Pangguna Android 11 ngagaduhan masalah anu serius sareng anu ngadalikeun

Duaan

Anjeun parantos terang yén pikeun sababaraha kaulinan tombol kontrol penting, sabab dina Android 11 jalma-jalma anu dipasang éta ngalaman masalah sareng kaulinan anu henteu mampuh pikeun mikawanoh paréntah.

Nyaéta, bari sababaraha pangguna ningali teu tiasa kéngingkeun kaulinan karesep anjeun pikeun mikawanoh controller anjeun anggo, seueur anu sanésna nyanghareupan dilema anu aranjeunna bahkan ngagaduhan masalah sareng pemetaan tombol atanapi tombol.

Tina log bug Android anjeun tiasa mendakan anu disebatkeun sabab pangguna Pixel komo penguji béta ngalaman masalah anu sélulérna henteu tiasa mikawanoh kenop kontrol anu nyambung ngalangkungan konéksi Bluetooth.

piksel 3

Kami nyarioskeun tombol kontrol sapertos Éta nyaéta Xbox One atanapi Sony DualShock 4. Anu lucu nyaéta bahkan anu sami Google controller, anu pikeun Stadia, ogé nyababkeun masalah kusabab henteu mampuh pikeun nyambungkeun.

Diantara sadaya terminal anu ngagaduhan Masalahna nyaéta Google Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3a, Pixel 4, sareng Pixel 4a, sanaos aya ogé sababaraha Samsung sareng OnePlus anu dina posisi anu sami; tong sono kumaha rupana Hiji UI 3.0 dina Galaxy Note10 +.

Anu paling parah nyaéta dina waktos ayeuna alesan kunaon kadali ieu teu nyambung atanapi dipasangkeun sareng ponsel anu disebut tadi henteu dipikaterang. Kanyataanna Google parantos terang ngeunaan bug saprak Agustus taun ieu, sapertos anu mimiti ngawangun mimiti sumping. Sakuduna tim Android digawé pikeun milarian jalan kaluarna, komo deui nalika urang nyanghareupan hiji taun hébat pikeun kaulinan mobile.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Motiño cenahna

    Hai, abdi ogé ngeureunkeun gawé bareng sareng pangendali kuring nganggo telepon sélulér kuring saatos update Android 11, telepon sélulér kuring nyaéta xiaomi poco f2 Pro sareng pengendali kuring ti xbox one.

  2.   Yennelver cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah dina Xiaomi Redmi Note 9s, nalika kuring nyambungkeun PS4 controller sareng nalika kuring hoyong maénkeun bantalan henteu jalan, jasa anu pikasieuneun tina Android, mimitina kuring nganggap éta kontributor éta masalahna tapi kuring teras nalungtik sareng di Sigana mah éta mangrupikeun kalepatan normal dina Android 11, kasimpulanana nguciwakeun total sareng Android 11, kuring bakal nyobian balik deui ka Android 10