Kaméra Xperia X kaserang bug anu tiasa ngaheéat teuing terminal

Xperia X.

Telepon Xperia sok aya dikritik pikeun suhu luhur anu sangsara dina waktos-waktos anu tangtu. Éta ogé mangrupikeun hal anu henteu disalametkeun telepon sanés, kalebet ujung Galaxy S7 nalika anjeun maénkeun kaulinan janten panas, tapi urang sebutkeun yén pabrikan Jepang parantos terlibat sareng masalah-masalah ieu. Urang tiasa émut masalah anu ngagaduhan Xperia Z3 + dina kaméra kalayan panutupan anu teu merenah nalika nganggo kaméra.

Nya, sigana mah dina Xperia X anyar, telepon tina jajaran anyar anu ngagantikeun Z, ngalaman masalah teuing kaméra. Éta ngan ukur nalika kuring terang ngarekam pidéo dina resolusi 1080p nalika telepon ieu mimiti panas teuing. Bug anu bakal janten masalah pikeun penjualan terminal ieu anu akhir minggu ieu parantos aya dina paméran pendirian komérsial di nagara urang.

Éta mangrupikeun YouTuber Damir Franc anu tina platform na anjeunna parantos ngaluarkeun video dimana kaméra Sony Xperia X angkat tina suhu normal dugi ka panas teuing dugi ka réngsé nutup aplikasi kaméra tabuh 10 menit. Anu lucu nyaéta bahkan kaméra Galaxy S7 tiasa ngahontal 40 derajat suhu, tapi henteu ngalaman degradasi dina performa.

Ogé, Damir nyalira masihan koméntar yén nalika anjeunna maénkeun Xperia X salami sajam, smartphone na henteu ngaleuwihan 38 derajat, anu hartosna panginten yén chip Snapdragon 820 sanés masalah na asalna langkung tina kaméra, janten bug tiasa janten alesan ieu kajantenan. Mudah-mudahan Sony bakal tiasa ngalereskeun bug éta sareng nerapkeun pembaruan, upami urang nyarioskeun bug perangkat lunak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cium e (ruku) cenahna

    tapi foto na Xperia XA .. Mmmmmh