5 alesan kunaon The Lord of the Rings mangrupikeun waralaba fantasi anu paling pikaresepeun pikeun pamaén

Lord of the Rings: Hayu Peperangan Dimimitian

Leuwih ti 60 taun sanggeus publikasi aslina, JRR Tolkien magnum opus - The Lord of the Rings trilogy - tetep model jeung nu kabéh carita dibandingkeun engké struggles antara alus jeung jahat.

pangarang ngawangun dunya hirup jeung dinamis tina pajeulitna luar biasa, nu unggal ras, karakter jeung tempat boga sajarah sorangan. Sareng seueur anu ngira yén mustahil pikeun nangkep sihir buku dina layar, Peter Jackson ngalakukeunana dina gaya spektakuler sareng trilogi pilem anu meunang Oscar na.

Dua puluh taun sanggeus premiere tina installment munggaran Tina trilogi Peter Jackson, pamekar game terus adaptasi visi sutradara ngeunaan alam semesta Lord of the Rings pikeun PC, konsol sareng mobile.

Persis dina platform terakhir ieu, parantos sayogi sababaraha bulan judul paling impressive dileupaskeun ka tanggal tina karya mitis JR Tolkien: The Lord of the Rings: War

Pikeun ngagungkeun ulang taun anu bakal datang tina sékrési téater The Fellowship of the Ring, kami parantos mendakan naha trilogi klasik Tolkien. éta kénéh lamunan epik tara kaunggulan.

Mibanda inspirasi generasi panulis

Lord of the Rings: Perang

Sanaos novél JRR Tolkien parantos lami janten saga fantasi anu paling ditiru sareng nangtukeun genre dina sajarah, Peter Jackson kedah damel pikeun ngajantenkeun séri éta janten trilogi pilem anu suksés pisan. meunang 17 Oscars ti Hollywood AcademyBalikna Raja anu paling dileler ku 11 statuettes.

Ukuran, pajeulitna, sareng mitologi anu ageung tina trilogi parantos nyababkeun seueur anu nganggap yén The Lord of the Rings. éta teu mungkin keur pilemTapi diréktur Selandia Anyar - fans lila karya Tolkien - boga gairah pikeun bahan sumber nu adaptasi na enggal janten dipikacinta sakumaha novel.

Kanyataanna, pilem geus jadi ampir salaku pangaruh kawas buku nu mere ilham aranjeunna.

Salian néwak skala novél anu pikaresepeun, Jackson (sareng panulis ko-panulisna Fran Walsh sareng Philippa Boyens) ngamangpaatkeun téma Tolkien ngeunaan kameunangan anu hadé tina jahat sanaos kasusah, ngartos yén The Lord of the Rings seueur pisan. carita harepan salaku blockbuster aksi.

perang epik

Lord of the Rings: Perang

Peter Jackson's Lord of the Rings trilogy ieu sampurna tailored pikeun ngamangpaatkeun kamajuan dina épék visual dina awal abad ka-XNUMX.

Nganggo téknologi CGI panganyarna, anjeunna ngadamel perang epik di Middle-earth janten incredibly kredibel tur realistis; malah lima taun saméméhna, runtuyan impressive ieu, kalawan rébuan prajurit, bakal geus teu mungkin.

Sanaos pilem Jackson henteu pernah hilap kanyataan yén misi Frodo sareng Sam di tukangeun garis musuh pikeun ngancurkeun One Ring penting pisan, éta patempuran anu ageung di Helm's Deep and the Pelennor Fields. aranjeunna masihan pilem jangkauan badag maranéhanana di Tengah-bumi.

Kanyataanna, nalika orcs, oliphants jeung wraiths tina cingcin asup ka medan perang ngalawan pahlawan Tolkien, mustahil pikeun neuteup ka jauh: Peta hebat dina skala anu anjeun moal mendakan dimana waé.

Karakter iconic

Lord of the Rings: Perang

Usaha epik pikeun nyalametkeun Middle-earth tina Sauron sareng pasukan poékna bakal aya gunana upami anjeun henteu paduli karakter anu nyauran éta bumi. Untungna, dunya Tolkien dipak kalawan karakter memorable nu geus jadi ikon sorangan, jadi sinonim jeung saga salaku Hiji Cingcin.

Ti opat hobbit anu ninggalkeun Shire ka anggota anu paling kuat tina Fellowship of the Ring - Aragorn, Legolas, Gimli, Boromir sareng Gandalf - ieu manusa, elf, kurcaci sareng tukang sihir. masing-masing gaduh hal anu unik pikeun nyumbang kana caritakitu ogé sétan sorangan pikeun nalukkeun.

Sareng dina Lord of the Rings, malah aktor nu ngarojong - sapertos Éowyn sareng Faramir - tiasa maénkeun peran anu penting dina nasib Middle-earth.

lokasi impressive

Lord of the Rings: Perang

Nalika Bioskop Jalur Anyar masihan lampu héjo pikeun trilogi pilem Peter Jackson, éta nyandak léngkah anu teu pernah aya gulung tilu deliveries consecutively. Éta ogé ngamungkinkeun anjeunna némbak di Selandia Anyar asli na, kaputusan anu mereun nalika bentang anu unik sareng teu kacekel di nagara éta tétéla janten pengganti anu sampurna pikeun Middle-earth.

Dina panangan Jackson, alam semesta implengan Tolkien mangrupikeun dunya anu hirup sareng hirup. Naha para pahlawan naek dataran Rohan, meuntas Pagunungan Halimun, atanapi wani ka gurun vulkanik Mordor, ieu lokasi konci aranjeunna sigana kawas tempat tangible nu bisa keuna atawa ngarasa.

Anjeun tiasa ngalaman Middle Earth pikeun diri

Lord of the Rings: Perang

Désémber ieu nu 20 ulang tina datangna di bioskop The Fellowship of the Ring -The Two Towers and The Return of the King dirilis dina taun 2002 sareng 2003, masing-masing-, tapi sanajan ayeuna, Middle-earth tetep tujuan anu luar biasa par excellence.

Dina cicilan panganyarna tina waralaba mobile anu dilisensikeun sacara resmi, The Lord of the Rings: War, anjeun bakal tiasa ngalaman alam semesta Tolkien pikeun diri, nalika anjeun narékahan pikeun ngarobah tentara anjeun janten salah sahiji kakuatan anu paling kuat di bumi.

Nalika anjeun papanggih jeung elves, orcs, dwarves, hobbit sarta leuwih, Anjeun bisa dilegakeun wewengkon Anjeun ngaliwatan dunya kawentar Tolkien, recruiting commanders hébat pilem pikeun pituduh pasukan Anjeun.

Tapi kumaha anjeun bakal ngagunakeun sumberdaya Anjeun atawa ngamekarkeun alliances jeung pamaén séjén? Naha anjeunJeung anjeun bakal sisi jeung gaya alus atawa jahat? Dina kaulinan The Lord of the Rings: War, sagalana gumantung ka anjeun.

Kaulinan na sayogi di App Store, Google Play y Toko Toko, pikeun anjeun dunduh gratis sareng kalebet pameseran dina aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.