Perhatosan Hukum

Pamilik halaman wéb

Androidsis milik jaringan portal Blog Blog, parusahaan milik Jaringan Internét AB 2008 SL, CIF: B85537785, kalayan alamatna di:

  • Urbanizacion El Palomar, 20, 34192 Grijota - Palencia, Spanyol
  • C / Mirasierra 14-1 2º B, 28410 Manzanares el Real - Madrid, Spanyol

Anjeun tiasa ngahubungi di:

  • ceuk alamat pos
  • email éta hubungan (at) blog (titik) com
  • telepon (+34) 902 909 238
  • formulir kontak ieu

Perlindungan data pribadi

Jawab perawatan

Detil kontak jalma anu ngurus: Miguel Ángel Gaton kalayan email kontak miguel (at) actualitasblog (dot) com

Hak panyalindungan data anjeun

Kumaha ngalaksanakeun hak-hak anjeun: Anjeun tiasa ngirim komunikasi tertulis ka kantor anu kadaptar tina AB Internet Networks 2008 SL atanapi ka alamat email anu dituduhkeun dina judul béwara hukum ieu, kalebet dina dua kasus éta fotokopi KTP anjeun atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, pikeun nyungkeun panggunaan hak-hak ieu:

  • Hak pikeun nyungkeun aksés kana data pribadi: anjeun tiasa naroskeun AB Internet Networks 2008 SL upami perusahaan ieu ngubaran data anjeun.
  • Hak pikeun nyungkeun koreksi (upami éta lepat).
  • Hak pikeun nyungkeun watesan pangobatan anjeun, dina hal ieu aranjeunna ngan ukur bakal dijaga ku AB Internet Networks 2008 SL pikeun latihan atanapi ngabela klaim.
  • Hak pikeun bantahan kana perlakuan: AB Internet Networks 2008 SL bakal lirén ngolah data ku cara anu anjeun nunjukkeun, kacuali pikeun alesan anu sah atanapi ngalaksanakeun atanapi ngabela klaim anu mungkin aranjeunna kedah teras diolah.
  • Hak pikeun portabilitas data: upami anjeun hoyong data anjeun diolah ku perusahaan anu sanés, AB Internet Networks 2008 SL bakal mempermudah portabilitas data anjeun ka manajer anyar.
  • Hak pikeun mupus data: sareng kacuali imperatif hukum aranjeunna bakal dihapus saatos dikonfirmasi anjeun.

Model, bentuk sareng inpormasi lengkep ngeunaan hak anjeun: Halaman resmi Badan Spanyol pikeun Perlindungan Data

Kamungkinan mundur idin: Upami anjeun parantos kéngingkeun idin pikeun tujuan khusus, anjeun ngagaduhan hak pikeun narik éta iraha waé, tanpa mangaruhan légalitas pangobatan dumasar kana idin sateuacan ditarikna.

Kumaha ngawadul ka Otoritas Kontrol: Upami anjeun nganggap yén aya masalah sareng cara AB Internet Networks 2008 SL nanganan data anjeun, anjeun tiasa langsung keluhan anjeun ka Manajer Kaamanan AB Internet Networks 2008 SL (dituduhkeun di luhur) atanapi ka otoritas panyalindungan data anu saluyu, janten Badan Spanyol pikeun Perlindungan Data, anu dituduhkeun dina kasus Spanyol.

Hak pikeun dipohokeun sareng aksés kana data pribadi anjeun

Sepanjang waktos, anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun marios, cageur, anonimisasi sareng / atanapi mupus, sacara lengkep atanapi sabagian, data anu disimpen dina Halaman Wéb. Anjeun kedah ngirim email ka contacto@actualidadblog.com sareng nyungkeun éta.

Ingetan Data

Data anu teu dipegatkeun: Data anu teu dipisahkeun bakal disimpen tanpa periode ngahapus.

Data palanggan kana eupan ku e-mail: Ti ayeuna pangguna ngalanggan dugi ka langganan.

Data palanggan pikeun buletin: Ti ayeuna pangguna ngalanggan dugi ka langganan.

Data pangguna anu diunggah ku AB Internet Networks 2008 SL kana halaman sareng propil dina jaringan sosial: Ti ayeuna pangguna nawiskeun ijin dugi ka ditarik deui.

