Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh Rootless Pixel Launcher ti Google Play Store

piksel

Salami sababaraha dinten Rootless Pixel Launcher sayogi ti Google Play Store sahingga anjeun tiasa sacara gampang ngamutahirkeun sareng ngagaduhan beja panganyarna ngeunaan palabuhan ieu kalaksanakeun pisan.

Éta sayogi di Google Play Store hatur nuhun kana Rootless Pixel Bridge, anu ngamungkinkeun peluncur dina aplikasi sareng toko permainan video, ogé jinis eusi sanésna, ti Google pikeun Android.

Rootless Launcher ayeuna di Play Store

Kami nyanghareup a peluncur khusus dumasar kana Google Pixel Launcher, ekslusif telepon Google anu parantos dicirikeun ku panganteur minimalis anu hébat sareng sababaraha serangkaian fungsi sapertos gerakan gancang pikeun kéngingkeun berita atanapi Asisten Google.

Launcher

Anu urang gaduh dina leungeun dumasar kana Android Launcher3 anu sumber terbuka sareng anu parantos dihijikeun sareng sumber anu didékompilasi tina Pixel Launcher. Janten urang nyanghareupan versi anu sami pisan sareng anu tiasa dipendakan ku anu gaduh Google Pixel 2 XL; sakedap urang ngagaduhan piksel 3 XL.

Google Launcher

Nyata Peluncuran Piksel Tanpa Rootless éta mangrupikeun perangkat lunak dasar anu saderhana anu ngamungkinkeun pamekar séjén pikeun ngasupkeun novelties nyieun sorangan. Hiji-hijina hal anu kedah nganggo nami asli bungkusan Pixel Launcher supados tiasa nunjukkeun panel Google Now sareng fungsi "At a Glance" ekslusif. Ku cara kieu urang nyalametkeun diri urang kedah masang aplikasi tambahan pikeun éta.

Peluncur dumasar kana Android Oreo

Hal kahiji anu tiasa dipikirkeun ku parantos gaduh Android 9.1 Pie dileupaskeun dina versi pamekar na, urang panginten parantos gaduh sababaraha fitur anyar. Di momen éta henteu sapertos kitu, sareng éta henteu pantes pikeun pangembang, Amir Zaidi, pikeun nyekel anjeunna kusabab teu aya berita.

Rootless Pixel Launcher parantos diaktipkeun Google Play Store dumasar kana Android Oreo sareng nalika anjeun pasang anjeun moal tiasa ngimpor versi sateuacana anu anjeun gaduh tina "tata" aplikasi sareng anu sanésna.

Inisiator

Port launcher ieu tiasa dipasang tina vérsi Android 5.0 atanapi langkung luhur sareng éta dicirikeun ku bar teang di handapeun, wallpaper dumasar kana pilihan téma, éta nawiskeun dukungan kanggo bungkus ikon biasa ogé anu Adaptif.

Salah sahiji fitur ekslusif tina Rootless Pixel Launcher nyaéta kajadian, inpormasi lalu lintas sareng cuaca di "At a Glance" sareng eupan Google Ayeuna di kénca. Pikeun ngagaduhan, saatos milih peluncur, anjeun bakal dipenta pikeun masihan idin pikeun pamasangan Rootless Pixel Bridge.

Ngamimitian sareng Rootless Pixel Launcher

Rengse ieu, parantos anjeun bakal ngagaduhan sadayana pilihan anu dikenal tina launcher ieu anu mangrupikeun salinan anu pas dina fungsi Google Pixel éta nyalira. Peluncur aplikasi anu museurkeun kana fitur ieu sareng anu nawiskeun pangalaman Android langkung caket tibatan sababaraha lapisan khusus sapertos anu Samsung atanapi Xiaomi. Sanaos kedah disebatkeun yén Pangalaman Samsung sorangan parantos ningkat pisan pikeun naon éta.

jambatan

meureun urang hoyong sababaraha pilihan kanggo dipasihkeun, sapertos tiasa ngaleungitkeun bar teang anu langkung handap, kumargi masih seueur pangguna anu teu biasa ngungkulan rohangan éta sareng sok ngalaman pikeun aplikasi anu paling sering dianggo. Éta henteu gaduh seueur kustomisasi sapertos Nova Launcher, launcher pihak katilu pangsaéna pikeun Android, tiasa, tapi éta langsung ka titik nawiskeun pangalaman pangguna nyalira pikeun ngajauhkeun dirina tina sésana.

oge ngagaduhan sababaraha bug tibatan anu sanés sapertos widget ngaleungit nalika anjeun ngabalikan deui hapé sareng éta tiasa rada ngaganggu upami biasana urang ngalakukeun ieu; Henteu kedah sapertos kitu, sabab kaseueuran telepon Android ayeuna tiasa sababaraha minggu teu dihurungkeun deui.

Un Rootless Pixel Launcher anu pencét Google Play Store minggu saatos Google Pixel 3 XL diluncurkeun ku G. anu hébat. Urang bakal ningali naha éta adaptasi kana versi anyar.

Rootless Launcher
Rootless Launcher
pamekar: Amir zaidi
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.