Jeruk Cadangan Akar, cadangan nandroids anjeun langsung kana awan

Akar Cadangan Jeruk mangrupakeun aplikasi pikeun pangguna root kalayan seueur fungsionalitas anu ngajantenkeun alat penting pikeun alat anu ngagaduhan sistem operasi Android.

Salah sahiji fungsi utami ciri na nyaéta mampuh nyiptakeun a salinan cadangan tina sadaya sistem operasi urang, data sareng aplikasi na nalika urang teras-terasan nganggo terminal.

Jeruk Cadangan Akar, cadangan nandroids anjeun langsung kana awan

Aplikasi na lengkep gratis sareng urang tiasa ngaunduh langsung ti Play Store, éta cocog sareng Pamulihan Clockworkmod y TWRP.

Diantara ciri na o fungsi poko anu seueur, urang tiasa nyorot kieu:

  • Nyalin cadangan (nandroid backup), dina format ZIP cocog sareng CWM sareng TWRP.
  • Pilihan pikeun unggah kana rekening kami Dropbox.
  • Pilihan pikeun unggah langsung kana akun Google Drive.
  • Pareuman restart terminal henteu diperyogikeun pikeun ngalakukeun cadangan.
  • Cadangan anu dijadwalkeun ku anu raos sareng raoseun pangguna.
  • Terminal tetep hanca fungsina salami prosés backup, sanaos tiasa rada laun dina alat anu kirang kuat.
  • Gratis lengkep.

Jeruk Cadangan Akar, cadangan nandroids anjeun langsung kana awan

Kumaha anjeun tiasa niténan ku ciri-cirina, a aplikasi sistem gunana pisan anu bakal ngabantosan urang ngagaduhan salinan cadangan atanapi nandroid cadangan sok diénggalan, anu tiasa nyalametkeun urang tina langkung ti hiji masalah, utamina ka sadaya pangguna anu kuring sacara pribadi kalebet diri kuring, anu resep ngarobah ROM ampir teras-terasan.

Sajauh anu kuring prihatin, kuring ningali fungsi unggah cadangan kami pikeun awan anu saé, boh ngalangkungan Dropbox o Google Drive, ogé fungsi anu tiasa diatur ku pangguna pikeun ngajadwalkeun cadangan numutkeun minat.

Inpormasi lengkep - Kumaha cara ngaunduh sareng masang versi anyar Play Store 4.0.25Ayeuna Maénkeun Béta Free Music Player

Unduh - Akar Cadangan Jeruk


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)