Rusiah sareng kaamanan data

AB Internet Networks 2008 SL komitmen pikeun panggunaan data, pikeun hormat karusiahanana sareng ngagunakeunana saluyu sareng tujuanana, ogé pikeun nurut kana kawajibanna pikeun ngajaga éta sareng nyaluyukeun sagala léngkah pikeun nyegah perobihan, karugian, pangubaran atanapi aksés anu teu sah, saluyu sareng ketentuan Keputusan Diraja 1720 / 2007 21 Désémber, anu nyatujuan Peraturan pangembangan Hukum Organik 15/1999 13 Désémber, ngeunaan Perlindungan Data Pribadi.

Anjeun ngajamin yén data pribadi anu disayogikeun ngalangkungan formulir éta leres, anu wajib dikomunikasikan pikeun ngarobih naon waé ka aranjeunna. Kitu ogé, anjeun ngajamin yén sadaya inpormasi anu disayogikeun saluyu sareng kaayaan anjeun anu nyata, éta mutakhir sareng akurat.

Salaku tambahan, anjeun kedah tetep ngapdet data anjeun sepanjang waktos, ngan ukur tanggung jawab henteu leresna atanapi palsu data anu disayogikeun sareng karusakan anu tiasa disababkeun ku ieu ka AB Internet Networks 2008 SL salaku anu gaduh halaman wéb ieu, atanapi ka pihak katilu kusabab pamakean cenah.

Pelanggaran kaamanan

AB Internet Networks 2008 SL nyoko kana langkah kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus, serangan gaya kasar sareng suntikan kode.

Nanging, anjeun kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu sadayana dipercaya sareng, kumargi kitu, AB Internet Networks 2008 SL moal ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer. (software sareng perangkat keras) Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya.

Sanaos kitu, pikeun nyobaan ngajamin kaamanan sareng karusiahan data pribadi anjeun, halaman wéb ngagaduhan sistem panjagaan kaamanan anu aktip anu ngalaporkeun unggal kagiatan pangguna sareng kamungkinan ngalanggar kaamanan data pangguna.

Dina kasus ngadeteksi pelanggaran naon waé, AB Internet Networks 2008 SL ngalakukeunana ngawartosan ka pangguna dina waktos maksimal 72 jam.

Inpormasi naon anu kami kumpulkeun ti pangguna sareng naon kami nganggo pikeun

Sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun dina halaman wéb ngarujuk kana bentuk kontak, bentuk koméntar sareng formulir pikeun ngadaptar pangguna, langganan buletin sareng / atanapi meser mésér.

Halaman wéb ieu salawasna meryogikeun idin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi na pikeun tujuan anu dituduhkeun.

Anjeun gaduh hak pikeun nyabut idin sateuacanna anjeun iraha waé.

Catetan kagiatan ngolah data

Wéb sareng hosting:  Halaman wéb ngagaduhan énkripsi SSL TLS v.1.2 anu ngamungkinkeun ngamankeun data pribadi ngalangkungan formulir kontak standar, anu disayogikeun dina sérver anu AB Internet Networks 2008 SL parantos ngontrak ti Occentus Networks.

Data anu dikumpulkeun ngalangkungan wéb: Data pribadi anu dikumpulkeun bakal dijantenkeun perlakuan otomatis sareng dilebetkeun kana file anu saluyu sareng AB Internet Networks 2008 SL.

  • Kami bakal nampi IP anjeun, anu bakal dianggo pikeun mastikeun asal-usul pesenna pikeun nawiskeun inpormasi pikeun anjeun, panangtayungan tina koméntar SPAM sareng pikeun mendakan kalainan anu mungkin (contona: pihak anu sabalikna tina kasus anu sami nyerat dina halaman wéb tina IP anu sami), sahingga salaku data anu aya hubunganana sareng ISP anjeun.
  • Kitu ogé, anjeun tiasa nyayogikeun kami data anjeun ngalangkungan email sareng cara komunikasi anu sanés anu dituduhkeun dina bagian kontak.

Formulir Balesan: Dina wéb aya kamungkinan yén pangguna kéngingkeun koméntar dina publikasi situs. Aya cookie anu nyimpen data anu disayogikeun ku pangguna supados aranjeunna henteu kedah ngalebetkeun deui dina unggal kunjungan énggal sareng ogé alamat email, nami, halaman wéb sareng alamat IP anu dikoléksi internal. Data na disimpen dina server Occentus Networks.

