8 aplikasi daur ulang anu pangsaéna pikeun Android

Aplikasi daur ulang anu pangsaéna pikeun Android

Pikeun teu saurang ogé éta rusiah dinten éta planét bade ngalangkungan titik balik. Suhu global parantos ningkat sacara drastis dina sababaraha taun ka pengker sareng, upami urang teraskeun sareng kabiasaan anu biasana urang lakukeun dina kahirupan urang sadidinten, éta bakal teras-terasan ningkat, nyababkeun, diantara seueur akibat negatifna, kahuruan leuweung, fenomena iklim bencana (usum garing anu parah, banjir, topan, jsb), punah spésiés sato, glasier lebur sareng seueur deui.

Perkara éta serius pisan yén organisasi sapertos PBB, koalisi internasional, pamaréntah sareng agén anu gedé pangaruhna di dunya ngamajukeun panerapan ukuran sareng kabijakan pikeun ngirangan panggunaan bahan-bahan minyak bumi, nerapkeun panggunaan énergi bersih ( sapertos sinar matahari sareng angin) sareng nyiptakeun sareng ngarangsang kabiasaan daur ulang sareng non-polusi ngalangkungan limbah, diantara anu sanésna, sareng pikeun titik terakhir ieu nyaéta kami nyandak tulisan ieu, pikeun ngabantosan anjeun ngadaur mulangkeunana sampah sareng bahan anu biasana anjeun anggo, 8 aplikasi anu pangsaéna pikeun anu ayeuna aya di Play Store pikeun Android.

Dina kompilasi ieu anjeun bakal mendakan 8 aplikasi daur ulang anu pangsaéna pikeun Android anu tiasa anjeun unduh sareng pasang ngalangkungan Google Play Store. Sadayana gratis, perlu diémutan.

Telodoygratis - aplikasi pikeun ngadaur mulangkeunana sareng masihan barang-barang

Telodoygratis - aplikasi pikeun ngadaur mulangkeunana sareng masihan barang-barang

Urang bakal ngamimitian kompilasi ieu sareng salah sahiji aplikasi anu paling narik dina Android Play Store pikeun didaur ulang. Telodoygratis mangrupikeun aplikasi anu cukup lengkep anu mana Anjeun bakal tiasa ngabagi bahan sareng produk éta anu anjeun moal nganggo deui sareng ngarencanakeun miceunan sareng pangguna sanés. Dina gilirannana, anjeun bakal tiasa kéngingkeun, ngalangkungan ieu, objék sareng hal-hal anu tiasa manpaat pikeun anjeun.

Dasarna, éta ngeunaan platform anu dianggo salaku panganteur pikeun mikeun bahan anu tiasa didaur ulang supados henteu dipiceun sareng kéngingkeun kahirupan anu énggal. Sareng teu kedah ditukeurkeun; Anjeun tiasa ogé nawiskeun atanapi nampi bahan sareng obyék anu tiasa didaur ulang tanpa dinamika bursa sapertos kitu.

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa nyumbang sagala rupa ti baju dugi ka cocooan, ogé ngagaduhan hal-hal anu dipikaresep ku batur anu moal dianggo deui. Anjeun kedah ngahubungi pangguna, upami anjeun resep kana naon anu dipiboga.

Naon anu kuring didaur ulang?

naon-kuring ngadaur mulangkeunana

Ku nami anjeun tiasa kéngingkeun ideu naon tujuan aplikasi ieu. Tujuanana nyaéta pikeun ngabimbing urang dina seni daur ulang, ngabantosan kami pikeun terang bahan naon, limbah sareng sampah anu tiasa atanapi henteu tiasa didaur deui., sareng pikeun ieu ngagaduhan basis data anu cukup luas yén unggal pangguna tiasa aksés, anu, salaku hal anu saé, teras-terasan ngembang, kalayan agrégasi anu seueur pangguna lakukeun unggal dinten ngeunaan bahan naon anu tiasa didaur ulang. Dina gilirannana, anjeun tiasa janten bagian tina komunitasna sareng ngabantosan yén databés obyék anu didaur tiasa tumuh.

