Aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik gratis

JBL Cas 4

Upami anjeun resep ngaunduh musik gratis sareng kualitas sora anu saé sareng kalayan sampul albeum kalebet, maka postingan ieu ditulis khusus pikeun anjeun, sareng di jerona anjeun bakal tiasa mendakan anu kanggo kuring ayeuna aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik gratis ayeuna.

Salain ti nyarankeun aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna tautan langsung pikeun ngaunduh ieu dua aplikasi sensasional anu bakal ngabantosan anjeun ngaunduh musik gratis langsung tina terminal Android anjeunDina akhir postingan sareng pidéo éta, kuring ogé ngajelaskeun sareng nyarankeun bot anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik langsung ti Telegram tanpa kedah ngaunduh aplikasi tambahan.

OFERTA: Anjeun tiasa nyobian Amazon Music Unlimited gratis ti link ieu.

Fildo, aplikasi pangsaéna pikeun ngaunduh musik dina kualitas luhur

Fildo

Upami dugi ka waktos anu pondok pisan, naon pikeun kuring mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik langsung kana Android kami aplikasi resmi dina versi Cina Huawei Music, ayeuna parantos ngalih ka tempat kadua, meunang pertandingan dina sagala cara aplikasi resmi Fildo.

Fildo mangrupikeun aplikasi anu henteu ngagaduhan jinis eusi pikeun diunduh langsung tina sérverna, tapi langkung saé anggo jasa server musik streaming sapertos Netease, Musik VK atanapi perpustakaan musik YouTube sorangan.

Fildo

Ti Fildo kami bakal tiasa mendakan praktis sadayana anu urang pilari, henteu paduli kumaha énggal, ieu sareng kumaha cara sanésna, éta hits anu hébat sepanjang waktos anu henteu pernah kadaluarsa.

Unduh antrian di Fildo

Dina video anu napel éta kuring ngajelaskeun kumaha ngaunduh aplikasi, kumaha cara ngagunakeunana sareng sagala rupa anu ditawarkeunana ka kami ogé kuring nunjukkeun yén kumaha gawéna pikeun ngaunduh sadaya musik anu kami resep sahingga urang tiasa ngupingkeunana tanpa sambungan jaringan.

Salain ti ieu sareng nilai tambihan, nya éta Tina aplikasi Fildo resmi pikeun Android kami ogé bakal tiasa ngupingkeun musik anu dipikaresep ku urang dina streaming langsung.

Unduh Fildo pikeun Android tina tautan ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Pamuter Musik Huawei

Pamuter Musik Huawei

Huawei Music Player teraskeun pikeun kuring salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik gratis dina Android kami, aplikasi Huawei resmi pikeun terminal na anu dijual di Cina sareng éta Hiji-hijina vérsi anu teras-terasan dianggo di luar daérah Asia nyaéta pérsi anu dilakukeun dina bulan Agustus 2016 y anu tiasa anjeun unduh tina tautan anu sami ieu.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha jalanna, kumaha cara ngaunduh sareng masangkeunana, anjeun kedahna nonton video anu kuring tinggalkeun dina awal tulisan ieu. Aplikasi anu Sanaon rekomendasi anu muncul dina layar utama ti seniman Cina sareng éta sababna basa Cina, panganteur pangguna na dina basa Inggris sareng éta pisan, saderhana sareng intuitif dianggo.

Upami anjeun hoyong langkung jero kana aplikasi Huawei Music Player sareng sagala rupa anu ditawarkeun ka kami, anjeun tiasa tingali pidéo ieu anu kuring lakukeun sababaraha waktos ka pengker di mana kuring ngajelaskeun sadayana anu pikaresepeun anu aplikasi sensasional ieu pikeun Android nawiskeun kami.

Unduh Huawei Music Player ti dieu.

snaptube

SnapTube - Unduh Gratis Musik Android

Fungsi utama anu urang mendakan dina Snaptube nyaéta pikeun ngaunduh pidéo YouTube, pidéo anu tiasa urang unduh dina résolusi anu béda sareng anu engké urang tiasa nimba audio ti aranjeunna ngadangukeun aranjeunna sareng dimana waé urang hoyong tanpa kedah nganggo tingkat data urang. Hijina wates nyaéta dina panyimpenan alat kami.

Pikeun nyegah alat urang gancang ngeusian pidéo anu sigana urang henteu niat hoyong ditingali deui, urang tiasa langsung unduh audio dina format MP3Pikeun ngalakukeun ieu, nalika ngaklik tombol pikeun ngaunduh, urang kedah pencét kana pilihan Milih résolusi teras pilih MP3.

