Masalah kaméra Sony Xperia Z3 sareng Xperia Z3 Compact

Masalah Xperia Z3

Dinten ieu urang nyarioskeun deui perkawis Dunya Sony sareng smartphone na. Sanaos perusahaan rada bungah ngeunaan kisaran Xperia anu anyar dina pasaran, nyaéta, ku Xperia Z3 sareng nganggo Xperia Z3 Compact, sareng tinjauan terminal rada positip, leres leres perusahaan henteu ngaliwat momen anu pangsaéna. Nyatana, hasil penjualan anu dahsyat anu dipikagaduh di séktor éta saéstuna ngajantenkeun perusahaan kedah nyiptakeun deui stratégi na dina dunya pamasaran, sareng dina hal ieu sigana henteu tiasa dilawan yén transformasi bakal dilakukeun sacara éksklusif pikeun kisaran tinggi. Tapi éta high-end anu sigana tiasa dianggo saé diantara anu milih éta, ayeuna masihan masalah serius dina sababaraha unit.

Nyatana, sigana seueur pangguna parantos ngalaporkeun dina wéb yén nalika nyandak gambar sareng salah sahiji modél Sony pangénggalna, muncul titik pink anu ngahalangan aranjeunna ngagaduhan kualitas anu dipikahoyong, sareng anu moal aya dina bagian na Teu aya katerangan. anu tiasa dipasihkeun pikeun panyalahgunaan alat, tapi éta bakal janten kasalahan internal, kagagalan sensor, atanapi komponén dina fase pabrikan. Masalahna nampilkeun boh Sony Xperia Z3, sareng modél anu langkung alit, Sony Xperia Z3 Compact. Sareng di handap ieu kami nunjukkeun sababaraha gambar anu nunjukkeun ieu, sareng anu protagonis dina jaringan anu naroskeun penjelasan ti perusahaan.

Kaméra Xperia Z3

Pasti, dina pandangan heula, sareng sanaos béda anu béda gumantung kana gambar anu dimaksud, masalahna leres-leres serius. Kalayan ieu, anu pangguna henteu tiasa ngamangpaatkeun naon anu disangka salah sahiji fitur anu paling luar biasa terminal Sony, sareng anu ogé ngusahakeun ngabédakeun dirina dina iklan sareng tindakan pamasaran persaingan éta kusabab gambar-gambar anu dicandak ku aranjeunna. Upami urang nambihan ieu Sony ogé tiasa ngabanggakeun gaduh sensor na dina kaméra terminal sanés dina pasaran, saleresna éta masalah éta katingalina serius.

Masalah anu parantos dilaporkeun duanana dina forum resmi Sony, sapertos dina XDA Developers, ogé dina jaringan kontén Reddit, sigana nunjukkeun yén cacad ieu muncul utamina di bagian tengah, nalika pangguna nyandak gambar dina bodas , latar kulawu sareng coklat, anu mangrupikeun anu paling kontras dina bagian tengah gambar sareng nada pink tina kasalahan. Bisi kumaha waé, alarem henteu kedah nyebar, sabab upami aya kajadian anu sami henteu pernah kajadian sareng anjeun Sony Xperia Z3 atanapi nganggo Sony Xperia Z3 Compact Anjeun, éta langkung kamungkinan yén éta moal kajantenan ka anjeun ayeuna ogé. Numutkeun inpormasi anu dibocorkeun ku anu kapangaruhan, réspon Sony bakal janten kasalahan produksi dina ngan ukur hiji kaulinan tina smartphone pang anyarna.

Justru sabab tempatna di pakakas komputer, sareng lepat perusahaan, Sony nyarankeun yén sadaya pangguna anu ngalaman masalah ieu dina poto anu dicandak ku teleponna angkat ka dealer anu sah sareng ngajelaskeunana. Sanaos dina sababaraha kasus kedah ngirim terminal kana jasa téknis, sigana anu sanés, sabab perusahaan parantos masihan béwara, aranjeunna langsung ngagentoskeun sareng anu énggal tina jinis anu sami sareng anu ditepikeun ku pangguna. Sahenteuna jawaban dina hal ieu masalahna parantos gancang sareng épéktip. Sanés panginten?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    "Alat" na? Naha sesah pisan pikeun nyebut "paranti", "terminal" atawa "alat"?

