[APK] Émulator NES pangsaéna sareng 7 gim legendaris

Saatos sabtu minggu anu panjang anu kuring teu acan tiasa ngaunggah eusi naon waé ka Saluran pidéo Androidsis, dinten ieu kuring kedah masihan anjeun hal anu luar biasa sapertos aplikasi anu kuring badé nyarankeun dinten ayeuna, aplikasi anu dianggap seueur salaku émulator NES pangsaéna pikeun Android.

Tapi hal éta henteu lirén di dinya kumargi salian ti ngabagi file apk tina émulator NES anu kasebat sareng anu sanés Nintendo ds émulator pikeun Android, salaku tambahan, dina file ZIP anu anjeun bakal mendakan dina pos ieu, anjeun ogé bakal mendakan tujuh gim NES klasik sareng legendaris. Ieu salian ti tiasa maénkeun sagala kaulinan dina format .nes diunduh tina seueur situs wéb anu dibagikeun ku Roms pikeun Nintendo NES.

[APK] Émulator NES pangsaéna sareng 7 gim legendaris

Aplikasi anu kuring carioskeun nyaéta aplikasi anu saderhana disebat apih sareng urang kedah unduh langsung tina tautan anu sami ieu sabab éta henteu sayogi di Google Play Store, aplikasi bébas tina virus atanapi malware ti Kuring sorangan parantos nganalisis dina virustotal sareng parantos masihan hasil tina 0/0.

Pilihan séjén pikeun diunduh salian ti tautan anu kuring tinggalkeun di luhur garis ieu, anjeun mendakan anjeunna ku ngetik grup Androidsis dina Telegram, un grup obrolan dimana urang ampir 2400 pangguna anu unggal dintenna urang ngabagi aplikasi, elmu sareng urang silih bantosan. Di ditu di grup anjeun ogé bakal tiasa mendakan apk ieu ditambah tujuh kaulinan anu rangkepna diwangun. Sadaya ieu dina file pos anu dikomprés.

Tapi kumaha kuring masang apk sareng gimna?

[APK] Émulator NES pangsaéna sareng 7 gim legendaris

Sakali file anu dikomprés dina format ZIP diunduh, kami bakal ngadekoméntasikeunana kalayan file explorer mana waé sareng éta bakal masihan kami file apk pikeun instalasi aplikasi sareng folder anu ngandung tujuh gim NES klasik.

Anu pangpayunna bakal ka Setelan Android sareng dina pilihan Kaamanan ngaktipkeun kotak tina sumber anu teu dikenal atanapi asal usul anu teu dikenal. Sakali ieu parantos urang tiasa pencét dina NES apk sareng nampi pamasangan aplikasi.

Sumber aplikasi teu dikenal dina Android

Nalika aplikasi dipasang leres urang tiasa ngajalankeunana ku ngaklik ikon anu bakal muncul dina laci aplikasi Android kami, sareng dina layar munggaran anu nembongan. arahkeun ka jalur anu kami parantos nga-zip zip sareng anjeun bakal mendakan folder game kanggo NES.

Dina tautan ieu anjeun tiasa download kaulinan NES haratis

Prosésna pisan, gampang pisan sareng saderhana, sanaos upami anjeun kalebet sareng henteu terang kumaha ngalaksanakeunana, dina pidéo anu dipasang anu kuring tinggalkeun dina mimiti tulisan kuring ngajelaskeun prosés pamasangan, palaksanaan aplikasi sareng kumaha cara maénkeun kaulinan munggaran urang NES tina Android.

Paket NES kanggo Android salian kalebet NES apk ogé kalebet tujuh kaulinan ieu:

  1. Super Juhari naros
  2. Super mario bros 2
  3. Super mario bros 3
  4. Donkey Kong versi aslina
  5. Super donkey kong 2
  6. Pejuang jalanan 2010
  7. Vérsi asli sonic

Nuju kana saluran Androidsisvideo sareng blog Androidsis nalika kuring nuju nyiapkeun postingan pidéo anu kuring badé nunjukkeun ka anjeun halaman anu pangsaéna pikeun ngaunduh kaulinan anu cocog sareng ieu émulator NES pangsaéna pikeun Android. Oh sareng tangtosna sadayana ieu gratis, aman sareng tina smartphone anu sami !!.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chema cenahna

    Éta sami sareng sadayana sareng sadaya baddies anu ditiru dina héndsét matak hanjakal. Ieu kedah diputer dina tv sareng jarak jauh tombol fisik. Éta henteu diteukteukan kanggo chonis

  2.   Luis cenahna

    Kuring ngaunduh aplikasi nes gratis sareng kaseueuran gim nes sareng tanpa komplikasi file apk

  3.   Nicolas Torres cenahna

    Hatur nuhun pisan babaturan, anjeun hébat! Salam ti Chili!