Bagian anu diungkabkeun tina ciri OnePlus 9

Poto asli tina OnePlus 9 Pro

Kaleresan aya bocor anu aya hubunganana sareng OnePlus 9 sareng OnePlus 9 Pro. Kami terang éta duanana model bakal sumping nganggo carjer, teu sapertos pabrik sanés sapertos Apple atanapi Samsung. Sareng ayeuna urang mimiti gaduh detil anyar ngeunaan ciri na

Ayeuna, gambar anyar parantos dibocorkeun dimana urang tiasa ningali langkung rinci ngeunaan desainna, salian ti ciri téknis utama anu bakal dipasang OnePlus 9.

Snapragon 888 sareng langkung seueur fitur OnePlus 9

oneplus 9

Pikeun ngamimitian, parantos dikonfirmasi yén éta bakal masang prosesor Snapdragon 888, permata dina makuta produsén Koréa sareng yén éta nawiskeun performa anu teu diragukeun deui. Pikeun SoC anu kuat ieu anjeun kedah nambihan sakedik 8 GB RAM, sanaos sigana bakal aya deui vérsi anu langkung vitamin sareng éta bakal ngagaduhan 12 GB RAM.

Ngeunaan panel anu bakal dipasang terminal, diperkirakeun layar OnePlus 9 bakal diwangun ku a Panel AMOLED 6.55 inci anu bakal ngahontal resolusi Full HD +. Sanaos bagian anu paling pikaresepeun disayogikeun sareng refresh rate 120 Hz (teu dipikaterang upami adaptasi) pikeun nikmati pangalaman gambar anu hadé. Sareng leres, OnePlus 9 Pro bakal ngagaduhan panel 2K anu ngajaga ciri anu sami.

Kami ogé tiasa terang detil anyar batréna OnePlus 9, anu bakal gaduh kapasitas 4.500 mah sareng muatan gancang 65W anu nunjukkeun cara nawiskeun otonomi anu saé. Kami henteu ngagaduhan langkung seueur data ngeunaan kamungkinan kapasitas internal alat, tapi anu paling logis nyaéta yén dimimitian ti mémori internal 128 GB.

Dina hal desain, gambar anu bocor anu béda henteu kéngingkeun imajinasi pisan. OnePlus 9 bakal ngagungkeun kaméra anu berlubang di payun kanggo ngajauhan kiyeu anu diretas, salian ti pigura minimalis supados layar terminal mangrupikeun palaku utama. Tanggal rilis na? Di momen misteri lengkep ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.