Pendaptaran pangguna: Aranjeunna henteu kénging kajantenan sacara jelas dipénta.

Formulir pameseran: Kanggo ngaksés produk sareng jasa anu ditawarkeun di toko online kami, pangguna ngagaduhan formulir pameseran tunduk kana kaayaan kontrak anu dieusian dina kabijakan kami dimana kontak sareng inpormasi pamayaran bakal diperyogikeun. Data na disimpen dina server Occentus Networks.

Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun nalika prosés checkout di toko kami. Inpo ieu tiasa kalebet, sareng sanés ngan ukur ieu, nami, alamat, email, telepon, detil pamayaran sareng anu sanésna anu diperyogikeun pikeun ngolah pesenan anjeun.

Manajemén data ieu ngamungkinkeun urang pikeun:

  • Kirimkeun anjeun inpormasi penting ngeunaan akun / order / jasa anjeun.
  • Bales kana pamundut anjeun, keluhan sareng pamundut kanggo pambayaran.
  • Pamrosésan mayar sareng hindarkeun transaksi curang.
  • Konpigurasikeun sareng atur akun anjeun, pasihkeun jasa teknis sareng palanggan, sareng verifikasi idéntitas anjeun.

Salaku tambahan, urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu:

  • Lokasi sareng data patalimarga (kalebet alamat IP sareng browser) upami anjeun mesen, atanapi upami urang kedah ngira-ngira pajak sareng biaya pengiriman dumasar kana lokasi anjeun.
  • Kaca produk dilongok sareng kontén ditingali nalika sési anjeun aktip.
  • Komentar anjeun sareng ulasan produk upami anjeun milih ngantunkeunana.
  • Alamat pangiriman upami anjeun nyungkeun biaya pengiriman sateuacan mésér nalika sési anjeun aktip.
  • Cookies penting pikeun ngalacak eusi karinjang anjeun nalika sési anjeun aktip.
  • Email sareng kecap akses akun anjeun pikeun ngamungkinkeun anjeun aksés kana akun anjeun, upami anjeun ngagaduhan.
  • Upami anjeun nyiptakeun akun, kami nyimpen nami, alamat sareng nomer telepon, pikeun ngagunakeunana dina paréntah ka hareup.

Wangun langganan buletin: AB Internet Networks 2008 SL ngagunakeun jasa pangiriman buletin Sendgrid, Feedburner atanapi Mailchimp, anu nyimpen data email, nami sareng panarimaan langganan anjeun. Anjeun tiasa ngalanggan ti newsletter iraha waé ngaliwatan tautan khusus anu aya di handapeun unggal kiriman anu anjeun tampi

email: Panyadia jasa email kami nyaéta Sendgrid.

Olahtalatah instan:  AB Internet Networks 2008 SL henteu nyayogikeun jasa ngalangkungan olahtalatah instan, sapertos WhatsApp, Facebook Messenger atanapi Line.

Panyayogi jasa pamayaran: Ngaliwatan wéb, anjeun tiasa aksés, ngalangkungan tautan, kana halaman wéb pihak katilu, sapertos PayPal o belang, Kanggo mayar pamayaran kanggo jasa anu disayogikeun ku AB Internet Networks 2008 SL. Sacara sakedik teu AB Internet Networks 2008 SL ngagaduhan aksés kana detil bank (contona, nomer kartu kiridit) anu anjeun pasihkeun ka pihak katilu anu nyarios.

Eusi semén tina halaman wéb sanés

Tulisan dina wéb tiasa kalebet kontén anu dilebetkeun (misal video, gambar, tulisan, jst). Eusi anu dilebetkeun tina halaman wéb sanésna kalakuanana dina cara anu sami sareng upami anu nganjang parantos nganjang kana halaman wéb anu sanés.

Situs wéb ieu tiasa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, nganggo cookies, masang lacak pihak katilu, sareng ngawaskeun interaksi anjeun sareng kontén anu dilebetkeun, kalebet ngalacak interaksi anjeun sareng eusi anu dipasang upami anjeun gaduh akun atanapi nyambung kana halaman wéb éta.

Jasa sanésna: Jasa tangtu anu disayogikeun ngalangkungan halaman wéb tiasa ngandung kaayaan anu khusus sareng dibekelan khusus ngeunaan panyalindungan data pribadi. Penting pikeun maca sareng nampi éta sateuacan nyungkeun jasa anu dimaksud.

