CEO Xiaomi mastikeun dua versi ngeunaan Mi 8 Pemuda kalayan gradién

Xiaomi Mi 8 Edisi Nonoman

Justo sababaraha dinten saatos diluncurkeun, Xiaomi Mi 8 Lite, ogé katelah Mi 8 Edisi Nonoman, parantos kakeunaan ku CEO sareng pangadeg perusahaan, Lei Jun.

Xiaomi badé ngumumkeun alat anyar ieu babarengan sareng band pinter dina hiji acara di Chengdu siang. Kamari, Xiaomi masihan tés pikeun alat ieu ku nyebarkeun gambar. Perusahaan bakal nampilkeun édisi Mi 8 Pemuda barengan édisi sidik Mi 8, jam alarm anu pinter sareng édisi gelang NFC terbatas.

Dina gambar anu diterbitkeun ku Lei Jun urang tiasa ningali dua vérsi Mi 8 Pemuda kalayan gradién anu ngajantenkeun katingalina spektakuler. Bagian tukang anu ngageter ogé nunjukkeun komposisi kaméra horisontal anu ngajantenkeun katingalna béda ti iPhone X. Salaku tambahan, katémbong yén poto parantos dicandak nganggo Mi 8, pérsi 'langkung lami' tina alat anu badé ditepikeun .

Fitur Pemuda Xiaomi Mi 8

Tinjauan deui, Xiaomi Mi 8 Youth bakal ngagaduhan layar FHD + 6.26 inci kalayan rasio aspek 19: 9 sareng bakal dikuatkeun ku Prosesor Snapdragon 660 kalayan sababaraha jinis dina RAM sareng panyimpenan.

Sénsor 24-megapiksel ditambihan di payun, sedengkeun dua sénsor 12-megapiksel masing-masing ditambihan ka tukang, ogé sénsor sidik. Mi 8 Édisi Remaja bakal sumping sareng batréna 3,000 mAh sareng Android 8.1 Oreo sacara standar.

Tungtungna, harga Xiaomi Mi 8 Lite (Mi 8 Pemuda) bakal ~ $ 281 dolar, sedengkeun édisi Sidik Jari teu acan aya harga anu dikonfirmasi. Anjeun tiasa ningali sadaya detil telepon sélulér dina link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.