  2.   Xavier M. cenahna

    Halo, kuring mulang ka kamari, saminggu saatos nganggo éta, saatos nyandak seueur poto dina konperénsi kalayan harga minggu ieu. Moto poto sacara manual, nyaluyukeun iso sareng nyaluyukeun bodas kana lampu jero rohangan, teu aya nanaon, mustahil diluyukeun. Malah 45% poto na henteu acan disimpen, éta anu henteu kabukti fatal ku belang hideung bodas, kelirna leungit atanapi patri ku titik-titik warna, ngancurkeun poto éta.

    Anjeun milih telepon pikeun kamampuan kaméra anu hadé sareng tétéla éta mangrupikeun kagagalan anu utami. Kuring miharep éta ngan ukur masalah parangkat lunak, dina kasus kuring jelas hasilna parantos pikareueuseun. Sareng pidéo dina kualitas normal, tilu menit, mustahil pikeun baranahan engké dina pc, error kode mp4? Abdi henteu percanten, bug kaméra, bug parangkat lunak, "epic fail" insinyur Sony. Pokokna, éta bakal nganggo mérek ieu deui, dina waktos éta aranjeunna parantos gagal nalika kuring peryogi kaméra anu saé.

  3.   jusseppe cenahna

    Bioskop nyaah ka kuring .. Minggu kamari kuring angkat ka Spanyol Marathon Championship di San Sebastian sareng kuring ngantunkeun sababaraha poto sareng pidéo anu saé ... éta masalah nasib ... upami éta ogé sélulér Sony kuring anu kadua, saacanna Xperia S sareng It ogé tétéla hébat .. Z3 yuswa 3 minggu, éta mangrupikeun SmartPhone kualitas luhur, gancang, réngsé sareng sababaraha komponén anu saé ... diantarana sareng salaku bintang kaméra ...

  4.   Grup Jonilar cenahna

    Pikeun kuring, anjeun parantos ngakarna, sareng éta sababna anjeun kéngingkeun éta, éta diperingatkeun yén éta tiasa kajadian ...

  5.   Xavier M. cenahna

    Nya, éta henteu acan di-rooting, ogé anu di toko Yoigo henteu ngakarna, sareng aya poto pink, anu dipikaresep ku sadayana (milarian blog ngeunaan bintik-bintik pink Z3, éta lucu pisan kecuali anu bogana tina hapé).

    Aranjeunna parantos ngabuktikeun kuring leres ku ningali poto sareng nyandak éta nyalira, teu aya pembenaran pikeun aranjeunna pikeun kaluar pisan, pinuh ku pigura sareng pita horisontal. Jigana Sony salah, janten aranjeunna ngaleupaskeun anu anyar unggal tilu bulan. Z4 parantos diumumkeun sareng lensa sareng sensor parantos dirobih kana kaméra. Naha aranjeunna tungtungna bakal kéngingkeunana? Pikeun bagian kuring, kuring kedah parios pisan pikeun tiasa percanten kana merk ieu sareng mobile high-end anyar na.

  6.   James cenahna

    Abdi mésér sony z3 di toko 122 sareng 19 di Bogota tanggal 3 Désémber sareng uji cai henteu lulus, Uap lebet kana slot micro SD sareng Sony henteu ngaréspon ayeuna kuring nuju prosés pqr, éta goréng. Perhatosan, modél anu gagal nyaéta standar D6603 BLACK COLOR.

  7.   kipas devektra urang cenahna

    Abdi angkat ka sumur kuring. Batréna langkung lami tibatan sadaya telepon sélulér kuring 🙂

    Naon anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan kasalahan éta ngan mangrupikeun bagian tina alat.

    Dina banyolan kuring bakal nyarioskeun nonaktifkeun lampu kilat 😛

    Serius dina pamanggih kuring Sony gaduh produk anu saé. Sareng éta upami anjeun nyandak waktos pikeun milarian, anjeun sadar yén aya téknologi anu dipiboga ku Sony mangtaun-taun sareng kadang-kadang, éta sami pikeun sababaraha perusahaan anu suksés. (tingali: Digulung [ayeuna disebut triluminus] atanapi oled contona)

    Nanging, kasalahan ageung anu dipibanda nyaéta tepat pamasaran.