Tujuan sareng legitimasi: Tujuan ngolah data ieu ngan ukur pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi atanapi jasa anu anjeun nyungkeun ti kami.

jejaring sosial

Ayana dina jaringan: AB Internet Networks 2008 SL ngagaduhan propil dina sababaraha jaringan sosial utama dina Internét.

Tujuan sareng legitimasi: Perlakuan anu AB Internet Networks 2008 SL bakal dilaksanakeun kalayan data dina unggal jaringan anu disebut tadi, paling henteu, jaringan anu ngamungkinkeun jaringan sosial pikeun profil perusahaan. Janten, AB Internet Networks 2008 SL tiasa ngawartosan, nalika undang-undang henteu ngalarang, pengikutna ku cara naon waé jaringan sosial ngamungkinkeun kagiatanana, presentasi, tawaran, ogé nyayogikeun layanan palanggan anu dipersonalisasi.

Ékstraksi data: Bisi moal AB Internet Networks 2008 SL nimba data tina jaringan sosial, kacuali idin pangguna sacara khusus sareng jelas diala pikeun ngalakukeunana.

Hak: Nalika, kusabab sifatna jaringan sosial, palaku épéktip pikeun hak panyalindungan data pengikut ieu tunduk kana modifikasi profil pribadi ieu, AB Internet Networks 2008 SL bakal ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun dugi ka jauhna tina kamungkinan na.

Prosesor di luar UÉ

Email. Jaringan e-mail AB Internét 2008 SL jasa e-mail disayogikeun nganggo jasa Sendgrid.

Jaringan Sosial AB Internet Networks 2008 SL ngamangpaatkeun jaringan sosial Amérika YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Flipboard anu dijantenkeun transfer data internasional, sipat analitis sareng téknis dina hubungan halaman wéb anu aya dina sérver na dina yén AB Internet Networks 2008 SL ngubaran data anu, ngalangkunganana, pangguna, palanggan atanapi navigator nganterkeun ka perusahaan AB Internet Networks 2008 SL atanapi bagikeun sareng éta.

Panyadia pamayaran. Supados anjeun tiasa mayar PayPal o belang, AB Internet Networks 2008 SL bakal ngintunkeun data anu diperyogikeun pikeun anu mayar pikeun prosesor pamayaran ieu kanggo ngaluarkeun pamayaran pamayaran anu saluyu.

Inpormasi anjeun dijagaan numutkeun kabijakan privasi sareng cookies kami. Ku ngaktipkeun langganan atanapi nyayogikeun inpormasi pamayaran anjeun, anjeun ngartos sareng nampi kabijakan privasi sareng cookies kami.

Anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun aksés, ngabenerkeun, ngahapus, ngawatesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun.

Ti saprak anjeun ngadaptar salaku pangguna dina halaman wéb ieu, AB Internet Networks 2008 SL ngagaduhan aksés ka: Username sareng email, alamat IP, alamat pos, ID / CIF sareng inpormasi pamayaran.

Naon waé ogé, AB Internet Networks 2008 SL ngagaduhan hak pikeun ngarobih, iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna, tapi ngawartosan, presentasi sareng konfigurasi halaman wéb sapertos bewara hukum ieu.

Komitmen sareng kawajiban sareng pangguna kami

Akses sareng / atanapi panggunaan halaman wéb ieu atribut pikeun saha waé anu ngalaksanakeun éta kaayaan pangguna, nampi, ti saprak ayeuna, sapinuhna sareng tanpa reservasi, béwara hukum ieu aya hubunganana sareng jasa sareng kontén halaman wéb.

Dina panggunaan halaman wéb ieu, pangguna satuju henteu ngalaksanakeun kalakuan anu tiasa ngarusak gambar, minat sareng hak AB Internet Networks 2008 SL atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi overload portal atanapi nyegah , naha waé, panggunaan wéb anu normal.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Kawijakan privasi kami ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, nyimpen atanapi nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ngalangkungan jasa atanapi halaman anu béda dina situs ieu. Penting pikeun anjeun ngartos inpormasi naon anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo éta saprak aksés ka situs ieu ngakibatkeun ditampa ti kabijakan privasi kami.

cookies

Anjeun tiasa ningali sadaya inpormasi ngeunaan kabijakan cookies kami dina tautan ieu.

