Aplikasi pikeun nonton TV haratis, bahkan saluran bayar-per-ténjo!

Kami dina waktos pakansi seueur, waktos istirahat sareng ngamangpaatkeun waktos luang ka kolam renang atanapi pantai, badé tuang di tempat anu tiis, sareng nalika urang balik ka bumi kanggo nonton tipi bari santai.

Éta sababna kuring mawa anjeun sababaraha aplikasi pikeun nonton TV haratis yén aranjeunna pastina bakal ngiringan anjeun salami usum panas dimana waé anjeun angkat, sareng ku dua aplikasi gratis ieu kami bakal tiasa, salian ti nonton TV haratis, televisi ti sadayana, urang ogé bakal diidinan lalajo ton saluran bayar-per-panempoan gratis.

Anu paling héran sadayana nyaéta anjeun dua aplikasi pikeun nonton TV gratis Urang tiasa ngaunduhna gratis ti Google Play Store, nyaéta toko aplikasi resmi pikeun Android. Janten buru-buru ngaunduh éta sateuacan dihapus tina toko Google.

Upami éta upami anjeun parantos telat pikeun ngaunduh ieu dua aplikasi pikeun nonton TV gratis ti toko Android resmi, ulah hariwang teuing kirang asa saprak di GrupoAndroidsis dina Telegram anjeun bakal tiasa mendakan dua apk ieu dina unduhan langsung sahingga ngan ukur naros ka administrator grup Jorge Alejo, Dezfachatado, Ademir atanapi Dajjal.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tingali saluran mayar gratis

Heliaca TV sareng Ketchup Canli TV

Heliaca TV sareng Ketchup TV mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang nonton TV gratis ti praktisna di sakumna dunya, kalebet saluran anu disebat bayar-per-view, PPV, anu urang ogé tiasa mendakan sareng nonton sacara gratis gratis tina aplikasi sensasional ieu pikeun Android.

A saderhana pisan pikeun nganggo aplikasi anu, dina conto anu munggaran, pas urang muka, kami bakal ditingalikeun daptar nagara atanapi daérah géografis anu saluyu bebas sareng mayar saluran TV anu masing-masing aplikasi ngandung gratis.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

2 Aplikasi pikeun nonton TV gratis, bahkan saluran bayar-per-view!

Kukituna, salaku conto, urang ngagaduhan nagara sareng daérah géografis sapertos anu kuring rinci di handap:

  • Argentina
  • Amerika
  • Arménia
  • Azerbaijan
  • Bélarus
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Céko
  • Mesir
  • Éstonia
  • Perancis
  • Géorgia
  • Alemania
  • Yunani
  • Hungaria
  • Israél
  • Italia
  • Kazakhstan
  • Méksiko
  • Moldova
  • Maroko
  • Polandia
  • Romania
  • Rusia
  • Slowakia
  • España
  • kalkun
  • Wikivoyage

nonton DTT gratis

Dina daptar nagara anu lega ieu urang ngagaduhan seueur saluran umum sareng saluran pamayaran anu beroperasi di daérah anu disebut tadiSalaku conto, di daérah Spanyol, anu di dieu dina Androidsis anu paling dipikaresep ku urang kusabab lokasi geografis kami, daptar saluran anu kalebet sapertos kieu:

  • Sateuacan 3
  • Anu kagenep
  • mega
  • Nova
  • neox
  • A3 runtuyan
  • Interkonomi
  • TVE
  • TV Madrid
  • TV Lebrija
  • 7 tv
  • 8 tv
  • nu 1
  • nu 2
  • 24 jam
  • Telesport
  • Saluran Kidul
  • 13 TV
  • 3 24
  • RtvCe
  • Saluran Extremadura
  • The Mail TV
  • eiTV Euskadi
  • Huelva TV
  • Galicia TV
  • Tele Kidul
  • TV3
  • SIRI
  • Cangkuang
  • RCN
  • tanaga
  • FDF
  • AMC
  • AXN
  • CineMax
  • MTV
  • Rubah
  • TNT
  • Comedy Tengah
  • Calle 13
  • Saluran Enol
  • M + D Bioskop
  • M + Premieres
  • M + Komédi
  • M + Aksi
  • M + séri
  • M + séri tambahan
  • Janten MAD
  • Cosmo
  • kapanggihna Channel
  • TEN
  • Telecinco
  • Opat
  • Sulpat
  • Parahu
  • DKISS
  • 40Tv
  • M + Partidazo
  • M + Olahraga
  • M + Golf
  • Banténg
  • Bein Olahraga
  • Liga Bein
  • Barca TV
  • Real MadridTV
  • Seville TV
  • olahraga euro1
  • pos euro2

2 Aplikasi pikeun nonton TV gratis, bahkan saluran bayar-per-view!

Kumaha anjeun ningali daptar saluran anu ngagaduhan aplikasi duanana, sahenteuna pikeun daérah atanapi daérah Spanyol, parantos dieusian, kalayan daptar seueur saluran umum, saluran umum sareng régional ogé saluran bayar-per-titingalian anu kaleresan dicarioskeun, seuseueurna, atanapi sahenteuna anu kuring parantos tiasa tés sacara pribadi, éta tiasa dianggo saé pisan.