Snaptube henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami ngaunduh pidéo YouTube pikeun nimba audio dina format mp3 engké, tapi urang ogé tiasa ngagunakeunana unduh pidéo naon waé tina platform anu sanés sapertos Facebook, Instagram, Veo, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Soundcloud ...

aplikasi ieu teu sayogi, ku alesan anu jelas, di Play Store, janten urang mimitina kedah ngaktipkeun pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal. Sapertos kaseueuran aplikasi anu henteu sayogi di Play Store, Snaptube nampilkeun séri spanduk supados pangembang tiasa ngajaga aplikasi ngalangkungan iklan.

Unduh Snaptube pikeun Android

Tulisan anu aya hubunganana:
Tingali saluran mayar gratis

YTD 2

YTD 2 - Unduh Gratis Musik Android

YTD 2 mangrupikeun aplikasi anu nuturkeun filsafat anu sami sareng Snaptube, sabab éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami ngaunduh pidéo pikeun seniman paporit urang, tapi ogé ngamungkinkeun urang ngaunduh musik karesep urang dina format mp3 sareng m4a gancang sareng gampang.

Sumber ti mana anjeun kéngingkeun pidéo sareng musikna nyaéta YouTube, sapertos Snaptube. Béda sareng Snaptube, YDT 2 nawiskeun kami dua pilihan nalika urang resep kana lagu: unduh pidéo atanapi audio, anu ngajantenkeun prosés unduh lagu langkung gancang, gampang sareng kirang rumit.

Upami urang hoyong ngaunduh musik anu paling sering disada di nagara urang, urang tiasa ngakses daptar dimana lagu-lagu anu paling sering diputer di nagara khusus.

YTD 2 henteu sayogi di Play Store, anu bakal maksa urang aktipkeun pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal. Urang tiasa ngaunduh aplikasi langsung ti halaman wéb panyipta na. Aplikasi ngahijikeun spanduk leutik di handapeun aplikasi salain iklan layar pinuh, spanduk sareng iklan anu henteu mangaruhan operasi aplikasi tapi ngamungkinkeun pengembang nawiskeun pembaruan.

NetEase Cloud Music

NetEase - Unduh Gratis Musik Android

Aplikasi NetEase Cloud Music, anu seueur disebatna Spotify Cina, mangrupikeun aplikasi anu saé kanggo aplikasi musik favorit urang dimana waé ayana sareng anu sateuacanna kami unduh ngalangkungan koneksi Wi-Fi (langkung saé pikeun nyimpen data sélulér).

Aplikasi ieu, anu henteu sayogi di Play Store ku alesan anu sami sareng Snaptube, parantos dipelak mangtaun-taun sareng ayeuna nawiskeun kami katalog anu langkung ti éksténsif sareng dimana urang tiasa mendakan lagu naon waé anu dipikirkeun. Salaku tambahan, éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami ngaunduh lagu, tapi ogé ngamungkinkeun urang maénkeun éta liwat streaming.

Para unduh aplikasi ieu (sateuacanna urang kedah ngaktipkeun pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal) anjeun kedah didatangan link salajengna teras pencét dina vérsi Pangénggalna pikeun ngamimitian unduhan aplikasi.

TinyTunes

TinyTunes - Unduh Gratis Musik Android

TinyTunes lengkep nempatkeun desain samping pikeun nawiskeun kamungkinan urang unduh lagu naon anu urang pilari atanapi urang hoyong langsung dina alat kami. Éta ngagaduhan basis data ageung dimana urang tiasa dianggo sacara praktis katalog anu sami anu tiasa urang mendakan dina platform musik streaming naon (hemat jarak).

Éta ogé nawiskeun kami aksés kana Lagu sareng albeum anu paling sering diputer dina iTunes dibarengan ku rilisan anyar, 100 hits saat ieu numutkeun majalah Billboard, nada dering ... Éta ngagaduhan tab dimana kami tiasa ngaksés sadaya lagu anu kami unduh, lagu anu tiasa urang maénkeun langsung tina aplikasi éta sorangan.

TinyTunes ogé henteu sayogi di Play Store (aktipkeun pamasangan sumber anu teu dikenal sateuacan dipasang), janten urang kedah nganggo halaman wéb pihak katilu Kumaha. Aplikasi ieu ngahijikeun spanduk iklan di handapeun layar, spanduk anu henteu mangaruhan operasi aplikasi iraha waé sareng sakapeung nembongkeun iklan layar lengkep.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi pikeun nonton TV haratis, bahkan saluran bayar-per-ténjo!

Jamendo Musik

Jamendo - Unduh Gratis Musik Android

Jamendo Music mangrupikeun aplikasi gratis anu lengkep masihan kami aksés ka langkung ti 500.000 lagu, lagu-lagu anu tiasa urang unduh ku sakali touch. Béda sareng platform anu sanés, dina Jamendo Music utami urang tiasa mendakan musisi bebas, janten mangrupikeun alternatif anu saé pikeun mendakan lagu sareng grup énggal.

