Sony Xperia R1 sareng R1 Plus: Spésifikasi sareng harga telepon sélulér anyar

Xperia R1 Xperia R1 Ditambah

Tanpa peringatan sareng totalna ogé ku reuwas Sony parantos nampilkeun dua telepon anyar na. Perusahaan parantos nampilkeun dua modél anyar anu milik Kisaran Xperia Sunda, dimaksudkeun pikeun jajaran pertengahan handap, segmen persaingan hébat di pasar.

Firma Jepang parantos nampilkeun Sony Xperia R1 sareng Sony Xperia R1 Plus. Dua telepon anu menonjol pikeun sabagian spésifikasi lumayan lah, sanaos aranjeunna menonjol ngagaduhan desain anu paling menarik. Salaku tambahan, aranjeunna menonjol kusabab gaduh harga anu pikaresepeun pisan. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan dua alat ieu?

nu dua smartphone sayogi ti kamari di India. Hatur nuhun kana peluncuran ieu kami parantos tiasa terang spésifikasi tina dua alat. Aranjeunna gaduh seueur aspek anu sami, sanajan kabeneran aya sababaraha bédana antara dua. Kami nampilkeunana masing-masing.

Sony Xperia R1 sareng R1 Plus

Spésifikasi Sony Xperia R1

Hal kahiji anu narik perhatian dua alat nyaéta desainna. Nya perkawis Tanda tangan Sony desain OmniBalance, Palasik tina perusahaan. Ieu matak ngamudahkeun pisan pikeun ngaidentipikasi pabrik alatna. Éta panginten henteu asli, tapi sahenteuna ngajadikeun seueur harmoni sareng sésana desain mérekna. Tah ieu sony xperia r1 ngahijikeun sampurna.

Teleponna gaduh Layar 5,2 inci kalayan résolusi HD sareng babandingan 16: 9. Di jero, alat ieu ngagaduhan prosesor Qualcomm Snapdragon 430 dalapan inti. Sedengkeun pikeun RAM, éta ngagaduhan 2 GB RAM, janten sigana ragrag rada pondok dina hal ieu. Ngabogaan Mémori internal 16 GB, anu tiasa dilegaan janten 128 GB ngalangkungan microSD.

Ngeunaan bagian fotografik, éta kaméra hareup tina paranti nyaéta 8 megapiksel. Sedengkeun anu kaméra pungkur tina Sony Xperia R1 ieu nyaéta 13 megapiksel sareng ngagaduhan LED Flash. Tungtungna, urang kedah nyorot Batré 2.620 mah.

sony xperia r1

Spésifikasi Sony Xperia R1 Plus

Alat ieu tiasa dianggap salaku lanceukna anu baheula. Xperia R1 Plus ngagaduhan desain anu sami, tapi aya sababaraha bédana pikeun spésifikasi na. The layar telepon ieu ogé 5,2 inci kalayan résolusi HD. Éta ngagaduhan prosésor Snapdraon 430 anu sami ogé.

Beda utama antara duanana model cicing dina RAM sareng mémori internal. Sony parantos ngalengkepan Xperia R1 Plus ku langkung seueur RAM sareng mémori internal. Alat ieu ngagaduhan 3 GB RAM sareng mémori internal 32 GB. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dilegakeun dimungkinkeun nepi ka 128 GB via microSD.

Ogé henteu aya parobahan dina bagian fotografi (payuneun 8 MP sareng tukang 13 MP). Atanapi teu aya dina hal batréna. Éta tina Xperia R1 Plus ogé 2.620 mah.

Diménsi Xperia R1 Plus

Harga sareng peluncuran

nu Sony Xperia R1 sareng R1 Plus sayogi ti kamari di India. Salila sababaraha bulan ka hareup aranjeunna bakal éksklusif pikeun pasar nagara Asia. Éta tiasa diluncurkeun di langkung pasar sapanjang taun 2018, sanaos ieu henteu acan dikonfirmasi.

Ngeunaan harga na, urang kedah nyorot harga handapna. The Xperia R1 dibanderol sakitar 185 euro Kana parobihan. Sabalikna, éta Xperia R1 Plus sakitar 215 euro. Duanana telepon bakal sayogi hideung sareng bodas. Kumaha saur anjeun ngeunaan telepon Sony anu anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.