Beda ageung kinerja dina Xperia Z5 sareng Android 5.1 Lollipop sareng Android 6.0 Marshmallow

Bédana kinerja

Kami bosen asa-asa kedah ngantosan apdet damn bakal datang anu ngahijikeun kabaruan ieu, yén pamutahiran kinerja atanapi umur batre anu tiasa diperpanjang sababaraha jam berkat sistem sapertos anu Doze kalebet dina Android Marshmallow. Frustasi anu diala tina ningali kumaha alat Nexus diénggalan sareng salaku Marshmallow kelas luhur atos sumping, salajengna ningkatkeun kahoyong ngagaduhan 6.0 anu anyar atanapi bahkan Android N bahkan upami éta aya dina bentuk na sateuacanna pikeun pangembang.

Sareng upami urang engké terang yén leres-leres aya bédana ageung kinerja antara Android 5.1 Lollipop sareng Android 6.0 Marshmallow, éta ampir ngajantenkeun kami hoyong ngamimitian ngarusak korsi, méja sareng sadaya jati anu kami mendakan di kamar kami. Sareng nyaéta nyandak Xperia Z5 salaku bangku uji, lhenteu sapertos kinerja antara Android Lollipop sareng Android Marshmallow siga wengi sareng siang. Pamaké parantos ngalih kana Xperia Z5 ngalangkungan AnTuTu sareng parantos kéngingkeun skor 76.799 poin dina Android Lollipop sareng dina versi Marshamallow dugi ka 90.746 poin.

Bédana anu ampir jero dina kinerja antara vérsi anu béda

Aya seueur pangguna anu aranjeunna ampir paséa sareng operator atanapi milari pabrik énggal anu bet langkung seueur pikeun ngapdet terminal na, supados gaduh Android versi pangénggalna, anu biasana dikaitkeun sareng kaunggulan anu langkung ageung sareng paningkatan kinerja terminal.

Pagelaran AnTuTu

Dina kasus Marshmallow éta sabab ieu mangrupikeun vérsi anu dipoles tina Android Lollipop di mana sababaraha bug ngalakukeun hal-hal na pikeun ningkatkeun kinerja, bahkan pikeun ningkatkeun deui upami dibandingkeun sareng versi Android 4.4 KitKat.

Sareng éta perbaikan antara dua vérsi dina Xperia Z5 jelas. Dina skor éta 90.746 poin dina AnTuTu kauninga yén éta ningkat kana Lollipop dina sadaya bagian tés, sapertos dina 3D, UX, CPU sareng RAM. Sesuatu anu anjeun gancang sadar nalika anjeun ngamimitian ngorbankeun telepon anjeun saatos ngamutahirkeun ka Marshmallow.

Sareng panginten anjeun ogé tiasa nyarios yén éta mangrupikeun telepon tina pangguna éta, tapi langkung seueur anu ngabagi skorna malah ngaleuwihanana sareng ngahontal 94.000 poin. Henteu aya nanaon.

Sareng éta sanés ngan ukur meunang dina performa

Urang nyarioskeun kinerja luar biasa anu diala ku Android Marshmallow, tapi hal anu sami kajadian ampir sareng umur batre. Dina kasus Sony Xperia Z5, pabrikan Jepang parantos mutuskeun mundur sistem Stamina sakedap, anu ngahontal hasil anu saé pisan. Seueur pangguna anu ngritik kaputusan ieuTapi saatos sababaraha minggu sareng Doze, ampir teu aya anu sono kana mode Stamina deui kusabab sistem Doze tiasa dianggo sapertos pesona.

Kinerja batré Xperia Z5

Xperia Z5 kuring nyalira sumping dikikis dina 4 jam layar aktip, tapi ayeuna kalayan panggunaan sedeng sampurna ngahontal lima jam dina layar (sapertos anu kuring nunjukkeun dina gambar ieu di luhur). Jam tambahan éta sumping berkat kanyataan yén sistem ngatur batréna langkung saé nalika mode Doze aktip, anu ngamungkinkeun ngagaduhan kaunggulan ieu sareng tiasa gampang nepi ka akhir poé. Upami anjeun parantos kirang nganggona telepon nalika kaluar sadidinten, nyaéta WhatsApp, Facebook sareng telepon, anjeun panginten mendakan 40% batréna wengi-wengi deui.

