Detil munggaran telepon Lenovo Project Tango bocor

Proyék Tango

Dina awal taun, di CES 2016, Lenovo ngumumkeun sacara resmi perjanjian anjeun sareng Google pikeun nyandak Projet Tango ku cara éta ngahasilkeun masarakat umum. Ayeuna nyaéta nalika Evan Blass, salah sahiji leaker berita anu paling produktif, parantos ngaluarkeun sababaraha detil ngeunaan alat anyar ieu.

Numutkeun ka Evan, Lenovo PHAB2 Pro bakal janten alat Project Tango munggaran perusahaan. Teu seueur anu dibagikeun ngeunaan terminal, tapi leres Evan parantos ngabocorkeun ukuran na tina terminal kalayan 6,4 inci pikeun layar. Diménsi anu sami sareng anu ceuk Google dina jamanna kalayan 6,5 inci.

Dina dinten éta nalika Google nyebatkeun ukuran layar alat ieu, sacara umum panginten terminalna bakal murag langkung ti ukuran éta, tapi tungtungna bédana hiji inci. Kami terang sakedik sajabana ti harga rujukan, sanaos teu acan dikonfirmasi, éta bakal kirang ti 500 dolar.

Pikeun aranjeunna anu henteu mutahir dina Project Tango, fitur hébat na nyaéta ngagunakeun seueur sensor sareng kaméra pikeun peta rohangan sakitar pangguna sacara langsung. Sababaraha demo anu diterbitkeun ku Google kalebet téknologi anu sanggup ngukur kamar sareng nempatkeun jati virtual dina rohangan anu tiasa janten kamar pangguna. Diantara sababaraha fungsionalitas téknologi na nyaéta kamampuan pikeun nyiptakeun peta 3D pikeun lokasi interior.

Éta bakal di Lenovo Tech World 2016, pas dina akhir minggu ieu, ti mana urang tiasa bagikeun langkung seueur rinci ngeunaan PHAB2 Pro pikeun kéngingkeun ide anu langkung saé tina jinis alat anu bakal aya, hardware sareng sésa detil na. Sahenteuna urang bakal tiasa terang naon alat tina jinis ieu anu tiasa ngalayanan urang anu rada luar biasa pikeun smartphone sareng tablet anu urang biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)