OnePlus 6T bakal sumping dina Oktober sareng naékna harga

OnePlus 6 Bodas Sutra

Sababaraha bulan ka pengker OnePlus 6 pencét pasar. Éta mangrupikeun high-end anyar mérek Cina, anu ngagaduhan kasuksésan anu hébat dina pasar internasional. Sakumaha biasana, perusahaan damel dina édisi anu langkung saé anu badé sumping dina usum gugur. Kami nyarioskeun ngeunaan OnePlus 6T, anu parantos ngahontal kami dina naon anu tiasa janten tanggal peluncuran na, sahenteuna samentawis.

OnePlus 6T ieu bakal janten vérsi anu sami pisan sareng telepon anu diluncurkeun sababaraha bulan ka pengker. Diperkirakeun sababaraha kamajuan, sanaos saat ieu henteu dipikaterang di daérah mana pamutahiran ieu bakal dilakukeun.

Telepon ieu diperkirakeun pencét pasar dina Oktober. Janten lima bulan bakal kaliwat antara peluncuran masing-masing dua modél pabrikan. Mangsa anu cekap, sareng éta tiasa mangaruhan penjualan dua telepon.

Desain OnePlus 6

Ogé, OnePlus 6T diperkirakeun sumping sareng kenaikan harga. Henteu tiasa mastikeun sababaraha média nyatakeun yén teleponna bakal hargana $ 550. Mangrupikeun naékna harga sakedik, ngan $ 20, dibandingkeun sareng modél aslina anu diluncurkeun dina usum semi. Saeutik bédana dina hal ieu.

Sanaos mérekna diémutan kanyataan yén modélna naék harga unggal taun. Kituna, pasar panginten henteu nampi sadayana ogé kanaékan harga anu sakuduna direncanakeun pikeun OnePlus 6T ieu. Bisi naékna harga ieu final.

Dina waktos ayeuna parobihan anu badé diwanohkeun dina OnePlus 6T ieu henteu dipikaterang. Model taun kamari gaduh sababaraha perbaikan desain, sareng sababaraha fitur sanésna. Tapi parobihanana henteu kaleuleuwihi. Kusabab kitu, sigana taun ayeuna urang henteu ngarepkeun parobihan radikal tina hiji modél ka modél anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.