5 trik pembaruan PUBG Mobile anu anyar anu anjeun pasti teu pernah ningali

Pembaruan énggal aya di dieu, sareng di jerona anjeun bakal mendakan runtuyan trik anu sigana anjeun henteu terang atanapi henteu nénjo pikeun PUBG Mobile. Tencent Games, penerbit tukangeun PUBG Mobile, parantos nambihan fitur-fitur anyar anu penting pisan dina pamekaran gelut sareng yén éta henteu menonjol sapertos batur.

Kami bakal mendakan naon 5 trik éta pembaruan PUBG Mobile anyar anu anjeun pasti teu pernah ningali. Pikeun badé muka gigir, ayeuna parantos "Tim-killer" bakal langkung hésé, kumargi ayeuna kendaraanna henteu ngarusak anggota regu sorangan. Hayu urang sareng 5 berita anu langkung penting.

Waspada posisi musuh atanapi obyék pikeun skuad anjeun

Waspada musuh PUBG Mobile

Kami henteu kersa ngantunkeun kasempetan pikeun nyarankeun yén anjeun sumping Lima tips anu bijaksana ieu janten tukang kaulinan anu langkung saé dina PUBG Mobilesajaba ti éta saprak update anyar anjeun ayeuna tiasa waspada posisi musuh. Sareng sanés ngan éta, tapi anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana sareng objék anu anjeun mendakan di jalan.

Hal éta dilakukeun sapertos kieu:

  • Anjeun milarian musuh ku liang mata atanapi di gedong dimana anjeunna aya.
  • Anjeun muka pilihan obrolan gancang sareng anjeun milih "Musuh ka payun!".
  • Ikon anu khas bakal némbongan éta aranjeunna bakal tiasa ningali sésa babaturan sakelas anjeun sahingga terang lokasi pasti musuh.

Siaga Obyek Publik PUBG

Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng paréntah «Kuring ngagaduhan bekel»:

  • Milarian obyék dina taneuh sareng intip.
  • Anjeun muka obrolan gancang, sareng anjeun bakal ningali kumaha carana obyék némbongan konéng yén anjeun fokus di gigireun "Kuring gaduh bekel."
  • Pencét kana pilihan éta sareng nami obyék, tingkat na sareng ikon Lencana lokasi bakal némbongan ka regu anjeun.

Éta mangrupikeun bantosan anu saé kanggo réréncangan tim naon waé langsung ka obyék janten urang henteu kedah miceunan waktos ngetik. Bahkan janten gampang upami urang nganggo mikropon, kumargi rujukanna visual salain ti nunjukkeun tingkat na.

Kandaraan henteu deui ngalakukeun karusakan

Kandaraan Mobile PUBG

Salah sahiji trik anu pangsaéna tina pembaruan PUBG Mobile anu énggal éta kandaraan henteu deui menyakiti nalika skuad sakamar na lunges ka anjeun. Éta mangrupikeun sandiwara anu paling parah anu ku anggota skuad anjeun nyalira tiasa ngajantenkeun anjeun sareng anu maot anjeun. Janten tina vérsi 0.6.0 tina PUBG Mobile anjeun moal hariwang ngeunaan «Teamkillers». Pikiran anjeun, ati-ati sareng granat.

Tukeuran beling kanggo anu pérak

Fragmen PUBG

Pasti dina PUBG Mobile anjeun parantos ngancurkeun objék anu anjeun kagungan duplikat pikeun ngumpulkeun fragmen sahingga kéngingkeun macem-macem barang sandang. Ayeuna, potongan-potongan éta tiasa ditukeurkeun pikeun anu pérak. Ieu janten mata uang kaulinan pikeun mésér barang-barang di toko.

Kumaha anjeun kedah lakukeun:

  • Buka inventaris anjeun.
  • Pencét kana potongan-potonganna yén anjeun parantos akumulasi sareng musnahkeun aranjeunna pikeun kéngingkeun pérak kanggo 1: 1.
  • Anjeun kedah angkat ka toko sareng ningali barang-barang anu anjeun gaduh di toko kanggo potongan pérak.

Anjeun ayeuna tiasa mindahkeun sadayana dina HUD

Pubg Mobile HUD

Séjén novelty leutik anu dibawa PUBG Mobile kana vérsi na 0.6.0 nyaéta kamungkinan ngarobah unsur HUD naon waé. Sateuacanna, anjeun moal tiasa ngarobih, contona, lokasi tombol obrolan. Ayeuna tiasa, janten anjeun tiasa ngarobih HUD kana gaya kaulinan anjeun. Salah sahiji deui parobihan anu aya gunana.

Maénkeun Miramar dina Mode Arcade

Arcade PUBG Miramar

Sareng sanaos ieu sanés trik nyalira, éta mangrupikeun hal énggal anu parantos ditingalkeun dina daptar parobihan lengkep dina pembaruan PUBG Mobile. Kami nyarioskeun naon Mode arcade ayeuna tiasa diputer dina peta Miramar. Kabaruan anu hébat dina peta anu ampir sadayana ngarobih gaya maén kusabab teu aya padang rumput hejo dimana pamaén tiasa ngorondang sapertos réptil ka musuhna.

5 trik pembaruan PUBG Mobile anyar anu ngamungkinkeun pangalaman midangkeun anu langkung saé sareng anjeun sigana henteu sadar pisan. Anjeun ayeuna tiasa nerapkeunana pikeun nguntungkeun tina kaulinan anu tiasa ngarobih paradigma game seluler ayeuna.

PUBG MOBILE: Sanggeus
PUBG MOBILE: Sanggeus

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lalobol cenahna

    Sae pisan tulisan éta ngabantuan kuring pisan pikeun terang pamutahiran sareng khususna waspada posisi musuh atanapi obyék pikeun skuad anjeun

  2.   Manuel Ramirez cenahna

    Hatur nuhun! Waspada pikeun posisi musuh sareng milarian obyék pikeun regu anjeun penting pisan. Upami urang nganggo sora dina waktos anu sami éta bakal langkung gampil. Kami nyalametkeun diri tina kedah ngajelaskeun dimana ayana.