Tanggung jawab hukum pikeun eusi

Situs ngandung téks anu disiapkeun pikeun tujuan inpormasi atanapi inpormatip anu panginten henteu ngagambarkeun kaayaan panerapan atanapi yurisprudensi anu ayeuna sareng anu ngarujuk kana kaayaan umum, janten eusina henteu tiasa diterapkeun ku pangguna pikeun kasus-kasus khusus.

Pendapat anu dikedalkeun di aranjeunna henteu merta nunjukkeun pandangan AB Internet Networks 2008 SL.

Eusi tulisan anu diterbitkeun dina situs henteu tiasa dianggap, dina naon waé, diganti pikeun nasihat hukum.

Pamaké henteu kedah meta dina dasar inpormasi anu dikandung dina situs tanpa nganggo heula naséhat profesional anu saluyu.

Hak harta intelektual sareng industri

Ngaliwatan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak milik intéléktual atanapi industri anu ditransferkeun kana portal atanapi kana salah sahiji elemen komponénna, réproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi masarakat, nyayogikeun ka umum, ékstraksi, panggunaan deui, anu jelas-jelas dilarang pikeun Pamaké. diteraskeun atanapi panggunaan alam naon, ku cara atanapi prosedur naon waé, salah sahiji waé, kecuali dina kasus dimana sacara hukum diijinkeun atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu saluyu.

Pamaké terang sareng nampi yén sakabéh halaman wéb, ngandung tapi henteu lengkep téks, gambar, desain, parangkat lunak, eusi (kalebet struktur, seleksi, susunan sareng presentasi anu sami), matérial audiovisual sareng grafik, dijagaan ku mérek, hak cipta sareng hak sah anu sanés didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun pihak sareng hak-hak hak milik anu sanés sareng hukum Spanyol.

Upami pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén ngalanggar hak cipta intelektualna sah parantos kajantenan ku sabab ngenalkeun kontén anu tangtu dina situs éta, aranjeunna kedah ngabéjaan AB Internet Networks 2008 SL ngeunaan kaayaan anu nyatakeun, nunjukkeun:

  • Data pribadi tina anu ngagaduhan pihak anu ngahudang hak anu disangka ngalanggar, atanapi nunjukkeun perwakilan dimana anjeunna ngalakukeun bisi klaim kasebut dibere pihak katilu sanés ti pihak anu kataji.

Nunjukkeun eusi anu dijagaan ku hak-hak intelektual sareng tempatna dina situs, akreditasi hak-hak intelektual anu dituduhkeun sareng deklarasi anu jelas di mana pihak anu resep tanggung jawab kana kajujuran inpormasi anu disayogikeun dina béwara.

Peraturan sareng resolusi konflik

Kaayaan panggunaan situs ayeuna anu diatur dina unggal-unggal hal anu paling parah ku hukum Spanyol. Bahasa tulisan sareng interpretasi bewara hukum ieu nyaéta basa Spanyol. Bewara légal ieu moal diajukeun masing-masing pikeun unggal pangguna tapi bakal tetep tiasa diaksés ngalangkungan Internet dina wéb.

Pangguna tiasa ngalebetkeun kana Sistem Arbitrase Konsumén anu AB Internet Networks 2008 SL bakal janten bagian pikeun ngabéréskeun kontropérsi atanapi klaim anu diturunkeun tina téks ieu atanapi tina kagiatan naon waé AB Internet Networks 2008 SL, kecuali pikeun méréskeun konflik-konflik anu nyababkeun pamekaran kagiatan anu meryogikeun kaanggotaan, dina hal éta pangguna kedah ngahubungi badan anu pakait tina pakaitna palang anu cocog.

Pangguna anu gaduh status konsumén atanapi pangguna sakumaha anu ditetepkeun ku peraturan Spanyol sareng cicing di Uni Éropa, upami aranjeunna ngagaduhan masalah sareng pameseran online anu dilakukeun ka AB Internet Networks 2008 SL, pikeun nyobaan ngahontal perjanjian luar-pengadilan tiasa angkat ka Platform Resolusi Sengketa Online, Dijieun ku Uni Éropa sareng dikembangkeun ku Komisi Éropa dina Peraturan (EU) 524/2013.

