Pangalusna bébas aktip mangpaat pikeun Android

Aplikasi mangpaat gratis

Di Play Store kami gaduh seueur pilihan aplikasi anu sayogi pikeun telepon Android. Aya aplikasi tina sababaraha kategori anu béda, anu bakal masihan kami fungsionalitas anu béda. Hal anu dipilarian ku seueur pangguna nyaéta bebas aktip mangpaat pikeun ngundeur dina handphone anjeun atanapi tablet. Aplikasi anu mangpaat, anu bakal masihan kami fungsi anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun alat Android urang dina cara anu pangsaéna.

Teras we tinggalkeun anjeun sareng pilihan mangpaat bebas aktip pikeun Android, anu tiasa urang unduh tina Play Store. Éta mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa dianggo dina telepon atanapi tablet urang, ku kituna urang tiasa ngagunakeun alat éta. Kusabab aplikasi ieu masihan kami fungsi anyar atanapi ngamungkinkeun urang pikeun maksimalkeun pungsi alat kami ku cara anu sederhana.

Google lénsa

Jumlah unduhan Lénsa Google

Urang mimitian ku aplikasi Google, nu undoubtedly pantes hiji tempat dina daptar ieu aplikasi haratis mangpaat pikeun Android. Google Lens mangrupikeun aplikasi anu kami bakalan arahkeun kaméra ka hiji obyék di hareup urang lajeng urang bakal boga runtuyan pilihan. Hatur nuhun kana aplikasi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaidentipikasi pepelakan atanapi sasatoan, urang tiasa milarian objék anu sami sareng anu aya di payuneun urang, urang tiasa narjamahkeun téks anu urang tunjukkeun ku kaméra atanapi Google obyék anu urang tingali dina waktos éta. , mun gaduh informasi langkung.

Salaku tambahan, éta mangrupikeun aplikasi anu ngenalkeun fungsi anyar dina waktosna, ku kituna urang ngagaduhan langkung seueur pilihan anu aya di jerona. Salah sahiji fitur pang anyarna dina Google Lens nyaéta kamungkinan ngarengsekeun PR anjeun sareng anjeunna. Anjeun tiasa nunjuk kana masalah matematika ieu sareng aplikasi teras anjeun bakal tiasa terang hasil tina latihan anu tangtu sareng kumaha éta direngsekeun. Janten éta mangrupikeun bantosan anu saé upami henteu ngartos latihan khusus atanapi upami urang hoyong mariksa naha hasil anu kami kéngingkeun leres.

Google Lens henteu dipasang sacara standar dina telepon Android. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu mangpaat gratis, sayogi di Play Store pikeun telepon sareng tablet Android. Aplikasina henteu gaduh pameseran atanapi pariwara naon waé di jero. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu:

Google lénsa
Google lénsa
pamekar: Google LLC
harga: bebas

CPU-Z

CPU-Z Android

CPU-Z mangrupikeun nami anu sigana wawuh ka seueur anjeun, kanyataanna, kami parantos nyarioskeun ka anjeun dina sababaraha kasempetan sateuacana. Dina hal ieu urang Nyanghareupan hiji aplikasi kalawan nu pikeun tiasa nganalisa status telepon atanapi tablet Android urang. Aplikasi na tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun analisa sababaraha komponén alat, sapertos batré, prosesor, layar atanapi sistem sacara umum. Hatur nuhun kana analisa ieu kami bakal terang status alat kami, salian ti tiasa ngadeteksi kamungkinan gagal anu aya dina salah sahiji komponén di dinya.

Sanajan éta hiji aplikasi ngan sadia dina basa Inggris, CPU-Z estu gampang ngagunakeun. Aplikasina gaduh antarmuka anu saderhana pisan sarta analisis na dilumangsungkeun kalawan speed hébat. Aplikasi ieu dibagi kana sababaraha tab, ku kituna urang tiasa ningali masing-masing komponén sacara misah sahingga terang langkung seueur ngeunaan statusna atanapi kéngingkeun data khusus ngeunaan aranjeunna iraha waé. Éta disayogikeun salaku alat anu penting pikeun pangguna anu hoyong ngontrol status telepon atanapi tablet na.

CPU-Z mangrupakeun salah sahiji leuwih metot bebas aktip mangpaat anu tiasa urang unduh dina Android. Aya vérsi anu mayar tina aplikasi éta, anu masihan kami sababaraha fungsi tambahan, tapi kanyataanana nyaéta versi gratisna sampurna dina hal ieu. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu:

CPU-Z
CPU-Z
pamekar: CPUID
harga: bebas

Kométin

Kométin

Cometin mangrupikeun aplikasi anu sigana teu wawuh ka seueur anjeun. Aplikasi ieu masih ngembang di kalangan pangguna Android, tapi disetél janten aplikasi anu paling populér di hareup. Di jero kami ngagaduhan anu ageung seueur tip, trik, alat, sareng tweak nu bisa urang pake dina telepon Android atawa tablet. Hatur nuhun kana éta, urang bakal tiasa ngagunakeun telepon atanapi tablet anu langkung éfisién unggal waktos, janten éta mangrupikeun hal anu dipilarian ku seueur pangguna.