    Sareng éta mangrupikeun hal anu aranjeunna kedah tingkatkeun upami aranjeunna hoyong suksés di pasar internasional. Kusabab hanjakalna kadang gambar anu anjeun jual langkung mahal tibatan sadaya kapinteran: eh inovasi: anu anjeun tiasa gaduh.

    Parantos réngsé sanaos kuring énggal nalika ngeunaan Sony. Sigana mah kuring bungah ngeunaan naon anu ditawarkeun ku perusahaan.

    Pd: Palabuhan USB bakal ditingkatkeun tepatna dina andalannya perusahaan salajengna. Pikeun ngahindarkeun masalah perkawis tahan cai ...

  8.   Diana cenahna

    Abdi parantos nganggo sony xperia z3 kompak salami tilu dinten. Kuring nembé maca berita ieu sareng kuring langsung ka hapé pikeun mariksa éta. Abdi ogé kéngingkeun poto pink di tengahna! Sakumaha sakedik kabagjaan anu parantos aya dina diri kuring, kalayan betapa bagja kuring .....

    1.    Javier cenahna

      Nya, pasang panutupna sareng jamin asuransi. Layar rampa teu aya perlindungan, éta anu anjeun rampa. A ragrag sakedik sareng sabab éta gaduh corétan pangleutikna mangaruhan éta dina cara anu sedot anu ditileungkeun henteu tiasa dianggo, éta luar biasa. Sésana telepon gaduh gelas tipe Gorilla anu kumaha waé mayungan panel sentuh, anu ieu henteu. Kuring untung sareng kuring masihan deui, nyandak dina 15 dinten anu sacara légal dipasihkeun ku anjeun, anu di toko henteu hoyong éta (éta di Paseo Delicias, Madrid). Mobile ieu ngagaduhan spésifikasi anu saé tapi henteu direncanakeun kalayan saé dina pembuatanna. Hayu urang tingali naha aranjeunna tungtungna pencét z4

  9.   Christopher cenahna

    hi, Abdi peryogi bantosan

    Kuring gaduh Xperia Z3 sareng kaméra payun mah dibalikkeun

    Nyaéta, nalika nyandak poto nganggo kaméra payun, poto na katingali tibalik atanapi langkung dina hiji sisi

    Naon anu kuring lakukeun, kuring bakal pisan bersyukur pikeun anjeun pikeun nyaritakeun solusi pikeun masalah ieu

    Gracias!

  10.   Sony cenahna

    Xperia kuring lami sababaraha bulan sareng dugi ka méwah éta, kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng chistohper, poto dina kaméra nangtung digigir-gigir, abdi peryogi bantosan !!

  11.   facundo cenahna

    Milikna henteu fokus ti jauh sareng éta pemanasan bagian tukangna kaméra. Naha aya anu terang kunaon?

  12.   Andy cenahna

    Kuring gaduh masalah sareng kaméra nalika kuring kaluar wengi sareng lampu kilat poto na kaluar mendung sabab kuring bakal ngagaduhan z3 batur anu tiasa nyarios ka kuring naon anu lumangsung xf.

  13.   Leonel cenahna

    Réréncangan perhatosan kuring mendakan masalah noda pink, tétéla tina seueur bangsatna hapé kuring mendakan yén éta sanés kaméra hénpon, éta mangrupikeun gelas sampul tukangeun hapé, anjeun bakal tingali yén upami anjeun nyabut panutupna kaméra tiasa dianggo pisan

  14.   Koswara cenahna

    Milikna ngan ukur hideung, éta henteu nyandak gambar saatos ngamutahirkeun Kuring ngalakukeun sagala anu kuring tiasa kumaha ieu kumaha kuring mulangkeunana flash batur terang naon anu tiasa janten

  15.   Koswara cenahna

    Sigana mah kuring moal mésér deui sélulér Sony kuring langkung resep LG Samsung tibatan wawei