Pembaruan: sabab sigana aplikasi ieu pikeun nonton TV henteu sayogi di Play Store, kami nyarankeun éta Pamuter MegaTV, aplikasi sanés pikeun ningali saluran pamayaran tanpa mayar, kami ogé parantos nempelkeun tautan kana Unduhan TV Heliaca tina sumber alternatip anu dipercaya ogé kami parantos ngaganti Ketchup TV sareng MOBDRO hiji-hiji anu kanggo kuring mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton TV bayar gratis.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tingali saluran mayar gratis

Unduh Heliaca Tv bebas tina APK PURE

Heliaca TV apk

Unduh didieu

Unduh MOBDRO TV gratis tina halaman wéb anjeun, Ketchup henteu tiasa dianggo deui

Unduh versi panganyarna MOBDRO

Unduh didieu

Seueur pangguna anu ngagunakeun daptar IPTV pikeun tiasa nonton DTT (salian ti saluran mayar sanésna gratis). Nanging, jinis-jinis daptar ieu biasana henteu diénggalan rutin sareng dina kaseueuran kasus, saatos waktos anu pondok, seuseueurna saluran lirén katingali, anu éta maksa urang milarian alternatif deui.

Sanaos jumlah tivi unggal rumah tangga seueur pisan, henteu sadaya anggota unit kulawarga ngagaduhan TV nalika aranjeunna peryogi. Dina kasus ieu, daptar IPTV anu parantos kuring bahas di luhur. Pilihan pikeun ngagunakeun halaman wéb resmi saluran anu hoyong kami tingali. Sejen kajadian boga sadaya saluran DTT gratis dina hiji aplikasi.

nonton DTT gratis

Di Play Store kami gaduh seueur aplikasi anu pasang aksi salaku panduan tipi, sanaos aranjeunna ngamungkinkeun kami nonton DTT tina alat kami, nanging henteu sadayana tiasa dianggo leres, ogé teu diénggalan saperluna supados tiasa nawiskeun kualitas jasa pikeun Ngaran pamaké kusabab hak jaringan tipi.

Upami anjeun milari aplikasi pikeun nonton DTT dimana waé anjeun, boh tina smartphone atanapi tablet, maka kami nunjukkeun anjeun dua pilihan anu saé pikeun nonton DTT tina Android.

TDTChannels

nonton DTT gratis

Aplikasi munggaran anu urang carioskeun disebut TDT Channels, aplikasi anu ngalaksanakeun naon anu diwanohkeun sareng henteu sanés nyaéta ngamungkinkeun urang nonton sadaya saluran DTT sapinuhna gratis sareng tanpa aya iklan. Aplikasi na parantos didamel ku Panjabat Sepanyol Marc Vila, anu dina gilirannana ogé ngamutahirkeun sumber aplikasi supados sadaya saluran bakal sayogi.

Upami urang parantos biasa ngagunakeun aplikasi IPTV, anu kami sanggup mayar sareng kami henteu resep antarbeungeut aplikasi ieu (henteu dipikaresep pisan), urang tiasa nganggo Daptar IPTV yén urang tiasa nganggo dina halaman wéb anu sami dimana urang tiasa ngaunduh aplikasi éta. Daptar ieu sami sareng anu dianggo ku aplikasi, janten, henteu janten masalah naha anjeun nganggo aplikasi DTT Channels atanapi aplikasi IPTV.

nonton DTT gratis

Béda sareng aplikasi anu sanés, TDTChannels, ngamungkinkeun urang, henteu ngan ukur ngaksés saluran umum DTT, tapi ogé ngamungkinkeun urang ngakses sadaya saluran régional anu aya di Spanyol, fungsi anu pasti bakal ngaapresiasi ku sadayana anu, kusabab alesan kulawarga atanapi damel, aya di luar propinsi kalahiran tapi hoyong tetep diwartosan sepanjang waktos ngeunaan naon anu lumangsung di komunitasna.

nonton DTT gratis

Lapisan gula dina jajan éta ogé ngamungkinkeun kami aksés ka stasiun radio umum, janten kami ogé tiasa nganggo aplikasi pikeun ngupingkeun stasiun karesep urang, naha berita atanapi musik. Saluran TDT sapertos péso tentara Swiss, sadaya-dina-hiji anu ngamungkinkeun urang ngararasakeun sababaraha fungsi dina hiji aplikasi.

nonton DTT gratis

Hiji-hijina cara pikeun mikaresep DTT dina tablet smartphone Android nyaéta ngalangkungan aplikasi anu henteu sayogi di Play Store tina Google, anu hartosna parantos diaktipkeun fasilitas tina aplikasi tina sumber anu teu dikenal.