Disayogikeun yén pangguna sanés konsumén atanapi pangguna, sareng nalika teu aya aturan anu nungtut sanésna, pihak-pihak satuju pikeun nyungkeun ka Pengadilan sareng Pengadilan Ibukota Madrid, sabab ieu mangrupikeun tempat kacindekan tina kontrak, tegesna waial yurisdiksi sanés anu tiasa pakait sareng aranjeunna.

Naon anu urang ngarepkeun ti pangguna

Aksés sareng / atanapi panggunaan ieu pikeun saha waé anu ngalaksanakeun kaayaan Pamaké, nampi, ti saprak ayeuna ayeuna, sapinuhna sareng tanpa aya reservasi, béwara hukum ieu, ogé kaayaan anu khusus anu, dimana pantes, ngalengkepan éta, dina hubungan sareng jasa sareng kontén portal.

Pangguna dibéjaan, sareng nampi, yén aksés kana halaman wéb ieu henteu hartosna, dina sagala cara, mimiti hubungan komérsial sareng AB Internet Networks 2008 SL. Ku cara kieu, pangguna satuju ngagunakeun halaman wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar panerapan anu ayeuna, iman anu saé sareng tatanan umum. Pamakéan halaman wéb pikeun tujuan haram atanapi ngabahayakeun, atanapi éta, ku cara naon waé, tiasa nyababkeun karuksakan atanapi nyegah pungsi normal halaman wéb dilarang. Ngeunaan eusi situs web ieu, dilarang:

  • Baranahan, distribusi atanapi modifikasi na, sapinuhna atanapi sawaréh, kacuali éta ngagaduhan otorisasina ti anu sah na.
  • Sagala pelanggaran hak panyadia atanapi anu gaduh sah.
  • Dipaké pikeun tujuan komérsial atanapi pariwara.

Tumbu kaluar

Halaman halaman wéb nyayogikeun tautan kana halaman wéb sareng kontén anu sanés anu dipimilik ku pihak katilu, pabrik atanapi panyuplai.

Hiji-hijina tujuan tautan éta nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna kamungkinan pikeun ngaksés tautan sareng terang produk kami, sanaos AB Internet Networks 2008 SL henteu tanggel walerna pikeun hasil anu tiasa diturunkeun ka pangguna ku ngaksés tautan anu kasebut.

Pangguna anu badé netepkeun naon waé alat tautan téknis tina halaman wébna kana portal kedah kéngingkeun otorisasina tertulis ti AB Internet Networks 2008 SL.

Ngadegkeun tautan henteu nunjukkeun naon waé ayana hubungan antara AB Internet Networks 2008 SL sareng anu ngagaduhan situs dimana tautanana diadegkeun, ogé henteu ditampi atanapi disahkeun ku AB Internet Networks 2008 SL tina eusina atanapi jasa .

Remarketing

Fungsi tina remarketing atanapi ti pemirsa AdWords anu sami ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal jalma anu sateuacanna nganjang ka halaman wéb urang sareng ngabantosan aranjeunna ngalengkepan prosés penjualanna.

Salaku pangguna, nalika anjeun ngalebetkeun halaman wéb kami, kami bakal masang cookie pemasaran ulang (éta tiasa tina Google Adwords, Criteo atanapi jasa sanés anu nawiskeun pemasaran ulang).

  • Cookie ieu nyimpen inpormasi pangunjung, sapertos produk anu aranjeunna parantos nganjang atanapi upami aranjeunna ninggali karanjang balanja.
  • Nalika pangunjung angkat halaman wéb kami, cookie pemasaran ulang teraskeun dina peramban aranjeunna.

Kaayaan sanés panggunaan halaman wéb ieu

Pamakéna migawe pancén pikeun ngagunakeun rajékan halaman wéb sareng jasa anu tiasa diaksés ti éta, saluyu sareng Hukum, adat istiadat anu hadé sareng bewara hukum ieu.

Kitu ogé, éta ngalakukeun, kecuali sateuacanna, nyatakeun sareng otorisasina tertulis tina AB Internet Networks 2008 SL ngagunakeun inpormasi anu aya dina halaman wéb, khusus pikeun inpormasi anjeun, henteu tiasa ngalaksanakeun sacara langsung atanapi henteu langsung hiji eksploitasi komérsial kana kontén anu ngagaduhan aksés.

Situs ieu nyimpen file data anu aya hubunganana sareng koméntar anu dikirim ka situs ieu. Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak-hak aksés, koréksi, pembatalan atanapi oposisi ku ngirim email kana alamat kontak (at) actualblog (dot) com.

