5 Tip Penting Pikeun PUBG Mobile: Kumaha Janten Gamer Langkung Hadé Sareng Candak ka Bunderan Terakhir

PUBG Mobile

Upami anjeun hoyong kaluar tina kasulitan di PUBG Mobile, gim anu langkung seueur pahala pikeun salamet Pikeun maéhan pamaén anu henteu kaetung, dinten ieu kami nunjukkeun anjeun 5 tip atanapi trik pikeun dugi ka babak final dimana anjeun tiasa nampi tuang hayam anjeun. Kaulinan anu dua aspek penting pikeun diperhatoskeun ditambihan, sapertos janten jelema nembak ogé kaulinan salamet.

Sareng ieu anu ngabingungkeun seueur pamaén anu asalna Nembak anu dipikaterang sapertos Call of Duty, Battlefield atanapi Counter Strike, aranjeunna luncat kana fray poho yén PUBG Mobile langkung penting pikeun aspek kasalametan tibatan anjeun maéhan 20 pamaén. Tangtosna, upami anjeun kéngingkeun tuangeun hayam kalayan langkung seueur maotna dina sabuk anjeun, éta bakal janten anu pangsaéna.

Gaya maén sareng tim anjeun

Tip munggaran ngaliwat terang ogé kumaha gaya maén anjeun sareng adaptasi senjata pikeun éta. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun terang masing-masing senjata anu ditawarkeun PUBG Mobile, kumargi anjeun moal ngagaduhan kombinasi maut anu anjeun raoseun pisan. Nyaéta, upami dina sababaraha waktos anjeun kedah narik AKM sareng Winchester éta penting pikeun nyayogikeun diri ku aksésoris anu diperyogikeun sapertos silencer pikeun AKM.

M416

Mampir ka gudang senjata pikeun nyéépkeun waktos pikeun nguji sadaya senjata sareng asesorisna. Parobihan seueur pisan ku ngagunakeun Pakem nangtung tibatan sudut hiji dina 416, janten cobian. Tilasna moal ngagaduhan recoil nangtung nalika némbakan, sedengkeun sudutna, khususna dina senjata jarak dekat, bakal ngamungkinkeun anjeun "nyemprot" pélor pikeun maéhan langkung gancang.

Jarah sakumaha gancangna anjeun tiasa

Pikeun gancang "jarah" anjeun kedah sacara visual terang bedana antara muffler pikeun M416 sareng pikeun pestol. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahemat ngaliwat kamar ku ningali naon anu aya di aranjeunna dina pandangan. Langkung gancang anjeun kumpulkeun senjata, dina waktos anu kirang anjeun bakal siap ngabela atanapi nyerang.

Pakarang PUBG

Kami ngarékoméndasikeun anjeun mampir di gudang senjata sareng ngapalkeun bédana paningal antara bedana anu béda-béda, warna anu ngabédakeun 5.56 sareng 7.74 amunisi atanapi senjata anu béda nalika aya dina taneuh.

Konpigurasikeun kadali anjeun

Dina PUBG Mobile urang gaduh dua cara pikeun némbak: hiji némbak nganggo tombol katuhu nalika urang ngalih (khusus kanggo sababaraha kaayaan) sareng tombol seuneu anu kadua aya di sisi kénca. Anu terakhir bakal ngijinkeun anjeun cicing dina tempat bari nganggo leungeun kénca anjeun pikeun némbak bari sareng belah katuhu anjeun tujuan bari musuh ngalir.

Nyiapkeun PUBG Mobile

Trik sanésna nyaéta ngarobih warna tina intip, anjeun ngagedekeun tombol anu anjeun paling anggo sareng angkat cocog masing-masing dumasar kana gaya maén anjeun. Bakal butuh sababaraha minggu nalika anjeun ngaoptimalkeun kadali.

Anjeun sanés Rambo, anjeun salamet

80% skor anjeun kéngingkeun dina modeu klasik pikeun pangkat dina musim ieu dumasar kana titik salamet anjeun. Anjeun tiasa maéhan 2 pamaén sareng janten anu munggaran anu ngoleksi poin anu saé. Maéhan 20 sareng henteu janten diantara anu pangpayunna sareng anjeun boro bakal bérés poin.

Corona

Sistem PUBG Mobile dumasarkeun kana kasalametan, maka émut yén kumaha aranjeunna maéhan anjeun nalika aya langkung ti 40 hirup, pastina anjeun bakal kaleungitan seueur poin. Dina tingkat handapna moal aya pangaruhna, tapi nalika anjeun ngalangkungan Corona atanapi Inten, kuring mastikeun yén éta méré seueur amarah.

Skuadron

Kalayan ieu kuring ogé hoyong sumping nalika gelut henteu datang ka anjeun, janten palinter sareng nyingkahan. Kami ogé nyarankeun yén bagian mimiti gim dihasilkeun pikeun ngumpulkeun barang rampasan sareng ngagaduhan alat-alat anu saé, sahingga nalika aranjeunna ngahontal bunderan akhir anjeun nuju maot atanapi kameunangan.

Pilih anu saé sareng anjeun badé terjun payung

Si anjeun maénkeun sareng réréncangan sadayana dina PUBG bakal langkung gampil, Kusabab anjeun bakal nganggo mikropon pikeun ngabagi alat, lokasi musuh atanapi ngajukeun strategi. Tapi bakal aya seueur waktos nalika anjeun ngalungkeun diri ku "randoms" kanggo maén dina usumna.

Peta PUBG

Dina peta kami nunjukkeun bintik-bintik panas numutkeun arah anu dialamkeun ku pesawat. Dina héjo titik-titik dimana pamaénna langka, samentawis strip jeruk nunjukkeun sadaya penyuluhan dimana anjeun bakal mendakan regu. Titik-titik beureum nyaéta anu panas dimana seuseueurna condong indit. Anjeun tiasa kéngingkeun ideu ku ngagambar garis anu jejeg kana arah pesawat.

Avión

Upami kitu, entong nuturkeun skuad éta, anu mimiti, ngawartosan anjeun terjun payung sareng aranjeunna. Éta langkung pikaresep antosan janten dina pesawat na nunjukkeun dimana anjeun badé kamana atanapi ningali dimana aranjeunna badé kamana. Upami anjeun angkat ka tempat-tempat panas sapertos Pochinki atanapi tipe Sin di Miramar, langkung saé pikeun angkat ka tempat anu jauh teras ngiringan upami aranjeunna tiasa salamet.

Miramar

Urang émut deui yén di dieu anjeun kedah nganggo intél dina ngempur, nyaéta naon dumasar kana PUBG Mobile; utamina upami anjeun henteu ulin sareng skuad rerencangan anu sadayana robih.

Kalayan séri ieu tina Curang PUBG Mobile, sareng pembaruan énggal anu nembé sumping dinten ayeunaanjeun tiasa janten tukang kaulinan anu langkung saé dina PUBG Mobile sareng ngahontal bunderan terakhir dina gim mode.

PUBG mobile
PUBG mobile
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)