Hal sanés anu ditawarkeun ogé aplikasi daur ulang ieu pikeun Android nyaéta pitunjuk ka tempat-tempat dimana anjeun tiasa nyandak bahan limbah anjeun supados didaur deui. Naon deui, nyayogikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng daur ulang anu tiasa janten mangpaat.

Aplikasi na teras-terasan ngembang, janten sering nambihan deui titik-titik daur ulang sareng dina pamutahiran teras-terasan.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Kumaha ngadaur mulangkeunana baju lami anjeun

Kumaha ngadaur mulangkeunana baju lami anjeun

Henteu ngan ukur tiasa ngadaur ulang limbah sareng bahan sapertos plastik sareng gelas; pakean ogé tiasa didaur. Kumaha? Kalayan aplikasi ieu, salah sahiji éta Éta bakal masihan anjeun sajumlah gagasan anu teu terbatas pikeun ngagunakeun pakéan anu teu cocog sareng anjeun atanapi calana anu rusak sareng henteu tiasa dibenerkeun.

Aplikasi ieu ngagaduhan katalog video anu tiasa dianggo nganggo pakéan, calana, kaos, kolor, baju haneut sareng seueur deui. Henteu ngan ukur tiasa nganggo deui ku cara anu kreatif pikeun masihan deui rohangan anu pernah aya dina pacilingan anjeun, tapi Anjeun tiasa ogé nyandak pakéan naon waé pikeun panggunaan anu lengkep sareng anu teu disangka-sangka.

Bayangkeun nganggo kantong kaos atanapi calana pikeun ngaosna pikeun nyimpen barang-barang alit, atanapi nganggo kantong calana pondok pikeun ngarobih kana kantong praktis. Aya seueur ideu pikeun ngadaur ulang baju kalayan gampang, gancang sareng gampang ku tutorial step-by-step. Jelajahi sagala rupa anu aya dina aplikasi ieu pikeun anjeun sareng henteu miceun baju anu henteu dianggo pikeun anjeun, bari ngabantosan nyingkahan rereged lingkungan anu teu perlu.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Daur Ulang Karajinan

Daur mulang-karajinan

Upami, salian ti hoyong ngabantosan lingkungan sareng téhnik daur ulang, anjeun resep sareng hoyong nerapkeun karajinan tina kanyamanan bumi anjeun atanapi dimana waé kalayan seueur bahan limbah sapertos plastik, karton, kaca sareng seueur deui, aplikasi ieu pastina bakal ngabantosan anjeun éta bakal rada pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Kalayan aplikasi ieu, anjeun henteu ngan bakal ngalakukeun sakedik anjeun pikeun ngabantosan ngirangan sareng nyingkahan konsekuensi lingkungan anu ngabahayakeun, tapi anjeun ogé bakal ngamalkeun sadaya kaparigelan anjeun dina hal kasenian sareng karajinan. Éta ngagaduhan seueur léngkah-léngkah tutorials pikeun ngajantenkeun sampah sareng runtah janten objék sareng ornamén anu tiasa dianggo deui pikeun bumi atanapi barudak anjeun, upami anjeun hoyong ngadamel cocooan kanggo aranjeunna, contona.

Aya katalog anu lega di mana anjeun tiasa ngajalajah seueur ideu pikeun ngahias kebon anjeun atanapi kamar anu aya di bumi anjeun sareng, naha henteu? Ngadamel hadiah ulang taun. Anjeun bakal mendakan diri dihareupeun sajumlah besar pituduh anu bakal digunakeun sareng dipikaresep ku anjeun. Parios aranjeunna sareng daur ulang bahan limbah ku cara kreatif sareng ngahibur!

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Gampang daur ulang pakean tilas

Gampang daur ulang pakean tilas

Ieu mangrupikeun aplikasi sanés anu ku urang tiasa dipandu pikeun masihan kahirupan anyar pikeun baju anu urang henteu nganggo deui, naha kusabab urang henteu gaduh deui, éta peupeus atanapi patri. Daur ulang baju biasa anu gampang mangrupikeun aplikasi énggal anu ningkatkeun katalog tutorial step-by-step na supados henteu miceun baju anu dina sababaraha waktos urang anggo kanggo tuang, ka pilem, kanggo jalan-jalan sareng réréncangan atanapi kaluar di bumi.

