5 aktip dagang pangalusna pikeun Android

5 aktip dagang pangalusna pikeun Android

Dagang parantos janten salah sahiji prakték anu paling dipraktékkeun ku pangusaha énggal anu narékahan pikeun ngamangpaatkeun salah sahiji pasar anu panggedéna sareng jutaan dolar di dunya, nyaéta Forex, anu dasarna pasar mata uang atanapi pasar bursa dimana Éta mendakan sacara praktis sadayana barang-barang, mata uang, mata uang sareng sajumlah nilai anu henteu terbatas anu unggal dinten gaduh harga anu béda-béda, dimana sadayana anu ngaduga sareng éta tiasa meunang atanapi kaleungitan artos.

Aya seueur cara pikeun dagang Forex sareng dagang. Aya seueur platform online anu disayogikeun pikeun ieu, kitu ogé aplikasi anu ngagaduhan seueur alat pikeun ngaevaluasi grafik sareng mésér atanapi ngajual mata uang atanapi barang di pasar. Di handap urang daptar éta 5 aplikasi pangalusna pikeun dagang pikeun Android.

Di handap ieu anjeun bakal mendakan séri aplikasi anu pangsaéna pikeun dagang dina smartphone Android. Eta sia noting, sakumaha urang salawasna ngalakukeun, éta sadaya anu anjeun bakal mendakan dina pos kompilasi ieu gratis. Kituna, anjeun moal kedah ngaluarkeun kaluar jumlah artos kanggo kéngingkeun hiji atanapi sadayana.

Najan kitu, hiji atanapi langkung panginten ngagaduhan sistem micropayment internal, nu bakal ngidinan aksés ka fitur premium sarta aksés ka fitur leuwih, diantara hal séjén. Nya kitu, teu perlu mayar sagala, éta patut repeating.

Di sisi séjén, mimiti sagala, Ti Androidsis kami henteu ajak anjeun investasi dina platform naon waé, naha éta Forex atanapi situs sanés anu ngagambarkeun résiko pikeun modal. Émut yén pasar mata uang sareng sadayana anu aya hubunganana sareng dagang kedah dilaksanakeun kalayan pangaweruh sareng pangalaman; disebutkeun, investasi duit dimaksudkeun pikeun ieu bisa leungit. Kitu ogé, yén sadaya anu dilakukeun aya dina tanggung jawab sareng nurani masing-masing ... Ayeuna, kalayan saurna, ieu mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun dagang dina ponsel Android.

MetaTrader 4

Metatrader 4

Upami anjeun ahli dunya dagang atanapi kantos ngupingkeun éta, anjeun tiasa wawuh sareng nami MetraTader 4. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo ku padagang pikeun beroperasi di pasar Forex, bahkan di luhur sadulur MetaTrader 5, anu mangrupikeun versi anu langkung énggal anu diciptakeun ku pamekar anu sami.

Kalayan MetaTrader 4 anjeun tiasa nganggo seueur calo anu béda. Kalayan MetaTrader 4 anjeun tiasa ngagaleuh sareng ngagaleuh kalayan gampang. Aplikasi ieu gaduh grafik sareng indikator anu béda-béda anu ngabantosan nganalisa kamungkinan naék sareng turunna harga, janten sampurna pikeun ngaduga sareng terang iraha saé atanapi henteu ngagaleuh atanapi ngical aset, mata uang, jaminan sareng seueur deui. .

Ieu basajan, ngabogaan a panganteur pamaké geulis basajan. Nanging, éta nawiskeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngitung sareng perkiraan. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak sadaya anu kajantenan sareng operasi. Dagang henteu kantos langkung gampang. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ningali harga pasar sacara real waktos sareng cocog sareng ratusan calo, diantarana anu pang populerna, dianggo sareng aman di Éropa sareng bagian sanés dunya. Sababaraha fitur utamina kalebet ieu:

  • Gancang pikeun pindah antara bagan béda tina dagang kabuka.
  • Kustomisasi sareng panyesuaian warna tina grafik Forex.
  • Bewara jeung Bewara.
  • Kamungkinan panyesuaian sareng konfigurasi parameter sapertos Take Profit (TP) sareng Stop Loss (SP).
  • Kamungkinan komunikasi ngaliwatan obrolan kalayan sagala padagang didaptarkeun di MQL5.community.
  • Langkung ti 1,200 aset pikeun dipilih.
  • Kamungkinan muka akun nyata sareng demo.
  • Éta hampang pisan, beuratna kirang ti 10MB.

pilihan IQ

pilihan IQ

aplikasi sejen alus teuing pikeun dagang téh IQ Pilihan. Nanging, IQ Option sanés ngan ukur aplikasi, tapi ogé calo sapertos kitu, ku kituna éta gaduh kawijakan sareng komisi sorangan, sanaos hal anu saé ngeunaan platform ieu nyaéta gaduh komisi anu rada handap sareng nawiskeun kamungkinan pikeun nanganan ratusan aset, jaminan, currencies, komoditi tur leuwih.

Salah sahiji spesialisasi na nyaéta pilihan binér, nu gawéna dina cara nu sarupa jeung operasi beuli jeung diobral aset jeung mata uang, saprak dina ieu ngan diperlukeun pikeun ngaduga lamun harga atawa nilai naek atawa ragrag dina waktu anu singget saméméhna ditangtukeun ku pamaké nu sarua. Éta, tanpa ragu, mangrupikeun aplikasi anu paling sering dianggo pikeun beroperasi dina Forex, salian ti ogé janten calo anu aman sareng diatur ku badan anu terhormat anu béda.

XTB

aplikasi XTB

XTB mangrupikeun calo sareng sakitar 20 taun operasi sareng pangalaman. Aplikasina mangrupikeun salah sahiji alat anu paling lengkep pikeun pamula sareng ahli ForexIeu basajan, tapi teu dispense kalawan rupa grafik, garis, Panungtun jeung indikator nu mantuan ngaduga jeung ngatur operasi ratusan aset, jaminan, komoditi, currencies tur leuwih.

Mibanda leuwih ti 5,000 instrumen, diantarana anjeun ogé tiasa mendakan saham perusahaan sapertos Facebook, Apple sareng Amazon, sareng mata uang kripto sapertos Bitcoin, Ethereum atanapi Ripple. Éta ogé nampi operasi sareng komoditi sapertos Emas, Minyak, Kopi sareng Tambaga, sareng mata uang populér sareng umum di sakumna dunya sapertos dolar AS sareng euro.

XTB - Investasi Online
XTB - Investasi Online
pamekar: X-Trade calo
harga: bebas
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online
  • XTB - Potret layar Investasi Online

Libertex

Libertex

Ieu mangrupikeun aplikasi dagang anu praktis sareng beunghar fitur anu, Kusabab kesederhanaanna, éta pisan mirip sareng MetaTrader 4. Éta ngagaduhan seueur alat anu ngamungkinkeun anjeun muka sareng nutup posisi, ogé ngatur éta gampang, gancang sareng intuitif berkat grafik anu ditingalikeun, anu ngamungkinkeun anjeun nyandak sareng nyandak kaputusan anu saé nalika ngawaskeun aset, mata uang sareng seueur deui. .

Plus500

Plus500

Plus500 mangrupikeun salah sahiji calo anu paling sering dianggo di dunya, sareng hiji anu ogé diatur ku seueur agénsi. Komisina rendah, dina waktos anu sami aplikasina mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna pikeun dagang ayeuna sareng ngontrol operasi sareng langkung ti 2,000 aset.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.