Aplikasi ieu dibagi kana sababaraha modul, nu undoubtedly nyieun gerak dina eta hal utamana basajan. Dina unggal modul ieu kami bakal gaduh tip atanapi trik pikeun komponén atanapi daérah khusus. Nyaéta, upami urang hoyong anu nganggo layar konci sélulér langkung saé, aya modul anu dimaksudkeun pikeun layar éta sareng urang tiasa ningali dina éta pilihan anu sayogi. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun telepon atanapi tablet anjeun dina cara anu langkung saé unggal waktos. Salaku tambahan, tip atanapi trik anyar diwanohkeun kana waktosna.

Cometin bisa jadi aplikasi saeutik dipikawanoh pikeun loba, tapi mangrupa salah sahiji pangalusna bebas aplikasi mangpaat pikeun Android nu urang manggihan di pasar. Aplikasi ieu tiasa diunduh tina Play Store dina mobile atawa tablet urang. Éta ngagaduhan vérsi anu mayar, tapi vérsi gratisna jalanna saé pisan.

Kométin
Kométin
pamekar: Stjin
harga: bebas

File Google

File Google

File explorer mangrupikeun alat anu kedah aya dina telepon Android. Di Play Store kami ngagaduhan seueur pilihan anu sayogi gratis, tapi tanpa ragu éta aplikasi Google anu menonjol dina widang ieu. Google Files mangrupikeun panyungsi file anu ngagaduhan salah sahiji alat beberesih pangsaéna anu tiasa kami anggo. Sistim deteksi file duplikat Anjeun Éfisién pisan sareng éta bakal ngamungkinkeun urang ku cara anu saderhana pikeun ngaleungitkeun duplikat file dina sélulér. Salian ngahapus file anu urang henteu peryogi sareng anu ngan ukur nyandak rohangan dina alat.

Aspék penting sanésna nyaéta Google Payil gaduh antarmuka anu gampang dianggo, nu ngidinan sagala pamaké Android boga eta dina telepon maranéhanana. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun gaduh kontrol kana file dina alat, ogé tiasa ngabéréskeun file duplikat anu aya di dinya iraha waé sareng ngosongkeun rohangan dina sélulér. Nalika anjeun muka aplikasi, éta bakal nyarioskeun ka anjeun upami aya kamungkinan pikeun ngosongkeun rohangan dina waktos éta atanapi henteu.

Sapertos aplikasi anu sanés dina daptar ieu, Google Files mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa unduh gratis dina sélulér kami atawa tablet Android. Éta sanés aplikasi anu dipasang sacara standar dina sélulér anjeun, janten anjeun kedah angkat ka Play Store pikeun ngaunduhana. Aplikasi ieu sayogi tina tautan ieu:

File Google
File Google
pamekar: Google LLC
harga: bebas

BitWarden

Pangatur sandi mangrupikeun alat anu penting pikeun seueur pangguna Android. Pilihan anu sayogi di Play Store lega, tapi pilihan sapertos BitWarden nangtung dina hal ieu. Salah sahiji konci naha aplikasi ieu aya dina daptar ieu téh nya éta salah sahiji ti saeutik manajer sandi anu open source. Ieu undoubtedly hal anu ngamungkinkeun urang pikeun nyaho yén éta téh aman tur dipercaya, jadi urang moal boga masalah ngagunakeun eta dina mobile urang.

Aplikasi ieu bakal ngijinkeun kami simpen duanana kecap akses jeung nomer kartu, catetan aman, sapertos data pribadi. Inpormasi éta disimpen dina kolong énkripsi nganggo énkripsi 256-bit AES, kalayan semlla sareng PBKDF2 SHA-256. Janten urang henteu kedah sieun, sabab inpormasi ieu ditangtayungan saé dina manajer ieu pikeun Android.

BitWarden mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu mangpaat gratis anu kami tiasa Unduh ayeuna dina sélulér atanapi tablet Android kami. Salaku tambahan, di jero henteu aya pameseran atanapi pariwara naon waé, janten teu aya repot atanapi nyobian ngadamel artos nganggo versi anu mayar anu urang henteu peryogikeun.

Pangatur Sandi Bitwarden
Pangatur Sandi Bitwarden

Buru

Aplikasi gancang

Buru mangrupikeun aplikasi anu masihan sentuhan anu béda pikeun aplikasi panginget pikeun Android. Jawaban kana patarosan sapertos Iraha ulang taun babaturan? o Iraha séri anu anjeun hoyong tingali perdana? aranjeunna bakal jadi runtuyan kartu yén urang bade ningali salaku widget on mobile. Dina kartu ieu anjeun bakal bisa ningali mundur a, ku kituna urang nyaho sabaraha lila nepi ka poé éta datang nalika hal anu bade lumangsung.

Kartu ieu mangrupikeun hal anu warni sareng pikaresepeun., anu bakal ngajantenkeun urang ningali aranjeunna sepanjang waktos ku cara anu sederhana. Desain Hurry saderhana sareng aplikasina gampang dianggo, janten urang tiasa gaduh panginget éta. Janten urang moal pernah sono kana hal anu kajantenan. Salaku tambahan, kartu ieu tiasa dibagikeun sareng réréncangan iraha waé, upami éta mangrupikeun acara anu urang rencanakeun sareng jalma sanés.

Puguh unduh gratis ti Play Store dina Android. Aplikasi na gaduh iklan sareng pameseran di jero, pikeun ngaksés versi premium na. Versi gratisna langkung ti cukup pikeun urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.