Situs ieu, domain anu pakait sareng kapamilikan kontén milik AB Internet Networks 2008 SL.

Halaman wéb ieu ngandung hyperlink anu nyababkeun situs wéb sanés anu dikelola ku pihak katilu di luar organisasi kami. AB Internet Networks 2008 SL henteu ngajamin atanapi tanggel waler pikeun kontén anu dikumpulkeun dina halaman wéb éta.

Kacuali éksékutip anu jelas, sateuacan sareng tertulis tina AB Internet Networks 2008 SL, baranahan, kacuali kanggo panggunaan pribadi, transformasi, sareng sacara umum bentuk garapan anu sanés, ku prosedur naon waé, sadayana atanapi sabagian eusi halaman wéb ieu.

Dilarang pisan pikeun ngalaksanakeun, tanpa ijin ti AB Internet Networks 2008 SL, manipulasi atanapi robahan halaman wéb ieu. Hasilna, AB Internet Networks 2008 SL bakal nanggung tanggung jawab naon waé anu diturunkeun, atanapi anu tiasa timbul, tina parobihan atanapi manipulasi sapertos ti pihak katilu.

Hak hak latihan ARCO

Anjeun tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Kusabab kitu kuring ngawartosan anjeun yén anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun hak-hak ieu ku cara nyungkeun tulisan sareng ditandatanganan anu anjeun tiasa kirimkeun, sasarengan fotokopi KTP anjeun atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos AB Internet Networks 2008 SL atanapi ku email, napelkeun fotokopi KTP pikeun: kontak (at) actualitasblog (titik) com. Sateuacan 10 dinten urang bakal ngabales pamundut anjeun pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

AB Internet Networks 2008 SL henteu masihan jaminan atanapi tanggel waler kana naon waé, pikeun karusakan naon waé anu tiasa disababkeun ku:

  • Kurangna kasadiaan, pangropéa sareng operasi efektif tina situs web atanapi jasa sareng kontén na;
  • Ayana virus, program jahat atawa ngabahayakeun dina eusi;
  • Panggunaan haram, lalai, bohong atanapi sabalikna tina Perhatosan Hukum ieu;
  • Kurangna legalitas, kualitas, réliabilitas, gunana sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng didamel pikeun pangguna dina situs wéb.

AB Internet Networks 2008 SL henteu tanggung jawab dina kaayaan naon waé pikeun karusakan anu tiasa timbul tina panggunaan halaman wéb anu haram atanapi salah.

Platform Éropa pikeun resolusi sengketa online

Komisi Éropa nyayogikeun platform résolusi sengketa online anu sayogi dina tautan ieu: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Konsumén bakal tiasa ngalebetkeun klaimna ngalangkungan platform résolusi sengketa online

UU sareng Bidang Hukum

Sacara umum, hubungan antara AB Internet Networks 2008 SL sareng pangguna jasa telematika na, aya dina situs web ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol.

Kami bakal teras tiasa dihubungi: Kontak kami

Upami pangguna naon waé aya patarosan ngeunaan kaayaan hukum ieu atanapi koméntar ngeunaan portal, mangga buka kontak (at) actualitasblog (dot) com.

Kawijakan privasi kami ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, nyimpen atanapi nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ngalangkungan jasa atanapi halaman anu béda dina situs ieu. Penting pikeun anjeun ngartos inpormasi naon anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo éta saprak aksés ka situs ieu ngakibatkeun ditampa ti kabijakan privasi kami.

Ditampa sareng idin

Pamaké nyatakeun yén anjeunna parantos terang ngeunaan kaayaan dina panangtayungan data pribadi, nampi sareng nyatujuan perlakuanana ku AB Internet Networks 2008 SL, dina cara sareng pikeun tujuan anu dituduhkeun dina kabijakan privasi ieu.

Surat komérsial

Luyu sareng panerapan anu ayeuna, AB Internet Networks 2008 SL henteu ngalaksanakeun prakték SPAM, ku sabab éta henteu ngirim email komérsial anu henteu kantos dipénta atanapi diidinan ku pangguna. Hasilna, dina masing-masing bentuk dina wéb, Pamaké kamungkinan masihan ijin anu jelas pikeun nampi Newsletter / buletin, henteu paduli inpormasi komérsial anu khusus dipénta.