Kami parantos gaduh tanggal pikeun minuhan Google Pixel 2 sareng Pixel XL 2

Promo Google Pixel 2

Sababaraha dinten ka pengker Apple lumpuh dunya téknologi sareng anggota anyar kulawarga iPhone na. Presentasi alat-alat anyar dina fasilitas Apple anu énggal parantos nyandak sadaya berita dina sababaraha dinten terakhir. Sareng dinten ieu kami parantos diajar éta moal lami deui giliran Google.

Éta resmi ayeuna Tanggal 4 Oktober urang tiasa patepung sareng Google Pixel 2 sareng Google Pixel XL2 anu énggal. Sakumaha urang terang, sasih Séptémber sareng Oktober ieu biasana produktif pisan dina hal berita. Sareng nalika ngantosan presentasi anu caket ogé tina Huawei, Google ngagabung kana agenda acara anu ditunjuk.

Resmi, dina 4 Oktober urang bakal terang Google Pixel anu énggal

Tanpa waktos pikeun asimilasi sareng taliti nalungtik naon anu diusulkeun ku Apple ku iPhone 8 anyarna sareng iPhone X Google ngagabung kana "pésta" dina presentasi. Kami henteu lirén nohonan modél anu luar biasa. Xiaomi Mi Mix 2 ogé katingalina ngepak sareng urang masih ngantosan terang naon anu bakal kaget ku Huawei dina waktos ieu.

Kanyataanna nyaéta lamun anjeun mikir mésér smartphone anyar, éta panginten sanés tanggal anu pangsaéna. Upami anjeun kersa nanem modal pikeun lunas dina sababaraha taun, antosan sakedik. Éta bakal pikaresepeun pikeun terang heula naon alat anu bakal merjuangkeun anu paling luhur. Sareng pas anjeun ningali katalog, mutuskeun mana anu paling pas pikeun anggaran sareng kabutuhan anjeun.

Kinten-kinten Google Pixel 2 sareng Google Pixel XL2 anu anyar tiasa janten telepon pinter Android anu pangkuatna di pasar. Ku cara tambahan-resmi, éta parantos lami dikabarkan yén aranjeunna bakal ngasupkeun anu anyar Snapdragon 835. Ogé numutkeun kabocoran kami terang yén vérsi normal bakal dipasang dina panel tina 5 inci HD lengkep. Éta bakal gaduh 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan. Atanapi nganggo kaméra 12 Megapiksel.

Google-Pixel2

Ieu tiasa janten Pixel2 énggal

Presentasi piksel 2 sareng piksel XL2 énggal ogé bakal dikenalkeun dina hiji alat versi anyar tina Android, Android 8.0 Oreo. Sistem operasi anu diantisipasi pisan anu tujuanna bersaing dina tatakrama anu sami sareng ios anyar 11 Apple. Kami masih henteu terang sacara resmi saha anu bakal janten pabrik piksel anu anyar sanaos ampir sadayana nunjukkeun yén éta bakal LG.

Naon anu énggal, salain ti janten berita anu hadé, éta aya ramalan yén versi kadua Google Pixel ogé bakal disebarkeun di Spanyol. Dibikeun kasuksésan sareng pangakuan anu diala ku peluncuran anu munggaran, Google bakal ngémutan mekarkeun pasar Éropa. Sareng tangtosna, urang bakal resep yén éta leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bos Droid cenahna

    saha deui anu kéngingkeun ieu?