Dumasar kana ngusapan anjeun bakal mutuskeun masa depan anjeun salaku raja di Reigns

Layar rampa tina smartphone kami ngamungkinkeun kami interaksi khusus anu kami henteu dianggo dugi ka sumpingna sababaraha taun ka pengker. Pikeun ngaraos gim video anu tangtu, sapertos anu strategi atanapi simulasi, éta tiasa masihan pangalaman anyar anu hartosna urang tiasa ngalakukeun langkung seueur hal dina sababaraha detik. Laju tindakan anu gumantung kana kagancangan panangan urang. Henteu ngan ukur dua genre éta anu ngagunakeun taktik pikeun nawiskeun pangalaman sanés, tapi aya seueur anu sanés anu bahkan ngagunakeun layar pikeun maéhan musuh, sapertos anu diklik.

Di Reigns kami bakal nganggo swipe ka mutuskeun naon anu bakal kami laksanakeun ku kajadian anu béda-béda éta bakal kajantenan saminggu-minggu ngalangkung sareng urang kenal kana sagala rupa karakter anu bakal nyandak urang kana tungtung anu teu diarepkeun, maot urang. Kaulinan vidéo anu kaputusan penting pisan sareng dimana anjeun kedah ngukurana ogé pikeun manjangan umur hirupna pamaréntahan urang, kumargi, sapertos unggal raja, anu ieu ngagaduhan wates waktos. Urang tiasa maot pikeun oligarki anu nyandak tahta atanapi pikeun jalma biasa komo gareja. Pidéo vidéo asli anu khusus kalayan sentuhan khusus pikeun nyandak urang kumaha héséna janten raja sareng ngajantenkeun saha waé anu disangka aya dina amanat urang. Reigns dijual ayeuna, maka teraskeun sareng Play Store janten sateuacan salah sahiji gim anu paling panasaran taun-taun ayeuna.

Kumaha héséna janten raja

Di Tinder (Maksad abdi dumasar kana ngusap ka kénca atanapi ka katuhu), anjeun kedah mutuskeun jalan anu bakal dicandak ku carita-carita anu ditepikeun. Upami anjeun ngarérét ka kénca Kalayan ramo anjeun, anjeun bakal tiasa mendakan waleran anu bakal anjeun pasihkeun ka ulama nalika aranjeunna nyungkeun bantosan pikeun ngatasi usum anu hadé, nalika upami anjeun ngalih ka arah anu sabalikna, anjeun bakal ngagaduhan jawaban anu sabalikna mawa anjeun ka tempat séjén.

Reigns

Reigns mangrupikeun campuran antara a kaulinan vidéo kartu sareng simulator anu pura-pura janten raja mangrupikeun padamelan anu sesah pisan. Kaulinan video anu dirarancang ku éditor anu produktif anu urang terang tina Devolver Digital. Hayu urang sebutkeun yén dina Reigns unggal kaputusan anjeun nyandak bakal ngahasilkeun carita anu bahkan bakal tiasa nempatkeun nami pamungkas pikeun kakuasaan anjeun, sapertos Pedro "The Madman" atanapi Juan "The Witcher." Kaulinan anu mimitina tiasa sesah dipikahartos, tapi nalika urang maju urang bakal sadar yén aya langkung seueur tibatan naon anu sigana mimiti.

Ngarespon kana kaayaan anu rumit pisan

Caritana maju sareng ku opat sipat anu anjeun gaduh di luhur, anjeun bakal tiasa ngukur jalanna kajadian. Upami sateuacan mutuskeun, anjeun nyeret kana salah sahiji sisi, anjeun bakal tiasa ningali kumaha titikna aya dina salah sahiji 4 ciri ieu. Anjeun moal terang naha aranjeunna bakal skor négatip atanapi positip, tapi anjeun bakal terang pangaruhna, kusabab éta tiasa langkung ageung atanapi kirang gumantung kana ukuranana. Éta ku perhatosan téks sareng cariosan carita, anu tiasa masihan anjeun pitunjuk pikeun nyandak kaputusan anu leres.

Reigns

Kami nyanghareupan kaulinan anu mékanika gim na saderhana, tapi naon anu di tukangna rada rumit sareng bakal hésé pikeun anjeun ngawasaan kaayaan éta, sabab hal anu paling gampang nyaéta anjeun bakal maot deui hiji-hiji waktos. Anu lucu nyaéta anjeun bakal dilahirkeun deui, tapi parantos salaku raja sanés anu gaduh nami sanés. Éta mangrupikeun salah sahiji gim anu nyepeng korsi, janten upami anjeun milari gim anu asli sareng salah sahiji anu pangsaéna dina sataun, Reigns mangrupikeun anu sampurna pikeun éta.

Aya ayeuna dijual di € 0,50 di Play Store sareng moal lami deui bakal balik deui kana harga aslina, janten éta parantos nyéépkeun waktos kanggo ngagaleuhna.

Kualitas téknis

Reigns

El desain kartu sareng pintonanana kualitas hadé pikeun gim pidéo anu hilap kana animasi (ngan ukur tempur anu tangtu), kusabab kartu na henteu langkung seueur. Kaulinan anu saé anu nganggo aspek visual anu ati-ati pikeun ngajantenkeun anjeun yakin yén anjeun raja.

Pendapat editor

Unduh App

Reigns
Reigns
pamekar: ReturnDigital
harga: 3,09 €

Reigns
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • Reigns
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Gameplay
    Penerbit: 94%
  • Grafis
    Penerbit: 89%
  • Sora
    Penerbit: 92%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%


Naros

  • Kaulinan anu asli pisan
  • Évolusi hébat kajadian
  • Langkung rumit tibatan sigana

Kontra

  • Nada

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.