Salian ti ngamungkinkeun urang mikaresep musik mandiri, urang ogé tiasa nganggo 13 stasiun radio kalayan genre sapertos: Lounge, Electro, Hip Hop, Songwriter, World Music, Jazz, Classical, Pop and Rock. Aplikasi na tiasa dianggo di tukang, janten urang tiasa ngaraoskeun musik karesep urang sareng layar pareum, saolah-olah aplikasi pamuter musik.

Jamendo Musik
Jamendo Musik
pamekar: Tim Jamendo
harga: bebas

Aplikasi pikeun ngadangukeun musik dina streaming gratis

Spotify

Spotify

Kadang-kadang, seueur pangguna nyobian mendakan tilu suku ka ucing ku milari aplikasi pikeun mikaresep musik karesepna tanpa tumut kana akun platform anu pang populerna. Spotify nawiskeun kami aksés ka sadayana platform musik na gratis kalayan iklan, iklan anu gumantung kana waktos sadidinten, tiasa kirang langkung seueur.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha Ngunduh Lagu tina Spotify Premium

Tangtosna, upami anjeun milari lagu khusus pikeun maénkeun akun gratis, Spotify sanés anu anjeun milari, kusabab pilihan éta éta ngan ukur aya ngalangkungan vérsi anu mayar bulanan. Pikeun naon waé anu sanésna, Spotify mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nganggap ngararasakeun musik urang dina streaming.

Spotify: musik sareng podcast
Spotify: musik sareng podcast

NetEase Cloud Music

Sababaraha aplikasi anu parantos kuring sebatkeun dina bagian saencanna anu ngamungkinkeun kami ngaunduh musik karesep urang dina mp3, ogé ngamungkinkeun kami nikmati ngalangkungan streaming, tanpa kedah ngaunduh file audio na langsung dina alat kami, kalayan tabungan panyimpenan akibatna anu dimaksadkeun ieu.

Spotify Cina ieu, sakumaha anu disebatna ti saprak datang ka pasar langkung ti 5 taun ka pengker, nawiskeun kami sacara katalog anu sami anu urang tiasa kapanggih dina paling platform musik streaming.

Pikeun ngaunduh NetEase Cloud Music, anjeun tiasa langsung ngalakukeun ngalangkungan tautan ieu, saprak aplikasi Éta henteu sayogi di Play Store.

Perdana Musik

Amazon Prime Music - Unduh Gratis Musik Android

Pilihan séjén anu urang gaduh, upami kami pangguna Perdana, nyaéta Amazo Prime Music, layanan musik streaming Amazon pikeun pangguna Perdana. Jasa ieu nyayogikeun sadayana palanggan na langkung ti 2 juta lagu sareng ratusan daptar puter sareng stasiun tanpa iklan nanaon. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun urang ngaunduh lagu karesep urang pikeun tiasa ngadangukeunana dimana waé urang aya tanpa kedah sambungan internét.

OFERTA: Anjeun tiasa nyobian Amazon Music Unlimited gratis ti link ieu.

Jamendo Musik

Platform musik Jamendo Music, sakumaha kuring nyebatkeun dina bagian saencanna, fokus kana tawaran musik tina labél mandiri, Labél anu henteu ngagaduhan kakuatan labél ageung sareng anu milari cara pikeun ngenalkeun dirina nyalira ku jinis aplikasi ieu.

Jamendo Music henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami ngaunduh lagu anu paling dipikaresep, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep ngalangkungan streaming tina katalog anu sayogi ngalangkungan aplikasi anu tiasa urang unduh langsung ti Play Store ku ngaklik tautan ieu.

Jamendo Musik
Jamendo Musik
pamekar: Tim Jamendo
harga: bebas

Unduh musik gratis tina Telegram nganggo bot pangsaéna

Bot anu pangsaéna pikeun ngaunduh musik dina Telegram

Upami anjeun pangguna Telegram, pastina anjeun terang yén tina aplikasi éta sorangan, boh tina Android, iOS, OSX, Linux, Windows atanapi tina vérsi Wéb tina naon aplikasi olahpesen instan pangsaéna sepanjang waktos, urang bakal tiasa nganggo bot pikeun milarian sareng unduh musik dina kualitas luhur gratis gratis sareng tina aplikasi Telegram éta sorangan-

Ngagabung dina Komunitas Androidsis, ngaklik tautan anu sami ieu, anjeun tiasa mendakan panel kancing dimana, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar anu dipasang di luhur garis ieu, kami nyayogikeun anjeun link langsung pikeun ngamimitian bot musik pangsaéna kanggo Telegram sareng anjeun ngawitan mikaresep sagala rupa anu ditawarkeun ku aplikasi ka kami, aplikasi anu jauh langkung seueur tibatan naon anu ditawarkeun ku aplikasi olahtalatah tradisional tradisional, sareng éta Telegram nyaéta masa depan anu janten kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.