Sony Xperia 5 II mimiti nampi pembaruan Android 11

Xperia 5II

Saatos maturan update tina Android 11 ka Sony Xperia 1 sareng Xperia 5, pabrik Jepang ayeuna masihan ka OTA stabil ti OS dugi ka Xperia 5 II di seueur daérah, kalebet Éropa.

Sigana mah éta pembaruan anu laun-laun ngabubarkeun, janten kamungkinan, dina waktos ayeuna, henteu sadaya unit telepon pinter parantos ngagaduhan ieu. Dina cara anu sami, kadatanganana dina tingkat global dijamin.

Xperia 5 II tungtungna ngagaduhan Android 11

Numutkeun laporan pangénggalna, Android 11 pikeun Sony Xperia 5 II diluncurkeun di daérah sapertos Éropa (XQ-AS52) sareng di Rusia sareng Asia Tenggara pikeun varian dual SIM (XQ-AS72). Salaku tambahan, numutkeun naon anu parantos dituduhkeun portal XDA-pamekar, modél ekslusif ti SoftBank Japan (A002SO), anu mangrupikeun varian SIM tunggal, anjeun bakal kéngingkeun vérsi firmware 58.1.D.0.331. Ngamutahirkeun sakitar 709.7 MB ukuranana.

Perhatoskeun yén Sony nyebarkeun Bantahan anu ngajelaskeun éta Sadaya pangguna éta moal tiasa balik kana vérsi sateuacanna tina parangkat lunak saatos pembaruan ieu. Kusabab éta pembaruan anu stabil, teu kedah aya masalah sareng ieu, tapi disarankeun ngantosan sababaraha dinten atanapi, langkung saé, sababaraha minggu pikeun ningali kumaha kalakuanana dina alat séjén sateuacan dina prosés, sareng upami sadayana tiasa dianggo saé, tungtungna masang éta.

Masihan tinjauan karakteristik sareng spésifikasi téknis utama pikeun Sony Xperia 5 II, kami mendakan yén ponsel ieu ngagaduhan layar OLED FullHD + 6.1 inci sareng laju Anyarkeun 120 Hz. Chipset prosésor anu dikandung dina kap mesin nyaéta Snapdragon 865, bari ogé aya RAM 8 GB, rohangan panyimpenan internal 128/256 GB sareng batré kapasitas 4.000 mAh. Kaméra triple rear diwangun ku 12 sensor MP sareng selfie 8 MP.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.