Android Oreo badé sumping ka Moto X4

Android 8.1. Ngalayang

Ieu sababaraha minggu ka tukang Laju Android Oreo ngahontal telepon anu béda-béda parantos ningkat Ti pasar. Seueur mérek parantos ngagaduhan alat anu parantos ngagaduhan versi sistem operasi anu pang anyarna. Salaku tambahan, unggal minggu langkung telepon ditambihan kana daptar. Sigana anu salajengna ngagabung nyaéta Moto X4.

Sigana éta Alat Motorola badé diénggalan kana vérsi panganyarna tina sistem operasi. Sahenteuna ieu anu diyakinkeun ku sagala rupa média, sapertos Techdroid. Janten pikeun pangguna anu nganggo Moto X4, dagoanana bakal pondok.

Asalna nyaéta kanggo waktos anu pondok, Halaman dukungan Android 8.0 parantos aya dina halaman wéb Motorola. Oreo pikeun Moto X4. Dina halaman ieu anjeun tiasa ningali sababaraha inpormasi ngeunaan pembaruan. Salaku tambahan kana sababaraha paréntah. Tapi, éta sanés hiji-hijina hal anu parantos dibocorkeun. Kusabab ogé changelog pembaruan parantos bocor.

Moto X4 Android Oreo

Jadina éta parantos mangrupikeun kanyataan yén pembaruan bakal ngahontal kana alat. Sanaos ayeuna henteu aya tanggal khusus anu dikedalkeun. Dina sadaya média anu parantos ngungkabkeun berita, disebatkeun yén éta bakal caket. Janten urang anggap éta bakal sababaraha dinten.

tapi, Motorola henteu ngungkabkeun nanaon tentang éta ayeuna. Perusahaan henteu hoyong mastikeun naon-naon. Sanaos kabocoran sigana moal ngantepkeun ragu. Ngamutahirkeun ka Android Oreo nyata, éta mangrupikeun kanyataan sareng éta bakal sumping gancang. Urang kedah ngungkab tanggalna.

El Moto X4 janten telepon terakhir anu diénggalan kana Android Oreo. Kami ningali laju ningkat sacara signifikan minggu ieu. Janten kuring yakin yén sateuacan akhir taun pembaruan ieu bakal ngahontal sababaraha alat deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Danny arreola cenahna

    Ieu warta anu saé? !

bool (leres)