[APK] Unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi saluhureuna

Kali ieu kuring masihan anjeun tutorial pidéo anu praktis dimana kuring badé ngajarkeun pangguna LG G6 unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2, tutorial pidéo anu praktis anu prinsipna mah siga anu didesain pikeun LG G6, sanaos panginten éta Éta tiasa manpaat sareng valid pikeun Android 7.0 atanapi terminal langkung luhur ku prosésor 64-bit.

Jadi anjeun terang, upami anjeun hoyong ningkatkeun kaméra LG G6 sacara hadé ku nambihan mode HDR + anu saéna, maka anjeun henteu kedah sono kana pidéo anu kuring pasang dina tulisan ieu ogé maca postingan éta nyalira kumargi di jerona anjeun bakal mendakan file-file anu diperyogikeun pikeun kéngingkeunana tanpa kedah akar terminal.

[APK] Unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi saluhureuna

Kumaha teras-terasan ngembangkeun ieu tiasa berkat Komunitas Android XDA Pamekar ageung anu ti mana kuring kéngingkeun ieu apks anu diperyogikeun ningkatkeun kaméra LG G6 ku cara ngaunduh sareng masang kaméra Google Pixel XL2 aslina nutupan, prinsipna, tiasa dipasang dina sagala jinis terminal Android Nougat atanapi saluhureuna anu ngagaduhan prosesor 64-bit.

Para pasang kaméra Google Pixel XL2 dina LG G6 atanapi tés upami dimungkinkeun pikeun dipasang dina terminal Android anjeun anu nyumponan sarat anu parantos kuring sebutkan di luhur, anjeun ngan kedah ngaunduh vérsi aplikasi anu pang anyarna dina format apk ti forum XDA éta sorangan tina tautan anu kuring tinggaleun di luhur, atanapi ngaklik tautan anu sami ieu.

[APK] Unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi saluhureuna

Sakali apk parantos diunduh sareng sateuacan neraskeun masangana, sapertos anu kuring nyebatkeun dina tutorial video anu napel, anjeun kedah kana setélan terminal Android anjeun sareng aktipkeun tina Setélan / kaamanan pilihan pikeun tiasa masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal o aktip ti sumber anu henteu dipikanyaho.

Sakali ieu réngsé, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina apk pikeun nunjukkeun ka kami otomatis installer bungkusan Android dimana waé urang kedah pencét dina tombol Pasang sahingga aplikasi na dipasang dina Android kami sareng kami tiasa ngaraosan anu énggal Kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi langkung luhur kalayan prosésor 64-bit.

[APK] Unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi saluhureuna

 

Dina pidéo anu kuring atos kénca anjeun langsung dina awal tulisan ieu, salian ti nunjukkeun anjeun kumaha carana masang kaméra dina LG G6, Kuring ogé nunjukkeun kumaha saé na sareng sabaraha foto anu dimeunangkeun nganggo modeu HDR +, boh dina jelasna warna sareng dina hartosna.

Kitu ogé kuring kedah ngawartosan éta Hiji-hijina pilihan anu moal dianggo pikeun kaméra Google Pixel XL2 ieu nyaéta pilihan pikeun moto sareng kaméra tukang dina modeu sudut lega, pilihan anu henteu ngaganggu kuring nyalira sabab sabab kami masih gaduh kaméra LG G6 asli, upami kuring hoyong nyandak poto dina modeu sudut lega, kuring muka aplikasi kaméra aslina sareng éta waé.

[APK] Unduh sareng pasang kaméra Google Pixel XL2 dina Android 7.0 atanapi saluhureuna

Kanyataanna nyaéta modeu HDR + ningkatkeun pisan poto-poto anu dicandak nganggo kaméra tukang, sanaos boom ageung o Urang bakal perhatoskeun kauntungan hébat ku pidéo sareng poto anu dicandak nganggo kaméra payun LG G6.

Pikeun béréskeun, taroskeun ka pangguna nganggo modél Android anu sanés, anu badé nyobian aplikasi na sareng nyumponan kaayaan anu parantos kuring sebutkan di luhur, pikeun ngaunduhna tanpa sieun sareng cobian dipasang, sareng dina waktosna wartoskeun ka kami naon jinis terminal anu parantos dicobaan Android pikeun masangna sareng upami aranjeunna parantos berhasil masang éta hasil atanapi henteu.

Upami nalika muka aplikasi kaméra Google Pixel XL2 éta masihan anjeun kasalahan kusabab éta maksa panutupanana, anu teu acan kajadian ka kuring pribadi iraha waé, ieu tiasa direngsekeun ku cara lebet Setélan / aplikasi sareng mupus cache aplikasi sareng data énggal dipasang kaméra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Kuring gaduh samsung galaxy S6 edge sareng android 7.0 sareng tiasa dianggo tanpa masalah salami kuring henteu ngalakukeun modifikasi atanapi lebet settingna kusabab di dinya kuring ngagaduhan error sareng restart sareng liren damel

  2.   Manuel cenahna

    Kuring parantos dipasang dina LG g5 kuring sareng nyandak gambar nganggo hdr + dina hawa terbuka kalayan dinten anu cerah anu henteu nunjukkeun aya bédana pikeun kaméra aslina.
    Pamasangan sareng operasi tanpa masalah.

  3.   Jose cenahna

    Bq X5 plus henteu dipasang

  4.   Sawah Willy cenahna

    Tautan ??

    1.    Manuel Santiago Del Angel cenahna

      maca anjeunna
      entong males>: v

  5.   ezro cenahna

    Bq Aquarius U henteu jalan ogé

  6.   super 8 cenahna

    LeEco 1s X500 sareng android 7.1.2 sareng éta henteu jalan, aplikasi ditutup sacara tetep. Sanés ogé masalah mupus cache atanapi data tina aplikasi, parantos dicabut.
    Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi anu.

    salam

  7.   Charli cabrera cenahna

    Parangkat lunak na mah teu aya tanpasarna, teu nyarios deui kaméra telepon sapertos kitu, hahaha ningkat, ucapkeun parangkat lunak telepon sapertos kitu, kuring dipasang tapi kuring masih gaduh asli telepon kuring xz premium

  8.   Jotac cenahna

    Tapi upami jelas aranjeunna nyarios pikeun prosesor SNAPDRAGON 835 kalayan 64 BITS

  9.   Yamik cenahna

    Daun! Sél kuring Samsung note3 Android nyaéta 5. 0… .. Naha aplikasi ieu bakal dianggo pikeun anjeun? Abdi ngantosan jawaban ku mail. Nuhun sarébu

  10.   Yamik cenahna

    Héi anu di dinya! Sél kuring Samsung note3 Android nyaéta 5. 0… .. Naha aplikasi ieu bakal dianggo pikeun anjeun? Abdi ngantosan jawaban ku mail. Nuhun sarébu

  11.   Fernando cenahna

    Kuring nembé dipasang dina galaksi s8 plus kanggo modeu potrét kalolobaanana sareng éta tiasa dianggo saé. Abdi nyarankeun éta