Para unduh aplikasi TDTChannels, urang kedah nganjang website maranéhanana, halaman wéb dimana, saliwatan, urang ogé tiasa ningali online. Pikeun ngaunduh vérsi pikeun Android, urang kedah pencét kana logo Android, aya di sisi katuhu Téang Online di luhur halaman.

nonton DTT gratis

Sakali éta parantos diunduh sareng dipasang, urang kedah muka aplikasi, pilih upami urang hoyong nonton DTT atanapi ngupingkeun stasiun radio pikeun playback dimimitian. Ku jalan kitu, fungsi anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun radio tiasa dianggo di tukang.

TDTChannels ngamungkinkeun urang milarian ku saluran atanapi stasiun radio, salian ti nawarkeun kamungkinan pikeun urang tapis saluran tipi sareng radio ku Komunitas Otonom, fungsi idéal pikeun ngaleungitkeun sacara stroke sadaya televisi régional anu kami henteu rencanakeun ningali.

PHOTOCALL.TV

nonton DTT gratis

Sakumaha kuring parantos masihan koméntar dina bagian saencanna, pikeun aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun menikmati DTT online gratis, éta henteu kedah sayogi di Play Store kusabab masalah anu diturunkeun tina hak-hak saluran televisi. Alternatip anu sanés anu kami usulkeun pikeun resep DTT dina smartphone anjeun, éta sanés aplikasi, éta halaman wéb.

Abdi nyarios ngeunaan wéb photocall.tv, halaman wéb anu ngamungkinkeun kami aksés sadaya saluran DTT Spanyol sajaba ti sajumlah ageung saluran internasional langsung ti panyungsi kami tanpa kedah nga-instal aplikasi pihak katilu mana waé.

Éta ogé nawiskeun kami aksés kana saluran pamayaran utama, tapi henteu langsung, tapi ku numbu ka halaman wéb anu sanés anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun éta, janten dina kaseueuran kasus, éta biasana henteu tiasa dianggo sareng upami éta, urang bakal ngalaman publisitas anu jumlahna ageung, janten henteu disarankeun pikeun dianggo pilihan ieu.

nonton DTT gratis

Sapertos TDTChannels, photocall.tv Éta ogé nawiskeun aksés ka stasiun radio utama, sanés ngan ukur ti Spanyol tapi ogé ti sakumna dunya, janten urang tiasa nganggo di sakumna dunya, henteu sacara éksklusif di Spanyol sapertos aplikasi anu sateuacanna. Supados langkung gampil mendakan saluran anu dipilari, urang tiasa nganggo mesin pencari terintegrasi anu aya di luhur halaman wéb.

Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngaksés program DTT, ngaitkeun sareng pituduh TV utama sapertos TV Guía, Vertele, Formula TV, Claro TV, IzziTV, Fútbol TV, Dimana nontonna ... Fungsi sanés anu ditawarkeun ogé dina halaman wéb ieu, nyaéta tautan pikeun masang ekstensi dina Chrome atanapi Firefox dina versi desktopna pikeun nyababkeun eusi, saluran rékaman, saringan iklan, VPN ...

nonton DTT gratis

Hal anu mimiti anu kedah urang diperhatoskeun pikeun nganggo halaman wéb ieu nyaéta panyungsi. Dua panyungsi anu paling didukung kalayan halaman wéb ieu nganggo Chrome sareng Firefox, dimana kuring ngagaduhan kasempetan pikeun nguji aranjeunna sareng verifikasi operasina.

Pikeun nonton saluran khusus, urang kedah ngeklik nami na sareng milih Langsung atanapi nagara ti mana urang hoyong ningali siaran dina waktos éta, henteu sadayana saluran nawiskeun kami pilihan anu sami, aya sababaraha anu mencét langsung ngamimitian playback.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando Cil-Castillo cenahna

    anjeun alus

  2.   Julio cenahna

    aya aplikasi anu sami pikeun pc

  3.   Douglas cenahna

    Kusabab aranjeunna henteu tiasa diunduh dina APP. Naon anu kuring tiasa lakukeun

  4.   Itza cenahna

    Halo Abdi hoyong tautan tina aplikasi éta sabab di playstire aranjeunna henteu hatur nuhun sateuacana

  5.   Marino cenahna

    Dupi anjeun ngalangkungan kuring tautan unduh langsung pikeun Heliaca sareng Ketchup tv?
    hatur nuhun

  6.   Juanito cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngadamel aplikasi anu sami atanapi sami sareng anu sami?

  7.   Miguel cenahna

    sareng naha kuring badé masihan koméntar upami si éta henteu némbalan. Éta saé pisan sareng kuring hatur anjeunna tapi anjeunna henteu ngajawab. Abdi hoyong ningali dina laptop, naha aya program pikeun éta?

  8.   Tomas cenahna

    henteu tuangeun