bagian

Dina Androidsis anjeun bakal tiasa tetep mutahir dina sadaya berita alam semesta Android. Dina sababaraha bagian dina wéb anjeun tiasa maca ngeunaan gim atanapi aplikasi anu diluncurkeun dina Android. Ogé sok update kana telepon pangénggalna, tablet atanapi smartwatch anu sumping di toko, sareng analisis modél anu paling kawéntar dina ruas ieu.

Ogé anjeun moal sono tutorial sareng trik anu aya dina Androidsis, anu anjeun tiasa nganggo telepon Android atanapi aplikasi dina cara anu langkung épisién, kalayan raoseun pisan.

Pondokna, pikeun salawasna diinpormasi ngeunaan naon anu lumangsung dina Android, Androidsis nyaéta halaman wéb rujukan anjeun. Dihandap ieu anjeun tiasa ningali sadaya bagian anu urang tim redaksi ngamutahirkeun unggal dinten: