Unduh sareng pasang versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman dina Android mana waé

Unduh sareng pasang versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman dina Android mana waé

Dina tutorial praktis salajengna kuring badé ngajarkeun anjeun unduh sareng pasang versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman dina terminal Android mana waé, tanpa peryogi Sony Xperia, éta nyumponan sarat anu bakal kuring bahas di handap.

Sateuacan urang turun damel pikeun masang vérsi panganyarna ieu aplikasi Xperia Z3 Walkman, hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun, nyaéta cadangan atanapi cadangan nandroid tina Pamulihan anu dirobih. Ieu penting sabab upami urang mendakan kasaluyuan sareng modél alat urang atanapi upami urang hoyong uninstall aplikasi kalayan gampang, ieu bakal janten hiji-hijina pilihan pikeun pulih terminal kami sareng tinggalkeun sapertos anu sateuacanna dipasang aplikasi ieu.

Naon anu versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman nawiskeun kami?

Unduh sareng pasang versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman dina Android mana waé

• Pangumpulan panganyarna tina WALKMAN 8.4.A.5.3
• Antarbeungeut pangguna énggal.
• Hapus Ékualiser Audio | Paningkatan Sora
• Hapuskeun audio +
• Panempo
• Disaluyukeun warna tukang sareng seni album éta nyalira
• Sakuliling Sora VPT
• normalizer dinamis
• Kontrol musik dina béwara
• dorongan bass Qualcomm (ngan ukur dianggo pikeun alat nganggo chipset Snapdragon)
• xLOUD

Naha kuring kedah nyumponan sarat pikeun masang aplikasi Xperia Z3 Walkman?

Unduh sareng pasang versi panganyarna tina aplikasi Xperia Z3 Walkman dina Android mana waé

Syarat anu kedah dipenuhan saeutik pisan, sahingga urang tiasa nyimpulkeunana dina hal-hal ieu:

  1. Gaduh terminal Android sareng Versi Android 4.2 atanapi vérsi anu langkung luhur, Android 5.0 Lollipop dikaluarkeun.
  2. Ogé valid pikeun vérsi Android AOSP / CM11 / PA / AOKP / MIUI / Cairan lancar,
  3. Terminal root sareng kagungan Pamulihan anu dirobih.
  4. Penting pisan pikeun mariksa partisi sistem, Sistem anu kedah sahenteuna 50 Mb gratis pikeun masang aplikasi Xperia Z3 Walkman.
  5. Sah pikeun Roms Odexed sareng Deodexed henteu jelas, sanaos Rom Deodexed disarankeun.

Kumaha kuring masang aplikasi Xperia Z3 Walkman dina terminal Android kuring?

Pasang aplikasi Xperia Z3 Walkman éta saderhana unduh pos tina tautan anu sami ieu, salin kana mémori internal terminal anu kami badé pasang sareng turutan pitunjuk pamasangan anu kuring rinci di handap ieu:

  • Ngusap partisi cache sareng Ngusap cache dalvik.
  • Masang pos ti sdcard
  • Milih pos
  • Kami milih pos Xperia Z3 Walkman sareng mastikeun pamasanganana.
  • Urang Ngosok cache sareng Dalvik cache deui.
  • Reboot sistem ayeuna.

Kalayan ieu anjeun bakal parantos gaduh aplikasi dipasang Xperia Z3 Walkman dina terminal Android anu cocog anjeun. Upami anjeun hoyong kéngingkeun mods pikeun aplikasi musik sénsional ieu, mod sapertos kitu Walkman Pangatur visual anjeun bakal unduh éta tina tautan anu sami ieu y flash ku cara anu sami tina Pamulihan anu dirobih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   leobardo viloria cenahna

    Salam Androidsis

    Kuring nyobian Samsung S4 kuring sareng tiasa dianggo saé pisan! Abdi nyarankeun éta! Nuhun kana masukanana

  2.   Roberto Miranda Rosas cenahna

    Naha éta bakal dianggo dina LG L70 (D320F8)?

  3.   Pablo cenahna

    Nuhun kuring dipasang dina s4 kuring, tapi kuring sadar yén épék musik sapertos "audio jelas +" henteu diaktipkeun sareng ékualiser henteu katingali anu parantos ditangtoskeun, anjeun tiasa ngaktipkeun "audio anu jelas +" tapi henteu aya perhatosan anu diperhatoskeun sora sapertos anu dipasihkeun dina z3, punten bantosan

  4.   Kvolking cenahna

    Perfectooo hatur nuhun pisan kanggo panerapan ieu ♡♡♡ Kuring muja walkman * ^ *

  5.   Jordu cenahna

    Halo, kumaha upami kuring gaduh moto g2 sareng android 5.0.2, upami éta tiasa dipasang atanapi henteu disarankeun?

    Wasalam