4 masalah LG G6 sareng solusi na

LG G6 sareng Visi Pinuh

Kalayan tampilan rasio aspek 18: 9 anu ngagumkeun, prosesor Snapdragon 821 sareng kaméra duaan di tukang, LG G6 tanpa ragu salah sahiji smartphone anu pangsaéna anu tiasa dipésér dinten ayeuna.

Tapi sapertos smartphone naon, LG G6 ogé ngagaduhan masalah, janten kami parantos nyusun kompilasi sakedik masalah anu paling sering di andalannya LG sareng sababaraha cara pikeun ngalereskeunana.

LG G6 - Masalah Batre

Kami parantos gaduh LG G6 sareng anu leres nyaéta waktos ieu aranjeunna kaget ku kami

Aya sababaraha laporan ngeunaan masalah poténsial sareng otonomi LG G6. Sanaon pabrikna ngajanjikeun sakitar 1 dinten panggunaan berkat Batréna 3300mAh terpadu dina LG G6, upami batré terminal anjeun gancang teuing, coba sababaraha solusi ieu:

  • Pastikeun anjeun gaduh versi parangkat lunak pangénggalna ku jalan Setélan> Ngeunaan ponsel> Pembaruan perangkat lunak> Perbarui ayeuna.
  • Parios Setelan> Batré sareng hemat> Pamakéan batre sareng terang naha aplikasi anu nguras batréna langkung gancang tibatan normal sareng neraskeun ngaleungitkeun upami anjeun henteu peryogi.
  • Copot pamasangan atanapi mareuman aplikasi anu anjeun henteu rencanakeun dianggo. Pikeun ngalakukeun ieu, buka Setélan> Aplikasi.
  • Layar mangrupikeun komponén anu nyéépkeun paling seueur batré dina telepon pinter naon waé. Buka Setélan> Paparan sareng cobian mareuman modeu Salawas-Hurung, ngirangan waktos layar atanapi kacaangan pikeun ngahémat langkung umur batré.

LG G6 - Masalah sareng mindahkeun atanapi ngalirkeun ngalangkungan Bluetooth

Ieu mangrupikeun masalah anu biasana lumangsung dina kaseueuran héndsét nalika nyambungkeun ka sistem Bluetooth dina mobil. Upami anjeun mendakan anjeun ngalaman gangguan atanapi upami anjeun nguping sora-sora anéh nalika maénkeun musik ngalangkungan Bluetooth, cobian sababaraha solusi ieu:

  • Ngahapus cache tina aplikasi naon waé anu anjeun anggo pikeun streaming, sapertos Spotify atanapi Google Play Music. Buka Setélan> Aplikasi> Spotify (atanapi naon waé aplikasi anu anjeun anggo)> Panyimpenan> Hapus cache.
  • Nuju Setélan> Bluetooth, milari alat anu anjeun ngaitkeun teras pencét kana nami na teras dina pilihan Leungitkeun pikeun ngamimitian prosés na.
  • Pariksa naha pabrik mobil anjeun nyarankeun sababaraha apdet sofwer pikeun masangna dina sistem mobil anjeun. Ogé, cobian hapus wae alat Bluetooth antiguo anu kacatet dina mémori mobil anjeun.

LG G6 - Masalah Kaméra dina Kaayaan Rendah atanapi Subyek Pindah

LG G6

Kaméra dual LG G6 mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling penting dina alat éta, tapi teu sadaya jelema resep ku prestasina, utamina nalika ngeunaan kaayaan lampu-handap atanapi sareng subjek anu gerak. Upami dina sadaya poto subjek anjeun kabur atanapi anjeun ningali yén kaméra henteu tiasa nyandak poto anu saé nalika seueur bayangan, cobian solusi ieu:

  • Pastikeun anjeun gaduh vérsi software pangénggalna ku buka Setélan> Ngeunaan ponsel> Pembaruan parangkat lunak> Perbarui ayeuna.
  • Buka aplikasi Kaméra teras ikon setélan. Pareuman fokus Lacak sareng parios naha hasilna langkung saé.
  • Émut yén anjeun tiasa toggle antara lensa sudut lega sareng lensa standar ngaklik ikon tangkal.
  • Upami anjeun ningali paningkatan saatos nyobian tip ieu, atanapi upami anjeun ngagaduhan masalah sapertos kitu belang héjo, Anjeun kedah ngahubungi pabrikna Atanapi kontak ka toko anu nyayogikeun LG G6 pikeun mesen gentos.

