5 émulator Nintendo DS pikeun Android

Kami ngamimitian minggu anyar Juli ieu sacara kuat, sareng ku unggeuk pikeun pamiarsa kaulinan anu paling urang. The Nintendo DS mangrupikeun konsol gim pidéo genggam atanapi portabel anu paling populér tina sagala kali. Nilai na salaku ikon di dunya kaulinan tara aya sareng Game Boy éta sorangan sareng PSP (Play Station Portable). Nintendo DS ngagaduhan sababaraha kaulinan anu luar biasa sareng ayeuna, upami anjeun gaduh telepon pinter Android, anjeun tiasa neraskeun maénkeunana.

Nyandak pangalaman midangkeun vidéo dina konsol kana smartphone sanés tugas anu gampang sareng, nyatana, pangalamanana henteu sami, nanging, nilai simbolisna ageung sareng épéktip, éta ngamungkinkeun urang nginget sababaraha petualangan paling klasik anu ngamangpaatkeun tina telepon pinter urang. Émulator Nintendo DS pikeun Android masih janten tempat anu dieksploitasi sakumaha anu kajantenan ku Émulator Android NES tapi parantos aya sababaraha pilihan anu pikaresepeun anu anjeun tiasa milih. Nyatana, dinten ayeuna dina Androidsis kami masihan anjeun pilihan anu pondok Lima émulator Nintendo DS anu pangsaéna pikeun Android anu ayeuna anjeun tiasa mendakan di Play Store. Naha urang bakal ningali aranjeunna babarengan?

RetroArch

Kalayan aplikasi ieu anu kami mimitian, anjeun bakal reuwas sabab "RetroArch" mangrupakeun sadayana dina hiji émulatorNyaéta, éta ngadukung rupa-rupa sistem permainan, kalebet Nintendo DS, Game Boy, SNES, Game Boy Advance sareng seueur sistem sanés Nintendo, janten anjeun tiasa langkung mikaresep. Tangtosna, pikeun tiasa ngaraosan éta anjeun kedah ngaunduh masing-masing sistem nyalira dina jero aplikasi, Punten unduh sistem Nintendo DS heula, teras anjeun tiasa maén non-stop. Éta ngagaduhan sadaya fungsi dasar sareng sanaos sanés paling gampang dianggo, éta gratis, kalayan henteu aya mésér atanapi iklan dina aplikasi. Salaku tambahan, éta dina prosés pangwangunan anu teras-terasan janten masih ngajanjikeun langkung seueur.

RetroArch
RetroArch
pamekar: Libretro
harga: bebas
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch
  • Screenshot RetroArch

AseDS (Émulator pikeun NDS)

AseDS mangrupikeun salah sahiji émulator Nintendo DS anu langkung énggal pikeun Android. Éta nawiskeun seueur fitur sapertos kode curang, tombol khusus, pilihan tampilan layar, sareng sababaraha tweaks kinerja pikeun ngajantenkeun gim langkung gampang, sareng sajabina. Kaseueuran ROM tiasa dianggo tanpa masalah, sanaos aya sababaraha bug umum dina émulator ieu. Di sisi anu sanésna, sapertos anu sateuacanna nyaéta undeuran gratis kalayan henteu aya mésér aplikasi, sanaos enya ku iklan anu tiasa janten rada ngaganggu.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

nds4droid

Beda sareng anu sateuacanna, Nds4droid nyaéta salah sahiji émulator Nintendo DS pangkolotna pikeun Android, open source sareng tanpa nampi pembaruan pikeun sababaraha waktos. Hal ieu nyababkeun ngagaduhan sababaraha bug, sapertos rada laun tibatan émulator anu sanésna, tapi sacara umum éta lumayan lumayan sareng leres bébas tanpa pamesaran dina aplikasi sareng henteu nganggo iklan, janten tiasa janten pilihan anu saé kanggo dimimitiana. Ieu ti émulator.

nds4droid
nds4droid
pamekar: Jeffrey Quesnell
harga: bebas
  • layar nds4droid
  • layar nds4droid
  • layar nds4droid

DraStic DS émulator

Tina pilihan gratis kami angkat ka pilihan anu mayar. "DraStic DS Emulator" ngagaduhan harga 4,99 euro di Play Store tapi, salaku imbalanna, aya seueur anu ngahartikeunana salaku sigana anu terbaik tina émulator Nintendo DS pikeun Android ayeuna. Jalma anu parantos nyobian éta mastikeun yén éta sanggup ngaéksekusi sacara praktis sadaya gim anu dileupaskeun. Salaku tambahan, éta ngagaduhan séri fitur anu pikaresepeun, tina pilihan pikeun ngarobih tata ruang layar, dugi ka pilihan kustomisasi pikeun pengendali, dukungan pikeun pengendali luar, maju gancang, dukungan pikeun Google Drive ... Sareng upami anjeun ngagaduhan smartphone kelas luhur, anjeun ogé tiasa nikmati sababaraha grafik anu ningkat.

DraStic DS émulator
DraStic DS émulator
pamekar: Éksopase
harga: 4,49 €
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot
  • DraStic DS émulator Screenshot

Budak NDS

Urang bérés sareng NDS Boy, anu sanés tina émulator Nintendo DS anu pang anyarna. Anu ngarugikeunana nyaéta éta ngan ukur cocog sareng alat high-end upami éta moal tiasa dianggo kalayan saé. Anjeun gaduh fitur penting émulator anu sanés kalebet kadali anu tiasa disesuaikan, pangrojong pikeun kaseueuran gim NDS sareng éta ogé gratis, kalayan iklan tapi tanpa pamesaran dina aplikasi

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.