RUMOR: Sony tiasa lirén ngadamel telepon sélulér

Gambar-gambar flagship Sony parantos bocor

Sony nembé nunjuk CEO anyarna, anu ngagentoskeun Kaz Hirai anu kantos ngurus perusahaan salami sababaraha waktos. Tapi parobihan adegan diperyogikeun pikeun perusahaan Jepang. CEO anyar ieu hadir sareng rencana anyar pikeun perusahaan anu fokus kana daérah sareng jasa dimana aya kauntungan sareng manpaatna. Sigana mah ieu henteu kalebet daérah telepon sareng sagala rupa gadget.

Teguh Jepang parantos kaleungitan taneuh di pasar telepon sélulér, sanaos mérek anu dikenal ku konsumén. Tapi lebet pasar merek Cina, langkung mirah, parantos mangaruhan penjualan perusahaan.

Dina rencana anyar anu CEO Sony anyar Kenichiro Yoshida parantos ngungkabkeun, parusahaan sigana fokus dina daérah ieu dimana aranjeunna ngajual ogé sareng kauntunganana langkung luhur. Tapi sapanjang éta, telepon atanapi produk sanés sapertos konsol atanapi kaméra henteu disebatkeun. Hal anu parantos ngahasilkeun seueur spekulasi sareng sieun, sakumaha anu dikomentari Aréna telepon.

Sony Xperia XA1

Kusabab seueur anu nganggap éta Sony sigana bakal lirén ngahasilkeun smartphone. Sanaos panginten perusahaan tiasa gaduh rencana anu béda sareng khusus pikeun divisi telepon. Kusabab konci pikeun ieu nyaéta perusahaan teras-terasan nganggo istilah "pokus"

Janten tiasa waé éta anu mikirkeun langkung fokus kana usaha di daérah sanés dina séktor anu paling cocog pikeun aranjeunna sareng dimana aranjeunna kéngingkeun langkung seueur manpaat, hal anu logis tangtosna. Éta tiasa nyababkeun Sony nyandak telepon kirang pikeun pasar sapanjang taun.

Bisnis smartphone Sony parantos turun tina sababaraha waktos. Dina 2017 aranjeunna ngical 10 juta telepon di panjuru dunya. Panurunan anu penting dibandingkeun sareng 2017, nalika mérekna ngical 22,5 juta alat. Salaku tambahan, seuseueurna penjualan perusahaan difokuskeun ka Asia, tapi di luar buana ayana na turun.

Kami ngarepkeun bakal langkung seueur terang ngeunaan rencana perusahaan. Kusabab éta bakal éra upami Sony nyandak kaputusan pikeun ninggalkeun produksi ponsel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yoab ramos cenahna

    Aranjeunna parantos nyarios hal anu sami salami 4 taun.