ZTE Axon 7, ieu mangrupikeun telepon pinter Android anu luhur kalayan nilai anu paling saé pikeun artos

ZTE Éta murag hiji léngkah di tukangeun pesaing na. Terminal na kelas luhur henteu payu dijual di Éropa sareng, sanaos gaduh solusi hébat sapertos ZTE Axon EliteCape khusus na anu ngaganggu sareng desain anu henteu pikaresepeun hartosna penjualan henteu sapertos anu diarepkeun. Solusina? Anu énggal ZTE Axon 7, terminal anu dugi ka pasar kalayan diajar diajar.

Yén masarakat Éropa henteu hoyong terminal dina warna emas? Urang ngajawabna. Éta desain payuneun rentang Axon Elite henteu ngan ukur jalan? Kami ngararancang deui terminal pikeun nawiskeun smartphone Android anu saé dina harga anu handap: 450 euro. Ayeuna kuring mawa anjeun a ZTE Axon 7 marios pidéo, henteu diragukeun deui smartphone Android kelas luhur kalayan nilai paling saé pikeun artos. 

Desain: logam aya dina mode sareng ZTE Axon 7 nganggo éta kalayan kareueus pisan

ZTE Axon 7 payun

Tren nuju panggunaan bahan premium Di terminal anu luhur mangrupikeun kanyataan: telepon pinter anu parantos réngsé di aluminium tetep di dieu. Nalika Samsung mutuskeun ngalih ti polikarbonat dina andalannya sababaraha generasi ka pengker jelas yén ieu jalan pikeun jalan. Sareng ZTE moal janten kirang.

Diajar tina kasalahan anu sateuacanna, sapertos kulit palsu anu pikareueuseun tina Axon Elite, pabrik Asia parantos mutuskeun taruhan dina badan anu teu diwangun anu didamel tina aluminium pikeun nyayogikeun ZTE Axon 7 kalayan desain anu pikaresepeun sareng kualitas.

Dina kasus workhorse énggal tina pabrik Cina kami mendakan telepon anu didamel tina aluminium, sanés tilas plastik. Pikeun ieu aranjeunna parantos mutuskeun nuturkeun jalan anu parantos ditangtukeun ku HTC ku maturan sababaraha pita leutik anu ngurilingan terminal sareng dimana ayana anteneu telepon, ngahindarkeun ngarecah éstetika smartphone.

ZTE Axon 7 sisi

The ZTE Axon 7 olahraga a lengkungan anu ngajantenkeun telepon raoseun pisan dina panangan. Pakemna langkung saé sareng, sanaos leungeun baju karét pelindung aya dina kotak, kuring parantos nganggo ZTE Axon 7 tanpa perlindungan sareng teu lésot iraha waé.

Sareng telepon na katingalina saé pisan, éta dicekel kalayan raoseun sareng, sanaos layar 5.5-inci na anu mengesankan, alat éta tiasa dianggo kalayan raoseun berkat diménsi anu kaampeuh pisan: ZTE Axon 7 Ukuranna 151,7 x 75 x 7,9 milimeter.

Terminal na kuat, nya 185 gram beuratna Aranjeunna mastikeun éta, sanaos henteu ngaganggu dina dinten ka dinten. Di hareup urang mendakan layar anu ngamangpaatkeun sisina kalayan leres, ngahontal babandingan 72.2% berkat pigura minimal. Sareng ngemutan yén telepon ieu ngempelkeun dua speaker di payun na, urang kedah mikawanoh karya alus pabrikan.

ZTE Axon 7 kancing

Kontrol polumeu sareng tombol hurung / pareum telepon aya di sisi katuhu ZTE Axon 7. Tombol ieu nawiskeun perjalanan anu hadé sareng tahan résistansi kana tekanan, masihan logamna raoseun tahan hébat.