Meureun alesan anu sanés naha anjeun hoyong miceun baju anjeun kusabab éta henteu gaya. Hapunten perkawis kasus anu sanés ieu, Kalayan aplikasi ieu anjeun ogé tiasa nganggo lawon baju anu nyarios, atanapi candak sadayana, kanggo masihan tujuan anu langkung kreatif, sareng sadayana ngalangkungan pidéo tutorial anu ditawarkeun ku aplikasi daur ulang.

Karajinan bakal diperyogikeun pikeun nincak prosés daur ulang baju anu anjeun teu resep deui, ku bahan sareng alat saderhana anu kalebet panggunaan gunting sareng jarum. Rancang deui baju-baju éta anu rék dipiceun kalayan gancang sareng gampang, henteu kedah silih adu, sareng ulah ngotorkeun lingkungan ku cara anu teu perlu ku aplikasi ieu didaur ulang.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Runtah

Runtah

Upami anjeun ti Catalonia, aplikasi ieu tiasa lungsur anjeun ti Mutiara. Kalayan Runtah anjeun bakal ngagaduhan alat anu anjeun tiasa langkung gampang ngaidentipikasi mana runtah sareng bahan anu tiasa didaur ulang, hal anu sakapeung tiasa rada sesah, utamina kusabab seueur bahan anu biasana henteu dipikaterang sareng sesah ditangtoskeun naha éta tiasa didaur atanapi henteu.

Hiji titik anu dilawan nyaéta yén henteu ngagaduhan basa Spanyol, janten Kami henteu nyarankeun éta upami anjeun henteu terang kumaha nyarios Catalan. Éta tiasa nambihan deui basa dina waktos payun, tapi éta diragukeun sabab aplikasi na didamel sareng dikembangkeun ngan ukur pikeun komunitas Catalan.

runtah
runtah
harga: bebas
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot
  • Runtah Screenshot

Gagasan daur ulang baju anu dianggo

Gagasan daur ulang baju anu dianggo

Kusabab urang terang yén baju mangrupikeun hal anu paling sering dialungkeun sapanjang kahirupan jalma biasa, di dieu aplikasi séjén anu aya hubunganana sareng daur ulang garmen. Sareng nyaéta ideu daur ulang papakéan anu dipaké mangrupikeun aplikasi anu nawiskeun panduan anu pikaresepeun sareng anéh ngeunaan naon anu tiasa urang pasihkeun ka kaos éta anu urang moal dianggo deui atanapi calana anu urang badé dipiceun kusabab éta rusak pisan, pikeun masihan conto .

Kalayan aplikasi ieu anjeun moal ngan ukur tiasa nyiptakeun baju sareng baju énggal nganggo baju kanggo dipiceun, tapi ogé Anjeun tiasa ogé nyiptakeun asesoris sapertos kalung, pinggel, syal sareng anu sanésna ku nganggo éta. Kreativitas mangrupikeun hal anu tiasa anjeun garapan ku alat ieu. Anjeun bahkan tiasa ngadamel boneka sareng sato boneka, atanapi ngadamel bahan pelapis. Teu aya alesan henteu ngadaur ulang baju!

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Runtah kana Uang Tunai

Runtah kana Uang Tunai

Pikeun béréskeun daptar aplikasi daur ulang anu pangsaéna pikeun Android, urang kalebet gim ieu, anu aplikasi na Anjeun tiasa ngadorong prakték daur ulang ka bungsu bumi sareng, naha henteu?, Maén maéhan bosen.

Mangrupikeun gim anu disayogikeun sareng tatarucingan sareng tatarucingan, sadayana aya hubunganana sareng daur ulang sampah. Peunteun objék sareng koordinasi tindakan anjeun ogé pikeun ngabantosan lingkungan sareng ékologi payun. Sampah ka Uang Tunai tiasa diputer tanpa konéksi internét, ngajantenkeun idéal maén dimana waé, iraha waé. Anjeun tiasa ogé maénkeun éta sareng réréncangan anjeun nganggo modeu multiplayer, supados langkung ngahibur sareng pikaresepeun.

Kéngingkeun hadiah unggal tingkat anu anjeun paskeun sareng simpen planét ku kaulinan ieu, bari anjeun watek ngadaur mulang pikeun nerapkeunana dina kahirupan nyata.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.