Aplikasi pangsaéna pikeun pamaén golf anu henteu kedah leungit tina telepon anjeun

aktip pikeun golfers

Kiwari, euweuh olahraga nu teu bisa ngarasakeun tina kanyamanan tina handphone anjeun. anjeun malah bisa manggihan kaulinan maén bal bighead kalawan nu ngarasakeun smartphone Anjeun.Saprak datangna alat ieu, kaulinan geus innovating sarta ngaronjatkeun, ngahontal titik nu sababaraha ampir bisa dianggap professional ieu. A teu jadi umum olahraga , tapi sering pisan geus meunang beuki loba undeuran on Google Play, sarta éta aktip pikeun golfers on Android téh heran nyata.

Isro anu taun nalika jalma ngora dianggap salaku olahraga pikeun jalma sepuh, perjalanan perusahaan sareng klise sanésna anu diajarkeun ku pilem Amérika ka urang. Kaleresan éta olahraga anu pikaresepeun pisan sareng peryogi seueur usaha pikeun nyampurnakeunana.

Sareng upami streamer parantos ngajarkeun urang naon waé dina taun-taun ayeuna, éta golf ogé paling pikaresepeun, khususna upami anjeun maén sareng réréncangan. Éta sababna, di handap, kami parantos nyiapkeun daptar sareng sababaraha anu pangsaéna aktip pikeun golfers. Hal kahiji bakal latihan ku sorangan, lajeng nyiapkeun jadi juara. Salaku tambahan, anjeun gaduh seueur jinis kaulinan, sabab anjeun gaduh aranjeunna tina langkung satia sareng realistis dugi ka langkung hebat, anu penting henteu bosen.

Golf Master 3D

master golf 3d

Urang mimitian daptar ieu jKaulinan golf Android nganggo Golf Master 3D, hiji judul nu geus foreshadows yén hal alus anu acan datang. Ieu mangrupikeun judul anu gaduh grafik skandal pikeun pangalaman anu langkung saé. Salaku tambahan, éta mangrupikeun kaulinan online, janten anjeun bakal maén langsung ngalawan jalma sanés sareng anjeun bakal resep turnamén biasa, anu gaduh hadiah anu saé.

Ieu undoubtedly hiji pilihan hebat lamun anjeun lover golf, atawa lamun anjeun mimiti jadi kabetot dina olahraga ieu.

Golf Master 3D
Golf Master 3D
harga: bebas
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot

WGT Golf Kaulinan

golep

Kadua dina daptar ieu aktip pikeun golfers androidd, urang bade ningalikeun maneh salah sahiji pangalusna dipeunteun dina Google Play, jadi tanpa ragu eta mangrupakeun judul nu teu bisa sono. Dina ieu anjeun bakal bisa manggihan duanana merek na sirkuit otentik, teu disebutkeun yen grafik na leuwih ti terhormat.

Sareng upami anjeun henteu acan ahli kana kaulinan mobile, anjeun kedah terang yén anu aya dina judul ieu intuitif pisan., sarta blows sarta gerakan na rada nyata. Éta henteu kakurangan mode PvP online sareng multiplayer, turnamén, leaderboards sareng seueur deui.

WGT Golf
WGT Golf
pamekar: wgt
harga: bebas
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot

Pertempuran Golf

Pertempuran Golf

Upami anjeun resep kana olahraga ieu, kaulinan golf Android sanés anu anjeun kedah unduh nyaéta Golf Battle. Upami anjeun gaduh sumanget kompetitif, PvP online ieu bakal ngajantenkeun anjeun gélo, sabab anjeun bakal bersaing ngalawan pamaén sanés ku mencét bal di sabudeureun lapangan dugi ka ngahontal liang dina jumlah pangsaeutikna.

Judul ieu ngagaduhan hiji-hiji, dua dina dua sareng genep dina genep perang, teu kedah disebatkeun jumlah eusi anu anjeun tiasa muka konci nalika anjeun maju.

Tangtosna, éta sanés salah sahiji kaulinan anu paling satia kana olahraga, janten anjeun nyalametkeun diri anjeun hariwang ngeunaan laju angin atanapi milih klub anjeun. Tapi tanpa ragu, judul arcade ieu bakal idéal pikeun ngaraosan waktos luang anjeun.