Sisi kénca nyaéta dimana urang bakal mendakan slot pikeun nyelapkeun kartu SIM nano sareng kartu SD mikro, sedengkeun di handapeunna ngan ukur port tipe C pikeun ngeusi batre telepon. Parantos di luhur nyaéta dimana Kaluaran audio 3.5mm.

ZTE parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun hal ieu, nyiptakeun telepon kalayan desain anu pikaresepeun pisan, bérés kualitas, cekelan anu hébat sareng perasaan yén urang kaayaan telepon anu leres-leres premium. Sareng ningali manpaatna, jelas yén ZTE Axon 7 teras-terasan ngalangkungan kisaran pangluhurna di industri.

Karakteristik téknis dina jangkungna jajaran luhur-tungtung

Marca  ZTE
model Axon 7
sistem operasi Android 6.01 handapeun lapisan khusus
layar  AMOLED 5.5 inci nganggo Corning Gorilla Glass 4 perlindungan / téknologi 2.5D sareng resolusi Quad HD 1440 x 2560 piksel ngahontal 538 dpi
processor Qualcomm Snapdragon 820 (Dua inti Kryo dina 2.15 GHz sareng dua inti Kryo dina 1.6 GHz)
GPU Adreno 530
Ram  4 GB
Panyimpenan internal 64 GB dilegakeun ngalangkungan MicroSD dugi ka 256 GB
Kaméra tukang 20 MPX sareng 1.8 fokus aperture / pokus otomatis / Gambar optik stabilisasi / deteksi rupa / panorama / HDR / dual-tone LED flash / Geolocation / 4K kualitas rekaman video
Kaméra payun 8 MPX sareng aperture f / 2.2 / video dina 1080p
Conectividad DualSIM Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / dual band / Wi-Fi Direct / hotspot / Bluetooth 4.0 / A-GPS / GLONASS / BDS / GSM 850/900/1800/1900; Pita 3G (HSDPA 800/850/900/1700 (AWS) / 1900/2100) pita 4G band 1 (2100) / 2 (1900) / 3 (1800) / 4 (1700/2100) / 5 (850) / 7 (2600) / 8 (900) / 9 (1800) / 12 (700) / 17 (700) / 18 (800) / 19 (800) / 20 (800) / 26 (850) / 28 (700) / 29 (700) / 38 (2600) / 39 (1900) / 40 (2300) / 41 (2500)
Fitur sanésna  sensor sidik / Dolby Atmos Technology / Quick Charge System / akselerator / finish logam
batre 3250 mah henteu tiasa dicabut
dimensi 151.7 x 75 x 7.9 mm
beurat 185 gram
harga 428 euro dina Amazon

Logo ZTE

Ningali ciri téknisna jelas yén akson ZTE 7 nyaéta sato galak. Sanaos leres yén Qualcomm nembé ngenalkeun Snapdragon 821, Éta kedah disebatkeun yén kakuatan ZTE Axon 7, ditambihan ka na Memori 4 GB RAM, puji terminal anyar ZTE di bagian luhur sektor.

Telepon tiasa lancar pisan, Kuring henteu acan merhatoskeun naon waé jinis lag atanapi halteu dina jangka waktu anu henteu sareng, sapertos anu diarepkeun, kuring tiasa ngaraoskeun gim naon waé tanpa aya masalah, paduli sabaraha beban grafis anu diperyogikeun.

My Favor UI 4.0 cocog sareng ZTE Axon 7 kalayan saé pisan

ZTE Axon 7 Android

Salah sahiji hal anu paling henteu dipikaresep ku kuring ngeunaan telepon ZTE nyaéta cape MI Favorit khusus na. Antarbeungeut anu ngaganggu, ngaganggu sareng bloatware-kaeusi pisan. Dina kasus ZTE Axon 7 kuring kedah ngaku yén, sanaos UI Paporit Kuring 4.0 terus ngaropea estetika terminal kalayan cara anu luar biasa, sababaraha kamiripan sareng Android murni anu anjeun tiasa mendakan, kaleresan éta jauhna teu ngaganggu tibatan vérsi anu sateuacana.

