Sony tiasa nunjukkeun Xperia XZ1 Premium, XZ1 Plus sareng XZ1s salami MWC 2018

logo sony

Sanaos Sony bakal gaduh presentasi nalika CES 2018 - acara anu dimimitian énjing di Las Vegas - aya rumor anu kuat yén perusahaan moal nampilkeun alat andalannya, sigana perusahaan bakal ngajalankeun arsenal tingkat tinggi na salami MWC 2018 anu lumangsung dina bulan Pébruari.

Sadayana nunjukkeun yén nalika CES 2018 perusahaan ngan ukur nunjukkeun alat input na sapertos Xperia XA2, XZ2 Ultra sareng L2. Janten the Xperia Z1 Premium, XZ1 Plus sareng Z1S Aranjeunna bakal ngajalankeun dugi ka Mobile World Congress (MWC) 2018 anu bakal dilaksanakeun di Barcelona bulan payun.

Kamungkinan fitur Xperia XZ1 Premium

Warna anu béda tina Sony Xperia XZ1 Compact

Numutkeun inpormasi anu bocor dugi ka ayeuna, Xperia Z1 Premium mangrupikeun telepon andalan perusahaan salajengna. Bakal ngagaduhan Layar 5.46 inci kalayan résolusi 2160 x 3840 piksel sareng téknologi HDR LCD. Éta bakal Powered by a Prosesor Snapdragon 845 dipirig ku 6 GB RAM sareng 128 panyimpenan internal.

Sony sok menonjol dina bagian fotografi sareng waktos ieu kuring nambihan tilu lensa, dua 12 megapiksel di tukang sareng hiji 13 megapiksel pikeun selfie. Dipiharep, sapertos séri Xperia XA2, hapé ieu bakalan scanner sidik jari di tukangna.

Dikabarkan yén Xperia XZ1 Plus sareng XZ1s bakal ngagaduhan scanner sidik jari di lokasi anu sami sareng kombinasi kaméra anu sami, sanaos dina XZ1s éta bakal ngagaduhan layar langkung ageung 5.2 inci kalayan résolusi anu langkung handap (920 x 1080 piksel) salian ti mawa prosesor sedeng, khusus na Snapdragon 835.

Di sisi XZ1 Plus, layar naDi dinya éta bakal 5.5 inci sareng bakal dikuatkeun ku prosésor Snapdragon 845. Duanana telepon bakal gaduh 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan. Masih teu aya sebutan ngeunaan Xperia XZ2, telepon anu gaduh layar tanpa bingkai.

Tungtungna, kudu diémutan yén ieu sadayana aya rumor sareng urang kedah ngantosan perusahaan ngalaksanakeun acarana kanggo milarian inpormasi resmi ngeunaan telepon ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.