Desain Sony Xperia 5 II dikonfirmasi

Logo Sony

Aya kirang kénca pikeun anjeunna Sony Xperia 5II ningali cahaya. Telepon canggih salajengna ti pabrik Jepang diperkirakeun resmi diumumkeun dina pertengahan Séptémber.

Tapi, sapertos biasa, kabocoran henteu lirén mastikeun data ngeunaan smartphone ieu ti perusahaan di Tokyo. Sababaraha dinten ka pengker anjeun kami ningalikeun pidéo anu nunjukkeun kamungkinan desain alatna. Ayeuna, urang tiasa mastikeun naon anu badé Sony Xperia 5 II.

Sony Xperia 5II

Ieu bakal janten Sony Xperia 5 II

Langkung ti naon sabab dua renders parantos dibocorkeun dimana urang tiasa mastikeun desain anu bakal dipiboga ku Sony Xperia 5 II. Alat anu bakal ngajaga tampilan tradisional versi sateuacanna. Sareng éta mangrupikeun kalepatan. Langkung ti naon sabab, pikeun sababaraha alesan yén teu aya anu ngartos, Sony tetep bet kana pigura-pigura ukuranana luhur sareng handap.

Leres, leres yén desain ieu unik pisan, janten rada gampang pikeun ngaidentipikasi sélulér Sony, dibandingkeun sareng mérek sanésna, anu penampilanana nyaéta salinan karbon. Tapi divisi teleponna henteu saé pisan pikeun aranjeunna dina tingkat penjualan. Sareng kanyataan yén telepon sélulérna sapertos bata henteu leres-leres ngabantosan.

Ngeunaan ciri na Téhnik Sony Xperia 5 II, rumor anu béda nunjukkeun yén éta bakal olahraga layar anu diwangun ku panel OLED 6.1 inci sareng resolusi Full HD +, salian 8 GB RAM sareng panyimpenan 128 GB. Konfigurasi anu ngamungkinkeun kinerja kinerja tinggi. Langkung seueur, upami anjeun ngémutan yén kamungkinan yén anjeun bet dina prosésor Snapdragon 865, permata Qualcomm, éta bakal tanggung jawab ngadamel beat Sony Xperia 5 II ieu, anu bakal dibéré baterai 4.000 mAh kalayan gancang ngeusi batre pikeun USB-C. Ayeuna, anjeun kedah terang tanggal filing anjeun pikeun mastikeun sadaya detil na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.