Ogé vérsi anyar dina panganteur khusus pabrik nawiskeun tingkat privasi sareng konsumsi tingkat tinggi, ngahalangan aplikasi anu aya di tukang sareng ngabéjaan kami ngeunaan éta, detil anu kuring resep pisan.

Ku cara kieu urang kedah atur supados aplikasi sapertos Spotify atanapi Instagram henteu nutup sacara otomatis, tapi sakali kami ngonpigurasi parameter ieu kami bakal ningali kumaha umur batréna ningkat sacara signifikan berkat sistem ieu.

ZTE Axon 7

Ngomongkeun penampilan, Karesep kuring henteu ngagaduhan laci aplikasi, ngagunakeun sistem basis desktop anu katingali dina panganteur sanés pabrik Cina anu resep milih sistem Apple OS. Sanaos kuring henteu resep solusi ti Cupertino, kuring kedah nyarios yén sacara pribadi kuring resep sistem desktop langkung seueur dina laci aplikasi, sanaos anjeun resep warna sareng émut yén anjeun tiasa teras masang peluncur anu ngamungkinkeun anjeun ngaréka fungsi ieu.

Bewara dina layar konci disumputkeun dina ikon ngawangun bel, tibatan tirai biasa. Sistem anu béda tapi anu kuring henteu lami-lami janten biasa. Kacindekan kuring nyaéta, sanaos parobihan éstétis anu cukup luar biasa, kuring henteu ngagaduhan seueur keluhan ngeunaan antarmuka khusus ieu, langkung saé dibandingkeun dibandingkeun versi sateuacanna.

Layar AMOLED QHD, kombinasi anu sampurna

ZTE Axon 7 layar

ZTE bet on Resolusi QHD pikeun andalannya anyar anjeun. Ku cara kieu ZTE Axon 7 dipasang a Panel AMOLED  5.5 inci kalayan henteu langkung sareng teu kirang ti 538 piksel per inci. Boh resolusi, kacaangan sareng kacaangan warna na jelas nalika anjeun ngahurungkeun telepon.

Pikeun ieu pabrikna anjeun parantos maksa jenuh warna kana wates anu pasti sahingga henteu dipaksa, lereskeun upami milih suhu warna anu sampurna. Kami tiasa nyaluyukeunana tapi kuring nyarankeun anjeun ngantepkeun salaku standar sabab éta dimana warna na langkung saimbang.

Hasil anu saé sacara umum ku resolusi langkung luhur tibatan diperyogikeun sareng éta ngajak urang maca sababaraha jam bari teu bosen panon urang. Catet yén tingkat kacaangan sampurna, tiasa ningali layar tanpa masalah dina dinten anu cerah sareng sudut pandang na langkung leres.

con 319 nits tina puncak kacaangan Panel ieu aya di handapeun panel anu sanés sapertos anu aya di Samsung Galaxy S7 Edge, tapi éta langkung ti cukup pikeun ngajantenkeun eusi multimedia naon waé anu dipikaresep pisan. Sareng seueur kasaéan ieu dugi ka bagian audio tina ZTE Axon 7, kakuatan anu hébat pikeun alat éta.

Kualitas sora anu pikaresepeun anu ngundang anjeun terasrasakeun pilem sareng réréncangan anjeun

ZTE Axon 7 sareng dolby atmos

Ieu bagian anu seuseueurna pabrik hanjakalna nganggur. Dugi ka ayeuna éta HTC anu mendominasi aspek ieu ku speaker payunna tapi ZTE parantos hasil ngaleuwihan pabrik Taiwanna ku sistem spékerna kalayan Téknologi Dolby Atmos.

