Aplikasi pikeun minuhan résolusi Taun Anyar anjeun

Gear S

Taun Anyar Kahirupan Anyar. Éta anu ceuk jutaan jalma nalika taun anyar dimimitian. 2018 ngan ukur aya sareng kami sababaraha dinten, tapi ayeuna waktosna jantenkeun resolusi Taun Anyar anu kawéntar. Éta hal anu urang usulkeun dilakukeun sapanjang taun. Boh éta maén olahraga, diajar basa atanapi sering ngumbara. Alat Android urang tiasa ngabantosan urang.

Aya seueur aplikasi anu sayogi pikeun ngahontal resolusi Taun Anyar urang éta langkung saderhana. Ku cara kieu, dina 2018 ieu anjeun bakal tiasa minuhan aranjeunna sareng pastina anjeun raos langkung saé. Siap diajar ngeunaan aplikasi ieu?

meureun seueur anjeun parantos netepkeun sababaraha tujuan pikeun ngahontal sapanjang taun ieu. Ayeuna, anu penting nyaéta ngalakukeun sagala kamungkinan pikeun minuhan éta. Janten tanpa ragu, bagian paling hese dimimitian ayeuna. Bagéan anu saé nyaéta telepon Android urang bakalan ngabantosan tujuan urang kalayan aplikasi ieu:

Resolusi Taun Anyar

My12

Aplikasi ieu mangrupikeun cara saderhana pikeun ngatur résolusi Taun Anyar anjeun. Maka, salian ti éta sadayana sampurna diatur, langkung gampang pikeun anjeun pikeun matuh aranjeunna. Janten ngabantosan anjeun ngukur kamajuan anjeun nyalira. Urang kedah nyorot antarbeungeut aplikasi, saderhana pisan kanggo dianggo. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun urang pikeun nambihan tujuan kana waktos.

La unduh aplikasi ieu pikeun Android gratis. Salaku tambahan, éta henteu ngagaduhan beuli atanapi iklan di jero.

 

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Aplikasi pikeun lirén ngaroko

Ngeureunkeun ngarokok mangrupikeun salah sahiji tantangan anu disanghareupan ku jutaan jalma nalika datangna taun énggal. Éta sanés anu saderhana, kumargi kecanduan bako rumit pisan. Tapi, aplikasi ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal salah sahiji tujuan anu paling penting. Aplikasi ieu ngabantosan anjeun dina prosés sareng ogé janten motivasi. Salaku tambahan pikeun ngingetan sabaraha anjeun ngasilkeun kaséhatan sareng artos anjeun ngahémat.

Ngunduh aplikasi ieu pikeun Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pariwara. Kabeneran, aranjeunna henteu ngaganggu teuing.

Lirén ngaroko - EasyQuit
Lirén ngaroko - EasyQuit
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Kontrol biaya

Ngahémat artos mangrupikeun hal anu biasana ditandaan ku seueur pangguna salaku résolusi Taun Anyar. Sanaos, éta henteu salawasna gampang. Kabeneran, aplikasi Android sapertos kieu tiasa ngabantosan urang pikeun ngahontal ieu. Hatur nuhun ka anjeunna urang tiasa nyandak a langkung seueur kontrol anu langkung pas kana biaya urang bulanan. Ku kituna, urang tiasa ningali naha aya sababaraha daérah anu dimungkinkeun pikeun ngahemat ku cara anu saderhana.

Ngunduh aplikasi Android gratis. Sanaos, di jero urang mendakan pariwara.

Biaya Kontrol
Biaya Kontrol
pamekar: CASorin
harga: bebas
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot
  • Kontrol Biaya Screenshot

Kabiasaan kontrol

Mangrupikeun aplikasi sanés anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun sepanjang waktos upami anjeun nyumponan tujuanana anu parantos anjeun tandakeun dina awal taun ieu. Janten urang ngan saukur kedah ngalebetkeun naon anu aya dina aplikasi. (Maca deui buku, laksanakeun langkung olahraga ...). Jalan dieu, anjeun tiasa nyirian nalika anjeun ngalakukeun sadayana naon anu anjeun usul.

Éta ogé ngagaduhan desain alus anu ngabantosan ngajantenkeun gampang pisan dianggo. Ngunduh aplikasi ieu pikeun Android gratis. Sanaos, éta ngagaduhan balanja di jero.

Kabiasaan Kontrol
Kabiasaan Kontrol
harga: bebas
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot
  • Kontrol Kabiasaan Screenshot

counter kalori - EasyFit

Tujuan sanés anu sanés nyaéta pikeun ngirangan beurat badan atanapi ngalakukeun langkung seueur olahraga. Kami gaduh seueur aplikasi anu sayogi pikeun éta, tapi aplikasi ieu mangrupikeun pelengkap anu saé pikeun éta. Kusabab berkat aplikasi ieu anjeun bakal tiasa ngitung kalori yén anjeun ngaduruk unggal dinten. Janten, anjeun gaduh kontrol anu pas pisan sepanjang waktos. Anjeun tiasa ogé ningali kalori anu didahar.

Aplikasi pikeun Android anu tiasa diunduh gratis dina telepon anjeun. Sanaos aya iklan di jero.

counter kalori - EasyFit
counter kalori - EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit
  • counter kalori - Screenshot EasyFit

Duolingo - bahasa gratis

Tungtungna, tujuan séjén anu paling umum nyaéta biasana diajar basa anu énggal. Kami gaduh sababaraha aplikasi anu sayogi pikeun éta. Sanaos, éta langkung dikenal nyaéta Duolingo. Kamungkinan anu pangsaéna urang tiasa mendakan di pasar. Aplikasi anu ngajantenkeun diajar basa janten ngahibur pisan. Janten éta pasti bakal janten bantosan pikeun anjeun.

La unduhan aplikasi gratis, sanaos aya anu ngagaleuh di jero.

Duolingo - diajar basa
Duolingo - diajar basa
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Aplikasi ieu bakal ngabantosan anjeun nalika ngahontal tujuan pikeun 2018 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)