Kodeu pikeun Pokémon GO anu tiasa anjeun anggo ayeuna

Kumaha carana ngadamel lémparan Bola Poké anu saé

Pokémon GO mangrupikeun kaulinan anu kadang nawiskeun kami kode promosi, hal anu jelas dipikaresep ku pamaké. Kodeu ieu ngamungkinkeun jalma anu maénkeun judul Niantic gaduh aksés kana sababaraha hadiah gratis. Sajaba ti éta, ieu ganjaran anu bisa jadi pisan metot, jadi eta sia ngamangpaatkeun éta nalika hiji sadia.

Kodeu ieu dina Pokémon GO mangrupikeun hal anu robih kana waktosna. Janten kode anu urang mendakan di buruan ayeuna moal sah dina sababaraha bulan, sakumaha anu anjeun bayangkeun. Di handap ieu kami tinggalkeun anjeun kode anu ayeuna tiasa dianggo dina kaulinan anu terkenal.

Kodeu dina Pokémon GO mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun hadiah gratis. Pikeun seueur pangguna aranjeunna tiasa dianggo salaku insentif, cara maén langkung sering atanapi nyéépkeun waktos langkung seueur dina kaulinan Niantic. Kabeneran, unggal bulan biasana urang gaduh kodeu anyar, janten sok aya hal anu urang bakal tiasa meunang dina kaulinan anu terkenal.

Kode Pokémon GO dina Juni

pokemon balik ti mobile pikeun pindah

Hal anu lumrah nyaéta unggal bulan aya sababaraha kode anu tiasa urang anggo dina kaulinan. Éta ogé kajantenan Juni ieu, dimana aya sababaraha kode anu sayogi dina Pokémon GO. Éta Konci yén sakabéh pamaké anu nyandak bagian dina kaulinan bakal tiasa make, ambéh maranéhanana miboga aksés ka sababaraha ganjaran. Ganjaran anu ditawarkeun nyaéta hal anu robih unggal bulan, supados ganjaran anu sami henteu salawasna ditawarkeun unggal bulan, tapi béda-béda.

Juni ieu kami gaduh Kode E9K4SY77F5623 sayogi dina kaulinan. Nalika dianggo, urang bakal tiasa nampi total 10 Bola Poké gratis pikeun inventaris anjeun. Ieu mangrupikeun kode anu ngan ukur tiasa dianggo sakali dina akun kami, sakumaha anu anjeun ngartos. Tapi éta undoubtedly ganjaran alus, sabab ngamungkinkeun urang pikeun ngaronjatkeun jumlah Poké Balls nu urang boga di inventory urang, hal anu urang bade nganggo sepanjang waktos di buruan.

Salaku tambahan, anjeun ogé kedah ati-ati kana surat. Biasana pikeun email resmi Pokémon GO Live ngirim email ka anjeun nu geus pakait sareng akun kaulinan Anjeun. Aranjeunna biasana ngirim email ka kami dimana kami gaduh sababaraha kode ekslusif anu kami bakal tiasa dianggo dina pertandingan, janten éta cara sanés pikeun ngagaduhan kodeu éta dina Pokémon GO. Tangtosna, éta henteu kajantenan pikeun sadaya pangguna, tapi biasana hal anu dilakukeun ku Niantic sareng pangguna anu henteu acan maén samentawis, éta dimaksudkeun pikeun dianggo salaku insentif pikeun aranjeunna ngaksés deui kaulinan. Ku kituna lamun teu maén bari, Anjeun bisa nampa hiji email kalawan kode pribadi tur ekslusif, nu bakal mere Anjeun sababaraha ganjaran.

Di sisi séjén, Éta hadé nuturkeun Pokémon GO dina jaringan sosial, ogé Niantic atanapi The Pokémon Company. Dina rekening ieu, utamana dina Twitter, Konci nu urang bisa dipaké dina kaulinan biasana disebarkeun ti jaman ka jaman. Éta sanés hal anu sering pisan, tapi éta sering disayogikeun salaku cara anu saderhana pikeun ngaksés hadiah kaulinan gratis. Masalah utama nyaéta aranjeunna biasana sayogi pikeun waktos kawates, janten biasana janten waspada sareng gancang nalika nebusana. Éta sanés hal anu urang kedah obsess, tapi éta mangrupikeun metode hukum anu sanés anu urang tiasa dianggo pikeun gaduh ganjaran dina kaulinan.

Kodeu kaulinan Amazon Perdana

Di sisi anu sanés, aya sababaraha kodeu pikeun Pokémon GO anu ogé tiasa ditampi ku sababaraha pangguna. Pamaké anu ayeuna gaduh langganan Amazon Prime Gaming aranjeunna gaduh aksés ka kode ogé. Ieu mangrupikeun hal anu seueur anu henteu terang, tapi éta disayogikeun salaku padika anu sanés pikeun ngagaduhan aksés kana ganjaran dina kaulinan Niantic, salian ti éta, biasana kodeu anu éksklusif pikeun anjeun atanapi anu gaduh akun éta dina Perdana. Kaulinan, janten sakedik kauntungan tina aranjeunna.

Aya situs wéb resmi, link ieu, dimana anjeun tiasa ningali kodeu atanapi ganjaran anu ayeuna sayogi. anjeun bakal tiasa ngaku sakabeh jalma nu ayeuna aktip sahingga gaduh kaunggulan tambahan ieu dina akun Pokémon GO anjeun. Biasana, unggal bulan aya sababaraha kode atanapi hadiah anu sayogi pikeun ditebus dina halaman wéb ieu, sahenteuna dua, janten éta mangrupikeun hal anu anjeun tiasa émut upami anjeun gaduh akun Prime Gaming ieu.

