Sony Xperia 1 sareng Xperia 5 mimiti nampi Android 11 anu stabil

Xperia 5

Sony parantos mastikeun yén dua terminal na nampi versi stabil tina Android 11. Ieu mangrupikeun Sony Xperia 1 sareng Sony Xperia 5, dua telepon pinter anu diluncurkeun taun 2019 sareng saatos nampi Android 10 ayeuna tiasa diénggalan kana révisi sistem operasi anu ka sabelas.

Perusahaan henteu hoyong hilap ka anu gaduh telepon ieu, janten dimimitian taun ku beja anu pangsaéna upami anjeun masih gaduh salah sahiji dua terminal ieu. Pembaruan pikeun Android 11 pikeun Sony Xperia 1 sareng Xperia 5 bakal laun, janten bakal ditampi salami sababaraha minggu ka payun.

Naon anu disertakeun sareng Android 11

Xperia 1

Xperia 1 sareng Xperia 5 ti Sony kalayan update kana Android 11 nampi tambalan bulan Désémber, kukituna mastikeun yén alatna aman. Ukuran file na beuratna sakitar 1 GB, janten anjeun bakal dipenta konéksi Wi-Fi pikeun ngaunduh éta sahenteuna sahenteuna dina 70% batréna.

Tambalan kaamanan nyaéta ti tanggal 1 Désémber, changelog ogé kalebet fungsi sanésna sapertos paningkatan kaméra sareng sababaraha perbaikan dina aplikasi. Versi pembaruan nyaéta 55.2.A.0.630, nyaéta anu kedah anjeun nampi saatos telepon ngawartosan anjeun, laksanakeun sacara manual.

Sony Xperia 1 sareng Xperia 5 sareng Android 11 ogé nambihan fitur pangénggalna, ogé pamutahiran penting anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung gancang sareng aman. Sony mastikeun yén éta bakal mastikeun sadayana rinci ngeunaan pembaruan anu bakal sumping salami dua minggu ka payun.

Apdet ku tangan

Pembaruanna sumping ngalangkungan OTA, upami teu kitu urang tiasa ngaunduh sacara manual dina Setélan - Sistem sareng pembaruan, parios naha aya na upami aya, pasihkeun kanggo ngapdet. Pariksa sabaraha batré anjeun sateuacanna supados anjeun henteu béak sareng kedah mimitian ti mimiti. Android 11 ngajangjikeun seueur paningkatan dina Android 10 anu stabil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.