Honor Band 4, layar AMOLED sareng monitoring denyut jantung anu teras-terasan

Kaagungan Band 4

Salian ti nampilkeun Ngahargaan 8X sareng Honor 8X Max, Honor ogé nunjukkeun smartband pang anyarna, nyaéta Kaagungan Band 4. Pita anyar ieu ngagaduhan sajumlah fitur anyar sareng pikaresepeun anu nempatkeunana di tempat anu istimewa di pasar.

Parobihan ageung munggaran anu urang mendakan dina Honor Band 4 nyaéta kaasup layar AMOLED warna kalayan ukuranana ngan ukur 0.9 inci anu tiasa ningalikeun dugi ka 45 karakter Cina. Parobihan ageung anu kadua nyaéta kalebet dukungan pikeun monitoring denyut jantung kontinyu.

Beda sareng seueur band sanés anu aya di pasar ayeuna anu ngan ukur ngawaskeun denyut jantung dina interval, Honor Band 4 ngalakukeun éta sepanjang waktos. Data anu dicandak tiasa ditingali dina aplikasi. Smart band wartosan anjeun upami tingkat haté anjeun parantos naék sareng éta ogé ngagaduhan sensor infra red pikeun deteksi wengi. Honor nyebatkeun yén éta parantos ngamutahirkeun sensor detak jantungna pikeun ngajantenkeun langkung ageung sareng ngaliput langkung seueur wilayah.

Honor Band 4, otonomi hébat tanpa kaleungitan fungsi

Honor Band 4 ngagaduhan NFC sareng ngadukung pamayaran "henteu keuna", Éta tiasa ngalacak hitungan léngkah, kagancangan ngojay, kalori diduruk sareng jarak perjalanan, éta tahan cai dugi ka 50 méter. Salaku tambahan, waspada pesen sareng telepon. Éta nyambung ngalangkungan Bluetooth 4.2 sareng tiasa dianggo sareng ios 9 atanapi langkung luhur sareng Android 4.4 atanapi alat anu langkung luhur. Beuratna ngan ukur 23 gram sareng ukuran na 43 x 17.2 x 11.5 mm.

Honor henteu nyarioskeun ngeunaan kapasitas mAh batréna, tapi parantos nyarios éta tiasa dugi ka 14 dinten nalika henteu teras-terasan ngawas denyut jantung sareng dugi ka 6 dinten nalika fitur ieu aktip.

Honor Band 4 dibanderol di 199 Yen (sakitar 25 euro) sareng nganggo warna pink, hideung biru, pre-order ayeuna sayogi dina halaman JD.COM sareng bakal dikirim mulai 11 Séptémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.