Nintendo komitmen pikeun ngaleupaskeun 2-3 gim smartphone per taun

mario

Nintendo siga kitu parantos ngartos ogé anu hartosna yén éta ngaleupaskeun gim dina alat sélulér saatos kasuksésan anu dihontal ku Super Mario Run; sanaos aranjeunna bakal kagét ningali yén perséntase anu handap parantos kéngingkeun sadaya konténna ngalangkungan 10 euro éta.

Tapi kaleresan aya ku 50 juta undeuran dina App Store, Nintendo sigana parantos nyandak sakedik Redbull pikeun masihan jangjang sareng mastikeun yén sahenteuna bakal ngaleupaskeun dua gim anyar unggal taun, mimitian taun 2017. Ieu ampir dilakukeun waé, sabab urang ngagaduhan Lambang Seuneu sareng Pameuntasan Sato anu tiasa sumping iraha waé taun payun.

Tatsumi Kimishima, présidén Nintendo, parantos nyatakeun yén perusahaan ningali platform mobile pikeun langkung hadé ngalangkungan éta, bari ngangsonan minat konsol salajengna, Nintendo Switch. Dua judul anu diarepkeun bakal dileupaskeun taun payun nyaéta Fire Emblem sareng Animal Crossing, tapi aya kamungkinan éta aya datangna pihak katilu en 2017.

Kimishima ogé parantos nyarankeun yén Nintendo ngarepkeun Super Mario Run bakal pencét tokohna 100 juta undeuran dina sababaraha bulan ka hareup. Ieu henteu heran, nunjukkeun kanyataan yén gimna badé sumping ka Android, OS anu ngagaduhan basis pangguna anu langkung ageung tibatan ios.

Judul anu katilu dina perselisihan ayeuna tetep janten misteri sareng ekspektasi terang naha éta asupna sababaraha karakter mitos sejen ti Nintendo sakumaha Mario parantos. Kanyataanna nyaéta perusahaan Jepang kedah masihan kiridit sajumlah ageung karakter legendaris anu bakal dipikaresep ku seueur jalma sapertos Yoshi, Link sareng seueur anu sanés anu dipikaterang ku sadayana


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.