Xiaomi Mi Pad 4 bakal dipasihkeun tanggal 25 Juni payun ieu

Logo perusahaan Xiaomi

Salaku tambahan kana presentasi teh Redmi 6 Pro anu bakal lumangsung ngan ukur lima dinten di Cina, sungut éta ogé bakal nampilkeun tablet anyarna, panerusna Mi Pad 3 ... Urang nyarioskeun ngeunaan Xiaomi Mi Pad 4, alat anyar anu ngaku nunjukkeun dirina salaku alternatip anu ningkat sareng diperbaharui dina sababaraha hal anu aya hubunganana sareng anu sateuacanna. Ieu diumumkeun ku perusahaan ngalangkungan akun Weibo na salaku berita

Numutkeun laporan saméméhna, Tablet Xiaomi Mi Pad generasi kaopat diharepkeun nahan layar LCD diagonal 7.9 inci sareng nawiskeun resolusi layar FullHD 320ppi. Ogé, file firmware anu bocor dinten kamari nunjukkeun yén ieu bakal janten rasio aspek 18: 9.

Tablet salajengna disebatkeun ngagaduhan faktor bentuk sapertos éta bakal nawiskeun panggunaan hiji-hiji, hal anu matak pikaresepeun pikeun ditingali. Naon deui. Sateuacanna dilaporkeun yén Mi Pad 4 bakal dikuatkeun ku prosesor Qualcomm Snapdragon 660. Nanging, detil konfigurasi RAM sareng ROM teu acan dipikaterang.

Urang Xiaomi Pad 4

Sedengkeun laporan nunjukkeun yén Tablet Mi Pad anu salajengna bakal sumping kalayan dukungan kartu microSD pikeun ngalegaan kapasitas panyimpenanIeu kedah dikonfirmasi dina dinten kajadian éta sabab éta masih diragukeun kumargi anu ngaheulaan na henteu nyandak éta.

Dina bagian fotografi, Tablet diperkirakeun bakal sumping sareng sensor utama tukangeun résolusi 13855 megapiksel OmniVision OV13 sareng ku Samsung S5K5E8 5 megapiksel hareup kakap idéal pikeun selfie sareng telepon pidéo. Naon deui, bakal ngajalankeun Android 8.1 Oreo sareng MIUI salaku lapisan kustomisasi, Sareng éta bakal Powered by batré 6.000mAh kalayan dukungan pikeun 5V / 2A 10W ngecas gancang.

Sadaya ieu kedah dikonfirmasi dina 25 Juni ku Xiaomi. Kami bakal ngawartosan anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)