Pidéo pidéo nunjukkeun sadaya detil Sony Xperia 5 II

Sony Xperia 5II

Saeutik demi saeutik pabrik Jepang nunjukkeun urang kamajuan panganyarna dina sektor telepon. Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna nunjukkeun ka kami Sony Xperia 1II, sareng ayeuna giliran Sony Xperia 5II. Tangtosna, ieu henteu acan ngalangkungan Sony, tapi ngalangkungan kabocoran dimana urang tiasa ningali pidéo anu teu pati jauh ka imajinasi

Ngaliwatan renders anu parantos dibocorkeun, pidéo promosi sareng ciri téknis ti Sony Xperia 5 II, Jelas yén dina tanggal 17 Séptémber, tanggal dimana telepon sony anyar ieu bakal dipidangkeun, bakal aya sakedik kénca pikeun ngareuwaskeun kami.

Ieu mangrupikeun Sony Xperia 5 II

Bocor bocor Evan Blass anu populér parantos tanggung jawab nyaring sadaya inpormasi ngeunaan terminal anyar ieu. Sareng, kami parantos ngawartosan yén Sony Xperia 5 II, dilacak ka anu sateuacanna, janten jelas yén perusahaan éta tetep bet dina desain anu teras-terasan, sanaos dina hal penjualan éta henteu jalan teuing ...

Sahenteuna urang ningali sababaraha detil anu pikaresepeun. Pikeun mimitian, kami gaduh sistem kaméra triple belakang, sanaos kami henteu terang naha éta ngajaga spésifikasi Sony Xperia 5, atanapi aranjeunna bakal ningkatkeun bagian fotografi. Anu henteu robih nyaéta rasio aspek layar, kalayan rasio aspék 21: 9 sareng bingkai luhur sareng handap anu cukup. Sareng, detil anu pikaresepeun: Sony tetep bet dina sambungan kabel pikeun audio sareng ngajaga jack headphone dina Sony Xperia 5 II.

Ngeunaan ciri téknis, diperkirakeun layar OLED 6.1 inci sareng resolusi Full HD +, salian ti 8 GB RAM sareng panyimpenan 128 GB. Kumaha carana janten langkung kirang, prosesor Snapdragon 865, permata Qualcomm, bakal tanggel waler pikeun ngagelarkeun Sony Xperia 5 II ieu, anu badé batréna 4.000 mAh kalayan ngecas gancang ngalangkungan USB-C.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.