Dina analisa pidéo anu judulna tulisan ieu kuring parantos masihan conto pikeun anjeun tiasa ngupingkeun naon sora anu saé tina speaker ZTE Axon 7 éta, kuring béjakeun ka anjeun, tanpa ragu anu pangsaéna dina pasaran. Aranjeunna mensimulasikeun sora sakuliling sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraosan pinuh ku kontén multimédia atanapi gim video, ngaapresiasi sadaya nuansa. Tangtosna, tong nempatkeun jilidna maksimal, turunkeun titikna supados sora na henteu distorsi.

Kuring parantos nunjukkeun sababaraha conto ka kulawarga sareng réréncangan sareng aranjeunna sadayana kagum ku kualitas sora. Ku nyambungkeun headphone kualitasna dijaga tapi upami anjeun hoyong ngamanpaatkeun kamungkinan na, pasang pilem atanapi gim sareng maénkeun kalayan speaker stereo na pikeun ningali kamungkinan terminal ieu. Pagawean anu saé dilakukeun ku ZTE dina hal ieu.

Sénsor sidik anu hébat

ZTE Axon 7 sidik snesor

Abdi resep éta sensor sidik Tempatna di tukang jadi posisi anu maca biometric dina ZTE Axon 7 sigana langkung ti leres. Sanaos perkawis raos, warna.

Posisi na raoseun raoseun sareng gampang dicapai, sareng cekelan terminal ngajak ramo indéks supados tetep aya dina pamaca. Leres, sanaos sénsor tiasa leres pisan anjeun kedah mastikeun yén anjeun nempatkeun ramo leres kumargi kadang-kadang kuring nyandak langkung ti sakali pikeun muka konci layar. Dina hubungan ieu, solusi Huawei tetep, anu jauh di pasar.

Aya pabrik anu maksa anjeun ngahurungkeun layar pikeun muka konci telepon, sistem anu kuring raoseun pisan ngaganggu. Untungna  ku ZTE Axon 7 teu kedah ngaktipkeun layar pikeun muka konciAnu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngandelkeun jari anjeun dina maca sidik éta sareng éta bakal muka konci terminal langsung. Gampang sareng raoseun

Otonomi anu leres

ZTE Axon 7 aki

ZTE Axon 7 ngajak anjeun maénkeun kaulinan sareng nonton pidéo dina layar na, langkung ku kualitas sora anu nyaring. Tapi kumaha anjeun Batre 3.250 mah? Bener nya éta dina average, tanpa nonjol teuing, sanaos teu turun pondok.

Ku cara kieu, kalayan panggunaan normal, kalayan rata-rata 1 jam atanapi sajam satengah Spotify, internetan dina Internét sareng nganggo jaringan sosial sareng layanan olahtalatah instan, telepon salami sadidinten datang ka imah batré 20-25%. Buru-buru sakedik kuring parantos ngahontal 7 jam dina layar.

Anjeun moal hariwang ngeunaan telepon anu ngantepkeun anjeun ngagoler siang, sanaos kamungkinan pisan anjeun kedah ngeusi batre unggal wengi. Kabeneran, éta ngagaduhan sistem pengisian cepat anu saé anu ngamungkinkeun urang gaduh 100% batréna dieusi ngan langkung ti sajam. Y sakitar 20 menit batréna bakal ngeusi batre antara 30 sareng 40% anu tiasa nyalametkeun urang tina langkung ti hiji rurusuhan. Cenah mah, otonomi anu saé tapi tanpa kasohor pisan.

Kaméra anu saé anu langkung ti ngan ukur bakal ngarepkeun pangguna naon waé

ZTE Axon 7 kaméra payun

ZTE Axon 7 pasang a Sensor Samsung 20 megapiksel di tukang ku aperture maksimum f / 1.8, stabilisasi gambar optik sareng hasil anu saé pisan. Kaméra ZTE Axon 7 ngalaksanakeun leres-leres saé, nyandak gambar anu saé dina lingkungan anu hérang sareng performa anu hadé dina situasi anu hampang.

