. anu hirup babarengan sareng anjeun.

Kumaha upami kaulinan paus biru anu pikareueuseun sareng bahaya?

Awas pikeun kaulinan paus biru !!

Sakumaha ceuk sobat Cárdenas dina program Levántate y Cárdenas anu disiarkeun unggal énjing di Europa FM, "Manusa akhirna bakal punah kusabab kabodoan na nyalira", sareng ieu ieu buruan paus biru bahaya anu ngagaduhan satengah dunya waspada, éta ngan ukur ngalirkeun tipena béda tés tina total 50 tés, anu anu terakhir sareng paling matak sadayana diwangun ku nyandak nyawa nyalira ku bunuh diri ku luncat tina luhur gedong.

Kaulinan éta sorangan diwangun ku ngalirkeun séri tés, masing-masing langkung macabre sareng bahaya upami tiasaIeu ditungtungan ku bunuh diri tina pamilon anu dina kaseueuran kasus, kalayan sababaraha pengecualian anu mastikeun aturanana, tungtungna janten jalma anu ngora pisan dina yuswa nonoman.

Tés anu disusun kaulinan tantangan lauk paus biru Aranjeunna bénten pisan sanaos dina waktos anu sami mirip pisan sareng anu sanésna, sareng panyebutna umum nyaéta nyababkeun pamilon, dina hal ieu nonoman, tunduk ka anjeunna kana kahoyong anu "wali" o "carer" anu mangrupikeun salah sahiji anu ngatur pikeun ngawas masing-masing tés anu nonoman nonoman ieu.

Awas pikeun kaulinan paus biru !!

Janten anjeun ngabuktikeun sakumaha macabre salaku Kéngingkeun tattoo lauk paus biru péso, (ieu biasana tés pangheulana dilakukeun), ngadamel tilu motong transversal dina urat panangan tapi dina jero deet, motong biwir anjeun atanapi nempelkeun jarum dina panangan anjeun, bangun jam 4:20 énjing pikeun nonton vidéo pikasieuneun atanapi bangun jam 4:20 énjing nepi ka hateup mangrupikeun 50 tés atanapi tantangan anu bahaya ieu di buruan lauk paus biru anu dina tés 50, ditungtungan ku pupusna pamilon ku luncat kana kakosongan tina hateup gedong.

Kaleresan nyaéta pikahariwangeun yén seueur pisan nonoman di sakumna dunya anu murag gampil kana naon anu aranjeunna hoyong disebat kaulinan, buruan paus biru, yén teu aya manusa dina pikiran leres na anu kedah daék ngalakukeun.

 

Sugan éta sababna narik pisan jalma ngora dina yuswa rumaja anu biasana, salaku aturan umum, jaman dimana anjeun ngalawan dunya sareng sagala rupa anu henteu janten norma anu mantep sigana anjeun resep sareng yén éta saé pikeun terus nunjukkeun tingkat pemberontakan sareng kumaha ngalawan anjeun sareng aturan anu diadegkeun ku masarakat gélo ieu yén dina yuswa anjeun anjeun henteu tiasa ngartos atanapi ngartos.

Awas pikeun kaulinan paus biru !!

Ti dieu Androidsis sareng tulisan ieu kami hoyong anu sanés nyaéta nempatkeun pembaca urang di seluruh dunya waspada, khususna anu kolot anu biasana ngantep murangkalih urang maénkeun tablet Android sareng telepon pinter atanapi bahkan komputer pribadi unggal dinten. Sareng éta anu anéh, bahaya dina Internét sareng sababaraha perverts di tukangeun halaman pembunuhan ieu kusabab aranjeunna henteu tiasa disebat sanés, Mangrupikeun bahaya nyata anu biasana henteu ngetok panto sabab éta nyusupkeun kabel sambungan konéksi Internét urang tanpa urang sadar dugi ka mangaruhan mahluk anu urang paling resep di dunya ieu.

janten tetep waé naon anu biasana dilakukeun ku barudak anjeun dina internétJenis babaturan naon anu aranjeunna gaduh dina daptar kontakna, dina Facebook sareng jaringan sosial anu béda, sareng anu paling penting, waspada kana parobihan karakter, kabiasaan atanapi cilaka anu henteu leres dina awak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raquel cenahna

    Kuring pikir aranjeunna tolol upami aranjeunna ngalakukeun éta atanapi aranjeunna ngagaduhan masalah bullimg serius atanapi aya anu lepat dina kaléngna tapi kuring resep yén AIA saha anu paduli sareng panyipta na salah dina sirahna langkung ti yandere dina langkung ti! Sial Cina! urang bakal nyarios damn Rusia!