Pertempuran Golf
Pertempuran Golf
pamekar: Miniclip.com
harga: bebas
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle

PGA PLA PLA GOLEK

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun gaduh rupa-rupa aplikasi pikeun pamaen golf dina Android anu tiasa dinikmati. Di dieu kami nampilkeun PGA Tour Golf Shootout, salah sahiji anu pangsaéna dina Google Play. Judul ieu boga rupa-rupa pilihan kaulinan, sajaba mode pamuter tunggal, anjeun ogé mibanda PvP online, tantangan jeung kamungkinan muka konci tim.

Grafikna mangrupikeun hal anu luar biasa dina kaulinan golf ieu, sareng kadalina saderhana sareng intuitif. Ngadalikeun waktos kaulinan Anjeun sabab lamun urang bisa ngajamin anjeun hal, éta nu bakal meunang hooked dina judul ieu.

PGA PLA PLA GOLEK
PGA PLA PLA GOLEK
harga: bebas

golf-raja

Pertempuran Golf

Widang maén tinae Golf King bakal ngangkut anjeun ka lapangan anu nyata, sabab dianggap anu paling realistis. Judul ieu disayogikeun ku modeu multiplayer online anu hebat ku kituna anjeun tiasa nyanghareupan pamaén ti sakumna dunya dina pertandingan hiji-hiji anu bakal pikaresepeun pisan.

Kadalina nyaéta, sapertos dina judul anu disebatkeun di luhur, saderhana sareng intuitif ku kituna anjeun tiasa ngaraosan waktos kaulinan sapertos anu henteu kantos. Sajaba ti éta, anjeun bakal boga kamungkinan pikeun milih antara loba karakter, nu Anjeun bisa ngaluyukeun kana liking Anjeun.

Mini Golf Raja
Mini Golf Raja
pamekar: RisingWings
harga: bebas
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot

Super Stickman Golf 3

Super Stickman Golf 3

Hayu urang teraskeun sareng versi kaulinan golf dina Android anu ngagaduhan total 20 lapangan golf anu béda, sababaraha power-up, seueur karakter anu tiasa dipilih, dua jenis PvP online, ton elemen pikeun ngaropea kaulinan Anjeun, Google Play kaulinan prestasi tur leuwih, tanpa ragu, hiji judul paling lengkep.

Super Stickman Golf 3 gaduh dua vérsi sateuacana anu dipeunteun sareng dihargaan ku pamaén, sareng ayeuna aranjeunna nampi tawaran anu langkung saé.

Super Stickman Golf
Super Stickman Golf
pamekar: Mie
harga: bebas

Mini 3d

Upami aplikasi pikeun pamaen golf Android anu anjeun milari mangrupikeun gaya anu langkung saé, ieu salah sahiji pangalusna pilihan arcade. Ieu mangrupikeun kaulinan golf mini anu ngagaduhan seueur tingkat dimana anjeun tiasa maénkeun PvP online, éta gaduh obrolan, turnamén, seueur tantangan sareng seueur deui.

Sanajan éta a kaulinan gratis, Momen anjeun kehabisan tanaga, anjeun kedah ngantosan atanapi anjeun kedah mayar pikeun pulih langsung. Kabeneran, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun ningali pidéo pariwara pikeun nyéépkeun énergi tanpa kedah nyéépkeun artos.

Mini 3d
Mini 3d
pamekar: Overlidp
harga: bebas

Sintreuk Golf Extreme

Kami dugi ka tungtung daptar kaulinan golf Android ieu anu anjeun moal sono sareng Flick Golf Extreme, salah sahiji nu pang populerna judul arcade anjeun tiasa manggihan. Dina hal ieu, kadali bakal ngajadikeun anjeun ngageser ramo Anjeun nyilangan layar pikeun pencét bal, sarta gumantung kana speed kalawan nu ngalakukeun eta, jarak bal anjeun ngarambat bakal leuwih gede atawa kurang.

Sintreuk Golf Extreme
Sintreuk Golf Extreme
pamekar: Lemak lengkep
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.