Bener nyaéta kaméra utama telepon nawiskeun a kinerja alus teuing sareng kecepatan leres pisan nalika ngeunaan néwak. Salaku tambahan, aplikasi na lengkep pisan, nawiskeun sababaraha rupa kemungkinan dina bentuk saringan sareng fungsi anu bakal pikaresepeun anu resep fotografi.

Sareng sapertos tungtung luhur anu saé, ZTE Axon 7 gaduh mode kaméra manual anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaluyukeun parameter naon waé pikeun nyandak poto anu saé, tiasa ngarobih tingkat noise, speed sareng shutter, ISO sareng fungsi sanés anu ngamungkinkeun urang ngamanfaatkeun kamungkinan kaméra anu kuat.

ZTE Axon 7 kaméra

oge panganteur na pisan intuitif anu ngajak urang pikeun teras-terasan maén sareng kaméra. Tekenan khusus kana hasil anu dihontal kalayan makro, boh di lingkungan anu hurung pisan atanapi remang-remang, anu mikacinta anu kabur bakal wareg pisan ku hasilna, utamina upami aranjeunna maénkeun kalayan setting manual anu saluyu.

La Kaméra payun 8 megapiksel Éta langkung ti ngan ukur fungsina ku nyandak poto selfie anu kualitas anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sisi anu paling sampurna berkat modeu kageulisan. Pondokna, kaméra hébat anu, tanpa ngahontal kualitas lénsa anu dipasang dina LG G5 atanapi Galaxy S7 atanapi S7 Edge, kuring kedah nyarios yén éta ngareuwaskeun kuring ka langkung saé.

Conto poto anu dicandak nganggo ZTE Axon 7

 

Kacindekan terakhir

ZTE Axon 7

Ngitung éta ZTE Axon 7 hargana kirang ti 450 euro Sareng ningali kakuatan, desain sareng ciri na sacara umum, kuring kedah nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun diperhatoskeun. Kuring kapikat ku kualitas layar na sareng sora anu luar biasa tina panyaturna.

Kuring ngarep pisan ka HTC One M7 anu dipikacinta sareng kumaha babaturan kuring sirik nalika kuring ningalikeun sora na. Kuring parantos ngaluarkeunana kaluar tina laci, dimuatna sareng ngabandingkeun sora duanana terminal sareng, sanaos anggota anu mimiti kisaran Hiji tetep jauh langkung seueur tibatan terminal ayeuna, hasilna kahontal ku ZTE dina bagian ieu luhung.

Sareng kanyataan yén kulit kustom na henteu langkung janten teuing ngaganggu ngajantenkeun ZTE naék kana pesaing na. Upami éta nuturkeun jalur ieu, kuring yakin yén pabrik Cina badé janten patokan di sektor éta.

Galeri Gambar ZTE Axon 7

Pendapat editor

ZTE Axon 7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
428
  • 100%

  • ZTE Axon 7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 95%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • kamera
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%


Naros

  • High-end ku harga anu paling disaluyukeun
  • Layar nawiskeun performa anu saé
  • Kualitas sora panyaturna spektakuler

Kontra

  • Teu kalis ku lebu sareng cai

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Silvia Abasikal cenahna

    Wilujeng wengi

    Abdi hoyong terang upami dimungkinkeun pikeun ngadamel tulisan dimana kuring ngajelaskeun kumaha akar Axon 7 kumargi kuring nyobian cara anu sanés sareng éta henteu mungkin sareng, kamungkinan ngamutahirkeun ka nougat kumargi pembaruan henteu acan kaluar . Upami éta henteu mungkin, kuring bakal ngahatur nuhun upami anjeun tiasa ngaliwat sababaraha tautan / s pikeun tiasa ngalakukeun duanana.

    PS: Naha anjeun ngagaduhan Axon 7 anu diakar?

    Hatur nuhun pisan.
    Silvia Abasikal.