Disarankeun pikeun nganjang halaman wéb ieu sacara rutin, sabab loba ganjaran sadia pikeun waktu anu singget. Sababaraha biasana sababaraha dinten atanapi saminggu, sedengkeun aya anu sanés anu tiasa tetep sadayana sasih sami. Janten urang tiasa gaduh aksés kana seueur hadiah pikeun dianggo dina Pokémon GO dina hal ieu. Ogé nalika acara diayakeun di buruan atawa dina tanggal husus urang bakal tiasa manggihan Konci atawa ganjaran dina ramatloka ieu, jadi urang kudu attentive kana kaping ieu. Biasana, ganjaran dina jinis acara atanapi tanggal ieu langkung narik.

Tebus kode dina Pokémon GO

Pokémon Go

Upami urang mendakan sababaraha kode anu badé ditebus, Ieu mangrupikeun hal anu urang kedah laksanakeun dina kaulinan sorangan dina Android. Prosésna mangrupikeun hal anu saderhana sareng ku cara ieu urang tiasa ngamangpaatkeun ganjaran anu dipasihkeun ka urang. Tangtu, hal anu penting nu tetep dina pikiran tanggal atawa lilana ceuk kode sepanjang waktos, nyaeta, pariksa yen eta masih bisa dilarapkeun. Kusabab aya kali nalika pamaké nyoba redeem kode nu sabenerna heubeul teuing. Janten upami nyarios sabaraha lami anjeun tiasa nganggo hiji, anjeun kedah émut.

Niantic biasana henteu ngawatesan jumlah kode yén urang tiasa tukeur, janten upami anjeun gaduh sababaraha anjeun bakal tiasa nganggo sadayana. Sanajan, sakumaha geus kami disebutkeun saméméhna, éta normal nu aya sababaraha Konci sadia unggal bulan, dina loba kasus aya hiji resmi jeung sababaraha deui lamun boga akun Prime Gaming. Ku kituna ieu hal anu di hal nu ilahar anjeun bade ngalakukeun kalawan hiji atawa paling dua Konci promosi pikeun kaulinan. Tangtosna, aranjeunna kedah janten kode hukum, anu parantos dicandak dina média resmi sareng henteu tiasa janten kode ekslusif anu parantos dianggo ku jalma sanés, contona.

Dina Android

Upami anjeun nganggo telepon Android atanapi tablet pikeun maén, Prosés redeeming kode ceuk basajan, tapi maranéhanana pamaké anu geus pernah ngalakukeun kitu bisa jadi teu nyaho léngkah nuturkeun. Ogé upami anjeun mimiti maénkeun judul Niantic ayeuna anjeun tiasa nganggo léngkah-léngkah ieu. Ieu naon anu anjeun kedah laksanakeun:

  1. Buka Pokémon GO dina alat Android Anjeun.
  2. Dina tinjauan peta, ketok ménu utama pikeun Poké Ball.
  3. Pindah ka Toko.
  4. Turun ka tungtung.
  5. Buka kotak di handap ieu layar nu nyebutkeun Promosi.
  6. Lebetkeun kodeu dina kotak téks éta (anjeun tiasa nyalin-témpél).
  7. Pencét kana tombol Redeem.
  8. Anjeun parantos nampi ganjaran atanapi hadiah tina kode éta.
  9. Upami anjeun gaduh langkung seueur kode Pokémon GO dina waktos éta, tuturkeun léngkah-léngkah anu sami pikeun sadayana.

Asup ios

Pikeun maranéhanana pamaké anu maénkeun kaulinan well-dipikawanoh ti hiji iPhone, prosésna rada béda. Salaku pasti loba anjeun geus nyaho, teu mungkin mun redeem kode ti jeroeun aplikasi sorangan. Aturan anu béda dina ios dina hal ieu, ku kituna urang kapaksa nuturkeun runtuyan hambalan béda nalika urang rék redeem kode dina kaulinan sorangan. Léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun dina hal ieu nyaéta:

  1. Pindah ka halaman Tebus Ganjaran Niantic, dina tautan ieu, ti browser dina iPhone Anjeun.
  2. Asup ka ramatloka ieu ngagunakeun Kapercayaan sarua nu Anjeun pake dina kaulinan sorangan.
  3. Tulis kodeu anu anjeun hoyong redeem dina layar.
  4. Pencét kana tombol Redeem.
  5. Buka kaulinan dina iPhone Anjeun. Ganjaranna kedahna parantos aya, aranjeunna kedah aya dina inventaris anjeun.
  6. Upami Anjeun gaduh sababaraha kode, redeem kabeh sakaligus dina web.

Éta sanés prosés anu rumit, tapi éta ngajantenkeun urang langkung seueur waktos tibatan anu kedah urang laksanakeun dina alat Android. Janten éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah émut upami anjeun maén tina iPhone. Idéal hususna pikeun pangguna anu nembé ngalih tina telepon Android ka iPhone sareng kedah nebus kode dina kaulinan pikeun kahiji kalina. Janten anjeun terang naon anu kedah dilakukeun dina rasa ieu sareng ngulang prosésna di hareup unggal waktos anjeun hoyong kéngingkeun ganjaran dina kaulinan anu terkenal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.