LG G6 - Masalah Ngalambatkeun atanapi Henteu Kalenturan

LG G6 mangrupikeun telepon pinter anu kuat pisan sareng kedah sampurna dina sadaya kaayaan, tapi sababaraha pangguna ngadu'a tentang sering "lags" atanapi nabrak nalika ngagulung aplikasi atanapi halaman wéb atanapi nalika nyerat pesen.

Pikeun ngalereskeun masalah ieu, cobian tip ieu di handap:

  • Nuju Setélan> Pilihan pamekar. Upami anjeun henteu ningali pilihan ieu, buka About mobile> Inpormasi perangkat lunak teras pencét dina nomer Build atanapi Build number 7 kali berturut-turut. Anjeun kedah tingali pesen yén opsi pamekar parantos diaktipkeun. Ayeuna, dina panel Pilihan Pangembang anjeun bakal mendakan 3 pilihan: Skala Animasi Jandéla, Skala Animasi Transisi, sareng Skala Durasi Animasi. Pasang sadayana 0.5x atanapi mareumanana sacara lengkep sareng anjeun pasti bakal aya bédana.
  • Jalma-jalma sanés nyarios yén kinerja ningkat saatos gaduh diaktipkeun pilihan Rendering GPU Force dina Setélan> Pilihan Pamekar.
  • Masalah lambat dina LG G6 ogé tiasa janten kusabab setélan lami atanapi aplikasi sareng masihan kahirupan anyar pikeun alat anjeun cobian reset pabrik. Jang ngalampahkeun ieu, buka Setélan> Cadangan teras balikeun deui> Pabrik data balikkeun> Balikkeun hapé.

Kami arepkeun tip ieu parantos ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anu anjeun alami ku LG G6. Sakumaha biasa, tong ragu-ragu ninggalkeun kami koméntar pikeun nyarankeun solusi anu sanés atanapi pikeun nginpokeun ka kami masalah anu sanés dina terminal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael Vera cenahna

    Naha G6 henteu nganggo chip Snapdragon 821? Hal anu sanés: seueur pisan masalah sareng sakedik waktos ti saprak diluncurkeun? MMM…

    1.    Elvis bucatariu cenahna

      Hai Miguel sareng hatur nuhun kana koméntar anjeun. Memang LG G6 nyangking Snapdragon 821. Éta parantos dilereskeun.

  2.   Panipuan cenahna

    Kuring resep pisan ngeunaan LG G6 anyar kuring. Naon kuciwa sanggeus sabulan dipaké. Sadaya tip ieu sigana mah saé pisan, sigana mah aranjeunna bakal diyakinkeun dina ponsel anu ketinggalan jaman!
    Biaya alat ieu dibayar ku pangguna supados henteu nungkulan seueur saran.
    Telepon sélulér kuring sateuacanna nyaéta kurva Lg Flex2 sareng kuring tiasa ngajamin yén giliranna LG G6 ieu sarébu kali, kalayan gancang, dina layar, jsb. Sudut lega kaméra mangrupikeun hiji-hijina hal anu saé pikeun G6, tapi kanyataanana anu karasa nyaéta "nasib alus poto, pertama kalina" anu henteu kabur.
    Aranjeunna ngajual kuring terminal ieu salaku maksimum !! sareng biaya premium !!
    Cenah mah, kuring ngagali kurva LG Flex2 anu dipikacinta.

  3.   kasehatan cenahna

    Leres pisan leres! Kuring tetep 100 kali nganggo lg flex 2 kurva kuring. Kuring parantos nganggo lg g15 mahal ieu salami 6 dinten sareng kuring kuciwa ku batréna, sakedik kagunaan pikeun nyumputkeun aplikasi anu teu raoseun anu diintegrasikeun. Bener na ngan ukur tambah nyaéta kaméra tukang duaan.

  4.   Salome cenahna

    Kuring asalna tina lg g4 anu masihan kuring masalah sareng wifi, blutou sareng kuring kedah ngarobih motherboard. Abdi parantos nganggo g6 salami dua dinten sareng kuring badé masihan deui. Abdi henteu resep pisan kaméra sareng layar dina hal maénkeun pidéo sanés. Lg g4 langkung saé. Buka sial sareng lagea di luhur. Kuring henteu terang naha terminal ieu lepat