Sareng yén urang nyarioskeun ngeunaan sistem Doze anu kedah angkat ka tingkat sanés dina Android N. Dina vérsi anyar ieu Éta bakal tiasa dianggo nalika urang nyandak dina saku calana, henteu sapertos ayeuna, di Marshmallow, anu kedah dina permukaan anu lancar pikeun diaktipkeun.

Anu ayeuna tiasa ngartos naha obsesi seueur pangguna pikeun gaduh pembaruan sistem pangénggalna. Perbaikan anu jelas dina kinerja sistem sareng umur batre anu lumayan panjang janten ampir dina édisi énggal telepon anu anjeun gaduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yoab ramos cenahna

    Éta henteu leres, kalayan 6.0 bieu sareng langkung ti 5000, dugi ka Sony mundur pembaruan kusabab éta aya kasalahan, kuring kedah balik deui ka LP

  2.   Conrado Mori Negron cenahna

    Aldo Mori Negron

  3.   mario cenahna

    Nya, kuring bagja pisan ku android N dina nexus 6 kuring lumayan saé pisan bagja salian ti desainna super alus pisan

  4.   José cenahna

    Android 6 nyusahkeun kuring sareng terus ngahesekeun kontak

  5.   Keyvis cenahna

    Dinten ieu kuring angkat ka bumi nganggo 90% sareng wangsul nganggo batré 40% dina Xperia Z3 kalayan konsép Android 6.0.1 Dinten universitas langkung ti dalapan jam (Wi-Fi sok aktip, jaringan sosial, browsing wéb, gim sareng playback musik anu lami ). Bagja.

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Abdi sirik ka anjeun. Konsép pikeun Marshmallow pikeun Z3 saé pisan!

  6.   Juan Pablo cenahna

    Sabalikna anu kajantenan kuring dina Premium kuring. Tés turun tina 90 sareng anu ka 70 sareng kitu sareng batréna anu gaduh stamina tahan kuring sadidinten sareng ayeuna berlangsung 12 jam. Kuring kedah mésér batréna kanggo ngeusi biaya nalika kuring jauh ti bumi.
    Naha mungkin uih deui ka lollipop?
    Abdi henteu resep kana vérsi Android anu anyar.
    Wasalam

  7.   CARLOS VILLA cenahna

    Operator kuring nembé ngaleupaskeun kuring sareng pembaruan anu rada langkung rapi sareng dikelola, éta pantes ditungguan supados henteu kaburu teu resep (s6 tepi)

  8.   JP cenahna

    Perbarui ieu sigana alus pisan pikeun kuring telepon kuring ngagaduhan masalah anu langkung ageung sareng batréna henteu lami naon sareng sareng pembaruan énggal éta jalan sampurna. SYUKUR KANA.

  9.   Rodrigo Pedro Zeballos Torres cenahna

    Dina Samsung s5 g900h sareng g900m kuring nalika kuring masih di lolipop, game psp atanapi game beurat sanésna sampurna, tapi nalika kuring ngalih ka 6.0 éta lumpat langkung laun atanapi dina satengah kecepatan: u

  10.   Julio cenahna

    Kuring gaduh samsung J7 sareng pembaruan éta suksés nyaéta pesawat

  11.   Luis Alfredo cenahna

    Sami sareng Juli nembé diénggalan kamari sareng perdana J7 mah ... parantos ningkat sareng henteu panas sapertos Lollipop nalika maén sareng kagiatan sanésna

  12.   Cair cenahna

    Éta masihan kuring ambek yén Huawei lami kuring ascendd g6 bahkan henteu ngagaduhan pembaruan ti 4.3, rada serius henteu ngagaduhan sahanteuna hiji dugi ka 4.4, tapi upami dina kasus anjeun ngajantenkeun anjeun hoyong ngarusak jati, éta ngajantenkeun anjeun katingali at it, no it is very normal that we say xD