Fitur Sony Xperia ZX2 sareng ZX2 Compact Bocor

logo sony

Dinten Senén, 26 Pébruari, perwakilan Sony bakal naék panggung pikeun nampilkeun alat-alat anu bakal diluncurkeun dina sababaraha bulan ka payun. Samentawis éta, inpormasi henteu resmi terus ngalir sareng waktos ieu protagonis nyaéta Sony XZ2 sareng XZ2 Compact.

Dinten kamari, hiji jalma anonim ngeposkeun koméntar dina situs berita Xperia Blog sareng dugaan poto Sony Xperia XZ2 Compact, ogé nunjukkeun yén éta mangrupikeun prototipe sareng panginten aya parobihan menit terakhir.

Gambar anu dimaksud nunjukkeun alat anu nganggo desain melengkung, bénten sareng modél Sony ayeuna. Tungtungna, poster nyarios yén alatna henteu ngagaduhan jack headphone sareng sensor sidik na aya di tukang sapertos Xperia XA2.

Fitur tina Sony Xperia XZ2 sareng XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Neruskeun berita anu sateuacanna, dinten ayeuna ciri-ciri XZ2 sareng XZ2 Compact parantos bocor. Kadua alatna bakal ngagaduhan prosesor Snapdragon 845, 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal, kombinasi anu katingali dina ampir sadaya alat pertengahan / high-end.

Kami gaduh hiji Paparan rasio 18: 9 sareng Gorilla Glass 5 pikeun nyingkahan goresan, sensor sidik dina tonggong sareng henteuna jack headphone, sakumaha ceuk rumor munggaran.

Aya ogé omongan komposisi dua kaméra tukang, sanaos dina bagian ieu teu aya deui data anu disebatkeun.

Beda utama antara alat ieu nyaéta ukuran, Xperia XZ2 bakal gaduh layar 5.7 inci sedengkeun vérsi ci bakal ngahontal 5.0 inci. Andalannya bakal ngagaduhan fungsi khusus pikeun musik.

Harga mangrupikeun salah sahiji bédana anu gedé, dikabarkan yén XZ2 bakal ngarugikeun 706 Eurowaktu XZ2 Compact bakal dijual kanggo 529 euro. Kadua alat éta diperkirakeun pencét pasar dina awal Maret.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.