Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Dinten ieu kami nyandak anjeun dina Game Play ieu anu paling anyar tina Geometri Dash, game anu mangrupikeun sensasi leres dina Android sareng anu nyiptakeun sajarah dina gim platform seluler pikeun grafik psychedelic anu hadé, musik sareng épék anu hadé sareng spésial sareng gim gancang-gancang anu kadang anjeun asa pisan angkat ti tingkat.

Kumaha kuring ngawartosan anjeun, dina Game Play ieu kami masihan anjeun Geometry Dash anu paling anyar, khusus dua kaulinan anyar, anu kahiji dina nami Geometri Meltdown Éta bakal sapertos jinis perpanjangan atanapi terusan tina Geometry Dash anu munggaran sareng anu kadua anu kuring nampilkeun ka anjeun dina pidéo bakal mangrupikeun vérsi énggal tina gim anu nganggo nami Geometri dash World Saga diteruskeun, sanaos ku sababaraha parobihan penting anu tiasa rada nguciwakeun langkung ti hiji, anu terakhir mah kuring kaasup sorangan sacara pribadi.

Pangénggalna tina Geometry Dash

Geometri Dash Meltdown

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Geometri Meltdown mangrupikeun gim Geometry Dash énggal atanapi langkung saéna pak ékspansi atanapi lajuning kaulinan aslina sareng munggaran anu dikaluarkeun ku pamekar RobTop Games, a Arcade Frenetic pinuh ku warna psychedelic kalayan anu neraskeun sistem hiburan sareng gim bagian mimiti éta anu suksés sareng teras janten ayeuna.

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Kami nyarios yén gim terus gaduh sistem anu sami saprak anjeun tiasa sacara bébas ngaksés kana tilu tingkatan anu kalebet dina ékspansi ieu tanpa kedah lulus tingkat munggaran pikeun tiasa maénkeun anu kadua sareng anu katilu, anu dina vérsi énggal gim anu bakal kuring pasihkeun ka anjeun salajengna, Geometry Dash World, parantos robih janten hanjelu tina seueur pangguna, diantawisna, tangtosna, kuring sorangan ogé kalebet.

Unduh Geometry Dash Meltdown gratis ti Google Play Store

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Geometri Dash Meltdown
Geometri Dash Meltdown
pamekar: Kaulinan RobTop
harga: bebas

Geometri dash World

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Ieu bakal janten bagian kadua gim, bagian kadua dibagi kana tilu dunya sapertos pulau-pulau ngambang, kang pikeun tiasa maju dina gim anjeun bakal kedah ngalirkeun upami atanapi upami layar sateuacanna pikeun tiasa angkat ka tingkat salajengna, sahingga, tingkat dina tingkat anu sesah pikeun ngahontal dunya atanapi dina hal ieu pulau salajengna.

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Sacara prinsip dinten ieu aya aya dua pulau sareng lima layar atanapi tingkat masing-masing na. Anu mimiti dunya kalayan nami Dashlands kalebet tingkat munggaran anu henteu meryogikeun teuing kaparigelan, anu diapresiasi kumargi anjeun ngamungkinkeun anjeun ngaraosan vérsi énggal game ieu sareng ngaraos petualangan énggal, sareng engké, dina tingkat kadua Kasesahan anu tingkat demi tingkat bakal ngajantenkeun urang nekat sareng éta bakal ngajantenkeun kami gugup ningali kumaha urang janten frustasi ku ngamimitian pertandingan terus-terusan pikeun nyobian angkat ka tingkat salajengna gim, diperyogikeun sareng wajib pikeun nyobaan layar énggal sahingga , ngalih ka dunya atanapi pulau salajengna.

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Upami anjeun paman terampil dina kasenian tina géométri dash sareng anjeun ngendalikeun gim cukup saé salain gaduh saraf tina waja, maka anjeun bakal tiasa ngahontal pulau katilu anu, dugi ka ayeuna teu acan aya sanaos pamekar game ngajanjikeun yén éta bakal sayogi sakedap kanggo kabagjaan sadayana pameget kaulinan.

Unduh Geometry Dash World gratis ti Google Play Store

Kami maénkeun anu paling anyar tina Geometry Dash, Geometry Dash World sareng Geometry Dash Meltdown

Geometri dash World
Geometri dash World
pamekar: Kaulinan RobTop
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Gim anu saé, anu leres nyaéta janten pertandingan 2013 éta parantos naék, abdi henteu terang naha éta bakal lami, tapi update 2.1 lumayan saé. Upami aya anu hoyong nyobian, aranjeunna tiasa mendakannana di dieu: http://descargargeometrydashgratis.com