Pidéo Google Pixel 3 XL Pidéo Anyar Nampilkeun Fitur Anyar

Google piksel 3 XL

Sanaos masih aya sababaraha sasih payun sateuacan sacara resmi diluncurkeun, kabocoran Google Pixel 3 XL henteu lirén. Blogger Rusia anu fokus kana téknologi kumaha waé ogé tiasa kéngingkeun drive sareng ngarékam hiji leungeun-on anu ngungkabkeun sababaraha data anyar.

Sateuacanna, blogger anu sami ieu ngungkabkeun video anu sami sareng Pixel 3 XL dina kotak na sareng sadaya asesorisna, tapi tanpa ngungkabkeun inpormasi, waktos ieu berkat pidéo éta kami tiasa mastikeun sababaraha fitur anu dikabarkan.

Pidéo éta, anu ngan ukur aya salaku unduhan Telegram mimitina, gancang waé narik perhatian sareng ayeuna urang tiasa ningali langsung tina YouTube.

Hatur nuhun kana hands-on ieu anu teu disangka-sangka ayeuna urang terang yén Pixel 3 XL bakal ngagaduhan anu hébat Pintonan 6.7 inci kalayan résolusi 1440 x 2960 sareng kiyeu, naon éta parantos dikabarkan minggu ka tukang.

Telepon bakal ngagaduhan Batré 3,430 mah anu dina pandangan heula katingalina goréng kusabab layar ageung anu bakal nyéépkeun seueur batré, tangtosna, kami yakin yén Google parantos ngaoptimalkeun kinerjana maksimal pikeun kéngingkeun padamelan anu paling henteu kaganggu.

Andalannya Google salajengna bakal mawa a Kaméra 12 MP di tukang sareng kaméra payun 8 MP kanggo selfie. Komposisi ieu sami sareng Pixel 2 XL, tapi pastina sénsorna parantos ditingkatkeun sareng fitur tambahan parantos ditambihan.

El prosesor bakal janten Snapdragon 845 anu bakal dibarengan ku 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal. Fungsi tina Salawasna-on Tampilan telepon ieu ngagaduhan dukungan pikeun wallpaper, fungsi anu tiasa janten éksklusif pikeun Pixel 3 sareng Pixel 3 XL.

Teu acan aya data ngeunaan kamungkinan harga alat sareng kasadiaanna, tapi ningali tingkat kabocoran urang sigana bakal terang pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.