  5.   M.Lis cenahna

    Telepon Lg G6 seueur hal anu saé tapi hanjakalna éta anu mimiti anu kuring mésér ... sareng pikeun nilai éta kuring henteu ngagaduhan masalah. Kuring ngarti yén harga éta bakal janten jarak pertengahan anu henteu kuring terang .. tapi milik kuring dina telepon sareng Anjeun, jalma sanés di sisi sanés, bagéan omongan, ngadangukeun sareng bagian, teras, saleresna, dina dua minggu kuring ngaraos parah pisan yén hiji-hijina hal anu kuring pake nyaéta telepon henteu dianggo pikeun kuring sakumaha kuduna .. sareng anjeun henteu tanggel waler pikeun parobihan Goréng teuing yén urang mendakan dirina antara batu sareng tempat anu sesah pikeun gaduh telepon sareng ngundurkeun diri sorangan kusabab éta henteu ngarobahna

  6.   Nestor c cenahna

    Halo, kuring mésér smartphone ieu kusabab kuring nembé nganggo LG g2 anu henteu pernah masihan kuring masalah, sareng kirang ti sabulan éta ngahalangan kuring 2 kali, sareng kuring kaleungitan sagala anu kuring gaduh, teu mungkin nempatkeun deui sareng deui Kuring henteu nampi deui naha éta pola atanapi kecap akses, sareng sadaya waktos kuring nyarios lepat kumaha teuing anu kuring nempatkeun anu leres, sareng kuring kedah ngareset pabrik sabab kuring henteu ngagaduhan pilihan anu sanés, anu salah LG g6

  7.   grisell cenahna

    LG G6 kuring mareuman layar janten hideung sareng XY kaluar siga anu bakal pareum sareng kuring henteu tiasa ngahurungkeun abdi hoyong ngahanca deui telepon sél kuring deui

  8.   Jesus Enrique Martínez Aguilar cenahna

    Kuring ngabagi layar ngalangkungan cromcats sareng dina waktos éta gambarna reuwas teras teras-terasan, anjeun teu tiasa mareuman telepon, naon anu kuring tiasa laksanakeun

  9.   MANOLO cenahna

    PANIPUAN, JUMLAH KECAP DINA GUB TUBE G6 JEUNG BENERNA LEUWIH LEUWIH JEUNG KAMERA JEUNG RESOLUSI PÉRÉÉTÉN YANG NGASILKEUN PÉNTORAN HANYA RESCUABLE JEUNG DESAIN JEUNG ...

  10.   Liga cenahna

    Hanjakal pisan seueur video dina Youtube (mayar) anu ngajantenkeunana heran pisan sareng éta leres-leres pang parahna sareng harga anu dibayar pikeun kuciwa anu disababkeun ku kuring, henteu aya panipuan anu aranjeunna nawiskeun tétéla leres sareng seueur deui sigana telepon low-end, duka kumaha ...

  11.   Enrique Figueroa cenahna

    Salam, milik abdi sanés koméntar, éta mangrupikeun pamundut, kuring gaduh G6 kalayan masalah layar sentuh, éta ngagaduhan daérah anu teu aktip di tengah layar, ikon, kontrol kaméra anu aya di daérah éta sareng telepon angka anu kalebet 1, 2 sareng 3 mangrupikeun masalah anu aranjeunna henteu tiasa dianggo, nanging nalika kuring nempatkeunana dina modeu aman masalahna ngaleungit, sadayana jalan sampurna, tapi sacara logis kuring henteu tiasa ngagunakeunana sapertos kieu sabab nganonaktifkeun ampir sadaya aplikasi anu kuring peryogikeun , upami aya anu terang jalanna pikeun méréskeun masalah ieu kuring nyuhungkeun anjeun bagikeun solusina sareng kuring, kuring bakal salawasna bersyukur. Ku jalan kitu, alat kuring henteu kantos baseuh.

  12.   GABRIEL cenahna

    TELEPON Sél kuring TEU NGADamel Jaringan ANJEUN SIGNAL

  13.   Byron Rizal cenahna

    Halo sadayana, punten, kuring peryogi bantosan. Kuring gaduh Lg G6 Android 7 sareng éta diénggalan ka Android 8, tétéla kuring ngagaduhan masalah, éta ngaktipkeun sababaraha pesen anu nyatakeun "hanjakalna layar anu salawasna dihurungkeun, anjeun kedah nutup aplikasi na." Hayu atuh. naon waé anu kuring kedah nga-restart telepon abdi kanggo nganggo deui janten tiasa ngarusak kuring. Salam ti Nikaragua punten bantosan abdi +50587588662

  14.   Alma cenahna

    Investasi pikasieuneun. Abdi resep pisan. Layarna terus-terusan katirisan. Aplikasi na TEU jalan leres, éta SANGAT beurat, SANGAT ageung sareng aplikasi anu kuring henteu nyungkeun kabuka ku nyalira. Aplikasi na TEU jalan leres, éta henteu didukung dina telepon ieu.

bool (leres)