Aplikasi wéb FIFA 23: naon éta sareng kanggo naon éta

Aplikasi wéb FIFA 23

FIFA 23 badarat dina 26 Séptémber dina seueur platform, kaasup konsol generasi panganyarna, Windows PC sarta tangtu, dina alat nu bagerak. Dipikawanoh salaku FIFA 23 Mobile, judul ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan vidéo simulasi maén bal anu paling penting, ogé aplikasi Android na tanpa hilap halaman wéb.

Kalayan kaulinan vidéo anu parantos sayogi, aya sababaraha jalma anu nganggo aplikasi wéb pikeun terang inpormasi anu paling anyar, ogé ngamangpaatkeun kartu sareng hal-hal sanés dina platform. Hal pangalusna pikeun manggihan sagalana nu kajadian, nu loba nu EA Olahraga méré sapanjang hirupna salah sahiji judul franchise.

Dina artikel ieu kami baris jéntré ngeunaan Aplikasi wéb FIFA 23 édisi anu katelah Mobile, kitu ogé jasa séjén video game ieu nu urang geus sadia pikeun saeutik leuwih sabulan. FIFA 23 Mobile mangrupikeun vérsi anu diadaptasi pikeun telepon, boh pikeun Android sareng ios, dua sistem anu mikaresep judul ieu.

kaulinan maén bal gedé
Tulisan anu aya hubunganana:
3 kaulinan maén bal gedé gedé pikeun Android

A pangiriman pisan renewed, kaasup aplikasi na

FIFA 23 wéb-2

Kadatangan FIFA 23 Mobile parantos nyayogikeun pikeun perusahaan sakali deui kalebet seueur fitur énggal, kaasup contona aplikasi jeung nu pamaké muterkeun. Pikeun éta anjeunna nambihan sababaraha hal, kalebet Companion, judul anu misah anu urang tiasa maén saolah-olah anjeun mangrupikeun manajer tim mana waé, kalebet kategori anu béda anu sayogi.

Sakumaha anu kajantenan unggal usum, FIFA parantos nambihan ménu énggal, ngadesain ulang aplikasi saatos anjeun ngaksés éta, sareng grafik anu langkung saé. Midangkeun kaulinan ieu ngajadikeun eta jadi salah sahiji simulasi video kaulinan kaulinan soccer pangpentingna sadaya waktos, sanajan kalawan kompetisi di pasar.

Ningali aplikasina, urang tiasa ningali nalika dibuka yén ampir sadayana parantos robih, Pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké, nu bakal saméméh bisa maénkeun FIFA 23. Aplikasi ieu sakitu legana dumasar kana ramatloka, nu paréntah ku EA Olahraga, dina muatan tina ngamekarkeun judul ieu dibuka ampir di ahir bulan Séptémber. .

Aplikasi wéb FIFA 23

Aplikasi wéb FIFA 23

Aplikasi wéb FUT, sakumaha dipikanyaho ku aplikasi wéb FIFA 23, Anjeun kudu asup, pikeun ieu anjeun kudu ngasupkeun profil sarua nu Anjeun pake dina konsol, PC atawa alat mobile. Éta peryogi telepon / email sareng kecap konci, upami anjeun henteu émut anjeun tiasa pulih dina pilihan Naha anjeun hilap kecap konci?

Situs resmi nunjukkeun unggal novelties anu kalebet, nyebatkeun yén maén bal awéwé cukup kuat pikeun cicilan anu diakui ieu. Anjeun tiasa muka aplikasi dina handphone anjeun sawaktos Anjeun ngundeur éta, valid upami anjeun hoyong pikeun patalékan ngeunaan kaulinan anjeun maén, hadiah kartu pamuter mingguan tur leuwih.

Salaku tambahan, aplikasi wéb FUT (FIFA Ultimate Team). sareng aplikasi pelengkap FIFA 23 bakal dianggo pikeun ngatur tim anjeun tanpa kedah lebet kana pidéo. Léngkah-léngkah pikeun muka aplikasi wéb FIFA 23 nyaéta kieu:

  • Léngkah munggaran nyaéta ngaksés aplikasi wéb EA, pikeun ngalakukeunana buka link resmi di link ieu
  • Anjeun gaduh aplikasi dina Play Store sareng ogé dina ios, anu pangheulana sayogi diunduh di handap
  • Ku ngagunakeun éta anjeun tiasa ngadaptarkeun pamaén, nransferkeun rupa-rupa aset tina skuad sareng seueur hal anu sanés, sagalana dina cara nyaman jeung tanpa kudu muka aplikasi resmi game, nu lain hal anjeun bisa ngalakukeun lamun hayang meunang maén sarta nempatkeun up pangalusna sabelas mungkin

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun dina aplikasi wéb FIFA 23?

FIFA 23 wéb 3

Aya sababaraha tindakan anu anjeun tiasa laksanakeun dina aplikasi wéb FIFA 23, saloba anjeun tiasa ngabayangkeun, éta ogé boga pamakéan cukup basajan, najan anjeun mimitina kudu ngalakukeun eta. Platformna masihan aksés ka seueur pilihan, kalebet nebus hadiah, terang kamajuan usum sareng seueur deui.

Pamuter sateuacan sékrési pidéo FIFA 23 Anjeunna tiasa nyiptakeun tim dasarna, teras damel sareng éta sareng ngukur anjeun ngalawan saingan anu anjeun pikahoyong. Éta valid pikeun Android, konsol komo pamaén PC, anu ningali éta salaku sekutu anu hébat nalika ngawangun deui pondasi skuadna di 2022/2023.

Diantara hal anu anjeun tiasa laksanakeun sareng aplikasi wéb FIFA 23, anjeun tiasa ngalakukeun ieu:

  • Jieun mindahkeun sacara real waktos, Naha aranjeunna ti staf anjeun atanapi ti pendaptaran anyar pikeun regu anjeun
  • Mésér amplop ti toko, anjeun ogé tiasa muka masing-masing upami anjeun hoyong
  • Nyaho tim saminggu, salian pamaén anu diulas
  • Nyaho kamajuan musim, boh di LaLiga sareng di kompetisi-kompetisi sanés dimana anjeun ayeuna maén
  • Meunang pikeun ngalengkepan tantangan ngawangun skuad
  • Manajemén taktik, line-up sareng bangku tim
  • manajemén staf, consumables jeung item pikeun tiap pamuter
  • Kustomisasi stadion, ogé kaputusan penting anu aranjeunna lakukeun yén anjeun tiasa gaduh sadayana kana kakuatan anjeun, sapertos nyewa tanaga, teknisi sareng seueur deui

Janten anjeun tiasa ngabentuk tim FUT anjeun

FIFA 23 webappk-1

Sateuacan ngamimitian pertandingan, sabelas awal sareng bangku tiasa dibentuk, sahingga gaduh aspék ieu sateuacanna, pikeun ieu anjeun kedah nganggo aplikasi resmi. Pamaén tina cicilan populér ieu tiasa ngagunakeun sareng nyinkronkeun sadayana data dina PC (Windows), konsol jeung ogé dina édisi mobile.

Upami anjeun parantos maénkeun cicilan sateuacana, EA bakal ngaganjar anjeun dugi ka tilu bungkus, 12 pamaén tina nilai hébat sarta salah sahijina bakal nambahan rata alus, anjeunna bakal béntang nu bakal di tim anjeun. Pamaén anu béda-béda anjeun tiasa diical, janten langkung saé anjeun ngabentuk regu anjeun anu dipikahoyong.

Pindahkeun pamaén dina posisina, pikeun ieu aranjeunna janten sabelas pangsaéna, anu mimitian ti gawang ka payun, anu mangrupikeun posisi penting, ogé pertahanan sareng lini tengah. Rékam pamaén anu béda, anu penting pikeun meunang patandingan Anjeun muterkeun sapanjang musim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.